Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiu Awad rzeczywiście cud miód 😘
Marika mój też właśnie się obudził z 3 godzinnego snu 😮
Ale niestety ze 2 godziny spał na mnie bo inaczej szaleństwo kaszląco-jęcząco-krzyczące 🤢
Teraz próbuję mu wcisnąć zupkę...ale zmieloną na maxa żeby w gardło go nic nie drapało 🤨
Stęsknił się za swoimi bajkami o Gupikach na nickjr. 🙂 i jakoś zajada wpatrzony w tv 🤪

• Mamusie
Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka dla Pączysława 😘
...nie jest dobrze cholercia 🥴 ...nadal przy połykaniu jest strasznie 😞 Niby głosik mu wraca ale to jeszcze chyba daleko do powrotu do normalności 😞

Nie ogarniam które dziecię jest jeszcze chorutkie ale również życzę maluszkom duuuuuuużo zdrówka 😘 😘 😘

• Mamusie
Dzien dobry 🙂

Marika no wcielo mnie, bo pisalam, ze kabel do komputera mam znowu popsuty. Korzystam wiec z okazji odwyku 😜 i przyznaje, ze dobrze mi z tym. Nie zaczynam dnia ze sniadaniem przed komputerem, dzis juz 17 a ja dopiero co lookam. 😉 Radia mi brakuje...

Rita trzymam kciuki, za sprawne dzialanie antybiotyku!!!
Nova pierwszy raz slysze, ze dziecko glos stracilo 😮 Szkoda malucha, bo niedawno przeciez Ci dlugo chorowal. Mam nadzieje, chociaz, ze z ferii szczecinskich jestes zadowolona.
Kasia ale niespodzianka z wyjazdem do Norwegii 🙂 Rozumiem, ze innego wyjscia nie bylo... A Awad same najlepsze geny wybral od rodzicow i taki urodziwy...ale tych slowianskich ma mniej 😉

Co do wiosny, to mamy od niedzieli. 🙂 Jest zimno, ale slonce i czyste niebo od trzech dni. A slonko grzeje przyjemnie.
Jasmina dopiero usnela pare minut przed 17 😮 ale, ale wstalysmy po 11.... wczoraj jak usnela o 19, obudzila sie o 22.40 🤢 i chyba do 2 nie spala 🙃 A bylam przekonana, ze bedzie spac juz do rana 😎

• Mamusie
Chloe Gratulacje serdeczne i oczywiscie trzymamy kciuki,ale i tak bedzie wszystko dobrze. Powiem Ci, ze snilas mi sie. Poszlam z moim kotem do weta a zamiast "naszego" bylas Ty 🙂
Kasiunia Awad kawal przystojniacha 🙂 Powodzenia w Norwegii 😆
UlkaKarolcia cud,miod i wyglada na zadziorna panne 😜
Co do zlosci, to Sarczini tez wpada w takie stany,wygina sie,piszczy,tupie,placze,rzuca sie itp
Zjazdy z dzieckiem na nartach jak dla mnie takie samo prawdopodobienstwo wypadku jak bieganie z dzieckiem w wozku.Nie uchronimy naszych dzieci przed calym zlem,swirami i nieodpowiedzialnymi ludzmi swiata.Rozsadne dawkowanie,ostroznosc i bedzie ok. Ilu ludzi tyle zdan 🙂

• Mamusie
Kasiunia booooooooooski ten Twój synuś 🤪
Ulka Karola widać, że ma ten błysk w oku 😉 haaaaaaaa i ta spinka we włosach 🤪
Coq może i Tobie dobrze bez kompa, ale pomyślałaś czy nam jest równie dobrze bez Ciebie 😉 brakuje tego dzień dobry koło południa... kiedy w Klermontowie wstaje dzień 😜
Wanilia to bardziej odpowiada Ci środa czy czwartek? byłybyśmy 9:30... hmmm 🙂
Moje dziecko siedzi obok i cichutko ogląda bajkę i nie majstruje mamusi przy laptopie... ohoo nowość 😮

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Zjazdy z dzieckiem na nartach jak dla mnie takie samo prawdopodobienstwo wypadku jak bieganie z dzieckiem w wozku.Nie uchronimy naszych dzieci przed calym zlem,swirami i nieodpowiedzialnymi ludzmi swiata.Rozsadne dawkowanie,ostroznosc i bedzie ok. Ilu ludzi tyle zdan 🙂

To ja sie tu tylko ladnie pod tym zdaniem podpisze 😉 Dzieki Beata, ze juz nic dodawac nie musze 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
Coq może i Tobie dobrze bez kompa, ale pomyślałaś czy nam jest równie dobrze bez Ciebie 😉 brakuje tego dzień dobry koło południa... kiedy w Klermontowie wstaje dzień 😜

Jestem zdania, ze rozlaki raz na jakis czas to dobra rzecz...zeby tak zatesknic za kims 😜 😁

• Mamusie
Coq 😉
Sarczini nadal spi,gdzies przed 17 zasnela. Wczoraj polozylam ja kolo 22 i bylam pewna, ze spi. Zeszlam na dol i zapomnialam zalaczyc babyfoon,wiec po kilkunastu minutach uslyszalam smiech i poszlam zobaczyc co robi Sarah a ona trzymala sie lozeczka i skakala 🤨 No i bylo po spaniu.

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Coq 😉
Sarczini nadal spi,gdzies przed 17 zasnela. Wczoraj polozylam ja kolo 22 i bylam pewna, ze spi. Zeszlam na dol i zapomnialam zalaczyc babyfoon,wiec po kilkunastu minutach uslyszalam smiech i poszlam zobaczyc co robi Sarah a ona trzymala sie lozeczka i skakala 🤨 No i bylo po spaniu.

Ale sie usmialam 😁 no nie moge 😁
Podomnie u mnie tylko moja zeszla z lozka i w placz.
A teraz tez spi od godziny.