Wanilia a Ty znowu mięchem rzucasz! 🙃 znaczy ciasteczkiem 😁 śliczna Wercia a jak siedzi!!! moja ma w nosie siedzenie...buja się na wszystkie boki i jak się trzyma to jest mega zadowolona a jak puści moje palce to jak drzewo pada 😎🙃😁 na co popadnie a przeważnie na twarz 😁 pierdoła mała ale to nic 🙂 wierciochuje się już coraz lepiej więc na siadanie też ma czas.
szukam tej zarąbanej spacerówki a jakby tego było mało to ta moja z dużymi kółkami się rozjebutała do końca wczoraj 🤢😠 wszystko w twarz dostaje z miejsca 🤢😞 dzisiaj to na podwórku sama z córa niedzielę spędze.na stanie w miejscu się nadaje ten wózek ae nie na jazde.potrzeba śrubki i nakładki w odpowiednim rozmiarze ale kto mi to zrobi... no i teraz dziewczynki zaraz Wam wkleję co oglądam na allegro.nie jest to do końca co bym chciała bo chciałam wózek z pałąkiem a w tym nie ma.ma mieć małe kółka i w ogóle ma być małą parasolką chociaż jakby normalnie się składał a miał małe kólka to nie byłoby źle...no i musi się rozkładac prawie na płasko.a takich jest nie wiele.za duże mam wymagania....
obserwuje tą aukcje: http://allegro.pl/sliczny-wozek-spacerowy-koochi-ipso-strobe-okazja-i2482842668.html i nie wiem jaki kolor bo jest jeszcze taki a jak wezmę różowy to moze być ciężko ją upłynnić później...http://allegro.pl/cosatto-koochi-ipso-spiwor-folia-i2496755144.html
nie mogłam znaleźć i jeszcze taki.miał być z różowymi paskami http://allegro.pl/spacerowka-wozek-spacerowy-mamu-jump-buggy-aqua-i2494014022.html
oczywiście obejrzyjcie i powiedzcie co o tym sądzicie w zaistniałej sytuacji ☺️
WwHej kochane. Ja mam takiego dola a zarazem nerwa ze szok.
Tesciowa mnie wkurza. Bo ma zostac z malym jak wroce do pracy a to juz 1 sierpnia i ona niczym
Sie nie przejmuje. Mowi zeby do niej z Elusiem przyjezdzac a ona w ogole sie nim nie zajmuje. Jak go na 10min wezmie to wszystko. Ona jest przedobra. Ani sie nic nie pyta co i jak z malym. Co je i w ogole
skasował mi się post 😮 fak.... u mnie beznadziejna niedziela.najgorzej ze ten wózek walnięty i tylko w sklepie byłyśmy.Milenka usnęła i chyba ja też padne bo umęczona jestem tym niespaniem w nocy i nad ranem...
Hej,
Przedobrzylam z tym moim nocnym szalenstwem. Rano z lozka nie moglam wstac,bo rwa kulszowa mi weszla. Teraz jestem na srodkach przeciwbolowych. Masakra a jutro musze do pracy naginac. Dobrze,ze w domu mi malzon wszystko porobil i Sara sie zajmuje a ja moge lezec. Na szczescie przechodzi,ale cienko to widze. W tygodniu do lekarze pojde co mi da skierowanie do fisioterapeut, bo ile mozna a boje sie,ze pewnego dnia wogole mnie polamie ico ja zrobie.
u nas dzisiaj prawie cały dzień poza domem, do domu wróciliśmy o 19.10 a teraz Maciek już śpi 🙂
Asia dasz radę 😘 Beata no to współczuję Ci tej rwy kulszowej... nie chcę nawet myśleć co to za ból. bo mnie bark boli od kilku dni i ręką ruszać nie mogę (dobrze, że lewa) i to boli strasznie...
Holi no a jak jesteś u teściowej to ona nie chce bawić się z Elusiem?
Wanilia u Ciebie jak zwykle piękny avatarek 🙂
Hello zupka się udała i młody chętnie wciągnął 🙂 My zaliczylismy shopping i zakupilam śliczne skórzane japonki będę jeszcze na następny rok 😉 oczywiście na wyprzedaży 🙂 a m zakupił koszulki polo w reserved też na wyprzedaży a superowe tak więc na szczęście nie tak dużo wydaliśmy a spoko zakupy 🙂
Wanilia cudny avatar!!!!!
