Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Coq 20 euro na zasilacz??? 😮 I to taki badziewny? Może Ci z Polski posłać?

No badziewie okropne z wtyczka jak do lampki 🤨 w dodtaku mam dobra czesc z zasilaczem od tego badziewia i mam kabel od stargo zasilacza, ale polaczyc nie moge, bo w jednym jest tzw. koniczynka a w badziewnym wejscie na dwa "bolce".
Juz na allegro przegladam, ale nie wiem.
O cos takiego w tym badziewiu za20 euro sie rypnelo http://allegro.pl/kabel-zasilajacy-sieciowy-kpo2771c-warszawa-i2964966937.html

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Widzę że weekend na forum rozpoczęty 😁
U mnie zapowiada się chyba długi wieczór bo Weronika zasnęła o 17 i śpi.....Dawno juz tak nie było, ostatnimi czasy o 18 zaliczałyśmy kąpiel a po 19 łóżeczko 😉
Coq śliczne zdjęcie - w końcu się zmiana avatara udała 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):
Wanilia i dzięki Bogu że weekend...ja czuwam 😉 ale nie będę ględzić ....

Wiem,wiem, ja gledze strasznie... 😎

Myslę że Marika miała raczej na myśli stan zdrowia Michałka pisząc o ględzeniu... 😉

Tez tak mysle, co nie z,ienia faktu, ze gledze 😎 ale tu najlatwiej mi sie wyzalic 😉

• Mamusie
dobry wieczór 🙂

przyjechała siostra moja i dlatego nawet czasu nie było, żeby zajrzeć. M. w pracy. Mały właśnie usnął. No to mam chwilę dla siebie 🙂

Beata no bez sensu ta lekarka. może idźcie do jakiegoś innego lekarza???

Coq niefajnie z tym kablem 🤢 ale za to avatarek śliczny!!! 🙂

Wanilia i co robi Weronika???

• Mamusie
Spoko Coq ja też ględzę czasem a potem się sama w łeb stukam że w sumie to nie mam powodów do narzekań 😉
Aaagaaa Weronika wylądowała właśnie w łóżeczku i wydaje mi się ze zaśnie 🙃 Chyba jest juz tak przyzwyczajona do tej pory spania że zasypia ok 20 niezaleznie od tego ile spała w dzień. Ale mogę się też mylić i zaraz może polecę ją z łóżeczka wyciągać 😜
wiecie co? Chyba mi sie udało ze szczepieniem - wczorajsza noc pięknie przespana, dzis też bez temperatury i innych objawów - tfu tfu

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Wanilia Maciek też już jest przyzwyczajony do pory spania, on w sumie od początku zasypiał około 19-20 i nawet jakby z drzemki wstał przed 18, to ok 20 już by spał 🙂

Chyba coś jest w tym przyzwyczajeniu bo Weronika zasnęła ładnie 🙂
Holi dobranoc 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Ha, widze dziś szal avatarkowy 😁 Ty weź Aaagaaa podkręc odgrzewanie co by Maciej mógł czapkę zdjąć 😜 Chociaz nie powiem, wygląda w niej uroczo 🙂

jak mama moja przychodzi musi Maćkowi za każdym razem kilka razy zakładać czapkę, on się w niej przejdzie, trzeba go wychwalić, zdejmie ją. I za chwilę wszystko się powtarza 🙃

• Mamusie
O ile dziś fotek 🤪 wszystkie bez wyjątku piękne... ale i tak czuję niedosyt... dawać więcej 😉
Wanilia widać, że Hubert ma się tam dobrze 😉 a Ty nadal szczypioreczek... nic ciałka nie przybrałaś 😉 U nas też idzie odwilż... w lesie non stop nam śnieg na głowy spadał 🙃
Marika i Rita zdrówka 😘 i dzieciaczkom oczywiście też 😘
U nas niby ok, żadnych objawów, żadnego marudzenia, apetycik dopisuje... a gorączka zaś 39'C 😞... co jest grane? ząbki? dodam, że gratis do tego 4 luźne kupy 🥴

• Mamusie
Hej dziewczyny ja jestem u rodziców na weekend 🙂) rozmawiałam z.dorianna. dorota lewandowska czy wpadnie do nas i napisze co tam u nich powiedziała.ze.nie ma czasu i ze nie wejdzie i ze tak jakoś wyszło ze ona już z nami nie pisze.i jedyne.jej pytanie to.czy dużo.nas jeszcze tu siedzi... I to by było wszystko z całej dodać.rozmowy.

• Mamusie
Kuku 🙂

Pammat a jak zdrowie Doriana wiesz?
Aga Maciek w czapce uroczy 😆 No i super; ze kilka zdjec wstawilas 🙂

Mam w piekarniku tarte cebulowa i czekam. Jasmina grzeczna, caly czas czyms sie bawi i w niczym mi nie przeszkadza 😉
A co stalego uspypiania, zgadza sie, nasza corka upodobala sobie 23-24 i twardo przy tej 😉 porze obstaje, nawet jak pozno ma drzemke, taka o 19 🙃

• Mamusie
M. wrócił przed 22. ale to nie koniec na dzisiaj. bo dzisiaj na basenach impreza walentynkowa i trwa do północy. i się okazało, że dj nie ma jak dojechać 25km do domu. no i kierownik poprosił M. żeby go odwiózł. więc odwiezie. no i nawet się nie kładzie, bo mówi że nie da rady wstać.

a ja czekam aż Maciek się obudzi na mleko i kładę się chyba spać...