Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Yasmine wstala dzis o10. Po 12 byla pierwsza drzemka, a w tej chwili jest juz czwarta drzemka 😮 Nie wiem czy to ta pogoda czy moze szczepienie.

Probuje robic tlumaczenie kontraktu licencyjnego dla szwagra, no i w lasnie niestety, ciagle z doskoku, jak Bambina spi. Ciezko sie skoncentrowac przy dziecku 🤢

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Yasmine wstala dzis o10. Po 12 byla pierwsza drzemka, a w tej chwili jest juz czwarta drzemka 😮 Nie wiem czy to ta pogoda czy moze szczepienie.

Probuje robic tlumaczenie kontraktu licencyjnego dla szwagra, no i w lasnie niestety, ciagle z doskoku, jak Bambina spi. Ciezko sie skoncentrowac przy dziecku 🤢

ciezko ciezko. pamietam jak ja sie dso obrony szykowalam i prace konczylam pisac;/ i zaliczenia pisalam a kuba mial 2 tygodnie wtedy... masakra byla...

• Mamusie
agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):

ciezko ciezko. pamietam jak ja sie dso obrony szykowalam i prace konczylam pisac;/ i zaliczenia pisalam a kuba mial 2 tygodnie wtedy... masakra byla...

Dokonalas wiec wielkiej rzeczy 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
agami napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Dokonalas wiec wielkiej rzeczy 🙂

heheh i wiecej bym sie na studia podyplomowe w ciazy i po porodzie nie zdecydowala hihihhih;p

• Mamusie
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/sam1227k.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/8186/sam1227k.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/843/sam1231n.jpg/][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/7760/sam1231n.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Dzisiejsze chustonoszenie - photo by małżon 😉

• Mamusie
witam wieczorkiem 🙂

Maciulek właśnie usnął, ale coś tak niespokojnie...

dzisiaj rodzice jechali na mszę za moją prababcię - 95 urodziny dzisiaj ma 🙂 też mieliśmy w zamiarze z Maciejkiem jechać, ale brzydko, szaro, deszczowo i mocno wietrznie... mnie katar coś złapał, już 2 dzień mi się leje z nosa 😞 mam nadzieję, że w nic poważnego w to się nie przerodzi...
aaa, no i jak rodzice jechali to kilkaset metrów od domu na drodze zobaczyli potrąconego i zabitego psa... naszego pieska.... 😞 😞 😞 3 lata temu przybłąkała się do nas taka przybłęda - kundelek jamnikowaty taki. ktoś ją z samochodu wyrzucił, mama moja jej dała jeść i tak została u nas, okazało się, że jest w ciąży i 18 czerwca 3 lata temu urodziła 2 szczeniaków, jedna żółta - nazwaliśmy ją Mała została u nas, drugi czarny piesek - został oddany takiej pani. No i tamten kilka dni po tym jak został oddany to go samochód potrącił. A Małą dzisiaj... 😞 smutno... mój brat ją zakopał na podwórku. A jej matka - Funia - to chce szału dostać, szczeka tak smutno i nie wychodzi z budy, cała się trzęsie. a dzisiaj obydwie były puszczone na podwórku, u mnie podwórko jest duże, ale ogrodzone, ale Mała gdzieś znalazła jakąś szparę i się wydostała. no i już nie wróciła żywa...

• Mamusie
Witam was!!!
AGAAA tak mi przykro że tego pieska wam dziś potrąciło szkoda !!!!
My dziś ranek fajny mały grzeczny!!!! Potem porządki sobotnie i spacer a potem obiadek i znowu spacer ale tylko chwilkę bo padać zaczęło i wiać mocniej!!!
Później do teściowej i już mały śpi po kąpieli a my siedzimy i oglądamy X factor

• Mamusie
Wanilia swietne zdjecia maz zrobil. A Ty to tyle koloru w ta przestrzen wprowadzilas 🙂 uwielbiam takie kolorowe rajtki 🙃
A powiedz, po kim Weronika ma takie niesamowite oczy?

Aga przykro mi z powodu psa 😞 nie lubie takich historii. Ciekawe czy komus sie tak bardzo spieszylo, ze nie zdazyl zauwazyc psa...
A, jeszcze jeden post i bedziesz Pisarka forumowa numer1 😁

• Mamusie
Witam,
Wyniki moczu juz lepsze, wiec jest nadziena, ze antybiotyk dziala:-)
A tak wogole to Dorian dzisiaj pierwszy raz obrócil sie z plecow na brzuch, ale troche mu to zajell, bo napierw bylo na bok, potem nogi, glowa, z na koniec problem z reka, której nie mógł z pod siebie wyjac, ale sie udało!:-D

AAAGAAA szkoda psiaka, ale sa niektorzy szalency drogowi co nie patrza na nic, przykro mi, buziak na otarcie lez:-*

Ide spac...

• Mamusie
Aaagaa - dzis jakis strasznie pechowy dzien, miedzy 9 a 12 u Nas w przychodni byly dwa potracone psiaki, na szczescie oba zyja. Szkoda psinki 😞

Dorianna - 3mamy kciuki, biedny Dorianek ale kto by sie tam przejmowal jakimis bakteriami jak mozna cwiczyc obroty i inne akrobacje.Dzieci sa niesamowite!!!! 🙂)

Wanila - niezle foty, w stylu romantic retro 🙂))

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
aaagaaa przyro mi z powodu psiaka ale kierowcy chyba nie mozesz winić bo nie wiadomo jak było - może sunia wskoczyła prosto pod koła....
Dorianna dobrze ze się odezwalaś bo się już zaczęłam martwić. Mam nadzieję że teraz juz z gorki i wypuszczą Was niedługo. Brian to pewnie oszaleje z radości 🙂
Coq Weronisia ma oczy tatusia 🙂
Moje rajstopy dziękują za wszystkie komplementy 😁 (szalik i sukienka się trochę obraziły że ich obecność została przemilczana ale jakoś je udobruchałam - obiecałam pranie z podwójną dawką Lenora 😜 😉)
My wczoraj mielismy wieczór filmowy - obejrzeliśmy Artystę do którego długo się nie moglismy zabrać bo to film niemy i jakieś takie miałam obawy że będzie nuda. A film mnie zaskoczył, zrobiony jest rewelacyjnie i polecam! Na deser był Kaznodzieja z karabinem, tez się spodziewałam jakiegoś gowna (ten tytuł..) a okazało sie ze to film facecie który zakłada sierociniec dla dzieci w Sudanie). Oparty na faktach i ciężki do strawienia - czasem człowiek zapomina co się dzieje na świecie. My się martwimy jak nasze dzieci zapłaczą bez powodu a to co spotyka inne dzieci w głowie się nie mieśći, ech....zawsze byłam wrażliwa na takie tematy a teraz jak mam Weronisię to już wogole