Holi a może oba uważa ze nie musi się nic pytać bo przecież wie jak się dzieci wychowuje.......ale delikatnie ja namow by poznała jego przyzwyczajenia to łagodnie mały zniesie zmiany 🙂 Asia miłego wieczorku .... 😉
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
holi32_m
cHLOE CHODZIK MUSZE KUPIC BO NARAZIE POZYCZYLISMY CZY BEDZIE SIEDZIAL
asiadudzika_m
szukam tej zarąbanej spacerówki a jakby tego było mało to ta moja z dużymi kółkami się rozjebutała do końca wczoraj 🤢 😠 wszystko w twarz dostaje z miejsca 🤢 😞 dzisiaj to na podwórku sama z córa niedzielę spędze.na stanie w miejscu się nadaje ten wózek ae nie na jazde.potrzeba śrubki i nakładki w odpowiednim rozmiarze ale kto mi to zrobi... no i teraz dziewczynki zaraz Wam wkleję co oglądam na allegro.nie jest to do końca co bym chciała bo chciałam wózek z pałąkiem a w tym nie ma.ma mieć małe kółka i w ogóle ma być małą parasolką chociaż jakby normalnie się składał a miał małe kólka to nie byłoby źle...no i musi się rozkładac prawie na płasko.a takich jest nie wiele.za duże mam wymagania....
obserwuje tą aukcje: http://allegro.pl/sliczny-wozek-spacerowy-koochi-ipso-strobe-okazja-i2482842668.html i nie wiem jaki kolor bo jest jeszcze taki a jak wezmę różowy to moze być ciężko ją upłynnić później...http://allegro.pl/cosatto-koochi-ipso-spiwor-folia-i2496755144.html
asiadudzika_m
oczywiście obejrzyjcie i powiedzcie co o tym sądzicie w zaistniałej sytuacji ☺️
holi32_m
Tesciowa mnie wkurza. Bo ma zostac z malym jak wroce do pracy a to juz 1 sierpnia i ona niczym
Sie nie przejmuje. Mowi zeby do niej z Elusiem przyjezdzac a ona w ogole sie nim nie zajmuje. Jak go na 10min wezmie to wszystko. Ona jest przedobra. Ani sie nic nie pyta co i jak z malym. Co je i w ogole
asiadudzika_m
beata26_m
Przedobrzylam z tym moim nocnym szalenstwem. Rano z lozka nie moglam wstac,bo rwa kulszowa mi weszla. Teraz jestem na srodkach przeciwbolowych. Masakra a jutro musze do pracy naginac. Dobrze,ze w domu mi malzon wszystko porobil i Sara sie zajmuje a ja moge lezec. Na szczescie przechodzi,ale cienko to widze. W tygodniu do lekarze pojde co mi da skierowanie do fisioterapeut, bo ile mozna a boje sie,ze pewnego dnia wogole mnie polamie ico ja zrobie.
aaagaaa_m
u nas dzisiaj prawie cały dzień poza domem, do domu wróciliśmy o 19.10 a teraz Maciek już śpi 🙂
Asia dasz radę 😘
Beata no to współczuję Ci tej rwy kulszowej... nie chcę nawet myśleć co to za ból. bo mnie bark boli od kilku dni i ręką ruszać nie mogę (dobrze, że lewa) i to boli strasznie...
Holi no a jak jesteś u teściowej to ona nie chce bawić się z Elusiem?
Wanilia u Ciebie jak zwykle piękny avatarek 🙂
marika321_m
My zaliczylismy shopping i zakupilam śliczne skórzane japonki będę jeszcze na następny rok 😉 oczywiście na wyprzedaży 🙂 a m zakupił koszulki polo w reserved też na wyprzedaży a superowe tak więc na szczęście nie tak dużo wydaliśmy a spoko zakupy 🙂
Wanilia cudny avatar!!!!!
Holi a może oba uważa ze nie musi się nic pytać bo przecież wie jak się dzieci wychowuje.......ale delikatnie ja namow by poznała jego przyzwyczajenia to łagodnie mały zniesie zmiany 🙂
Asia miłego wieczorku .... 😉