Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Dziewczyny, czy wasze dzieci tez w taka zlosc i rozpacz popadja jak czegos zabronicie? Moja ostatnio w rozpaczy rzuca sie na sciany 🤔 no ale dzis, krecila mi przy galce od kuchenki gazowej, co jej reke zabieralam to ona dalej, a potem rzucala sie na podloge w zlosci i wrzeszczala 😮

Maciek też tak ostatnio ma.

albo stanie w miejscu i tupie nogami w miejscu, a tymi swoimi bucikami to tylko tup tup tup tup 😉

albo odwraca się i gdzieś biegnie machając przy tym rękami i wrzeszcząc

ostatnio również buczy, o tak ' buuu, yyyyy, uuuuuu, buuuu". tego nie lubię najbardziej!

a dzisiaj uderzył moją mamę jak czegoś mu nie pozwoliła, podszedł do niej i ją klapnął 🤔

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Marika szkoda, że jednak na antybiotyku stanęło, no ale najważniejsze, żeby Misio wrócił do formy... i rodzice też 😘
Coq u mnie często napady złości, kiedyś w sklepie wyłożyła mi się jak długa jak coś jej zabrałam 😮... ponoć najlepiej nie reagować... 🤢 🤢 mojej siostry syn też taki furiat był... w złości potrafił walić głową w byle co, gryźć 🤢... na szczęście wyrósł z tego 😉

• Mamusie
Halo,
Chloe cudnie!!!!! od razu sobie o ciązy pomyslalam 🙂 🙂 🙂 zobaczysz, że tym razem bedzie dobrze, trzymamy z Kalinką kciuki!!!! 😘 😘 😘
co do zloszczenia sie to momentalny pisk i to taki, ze az w uszach swidruje. Czasami caly dzien wogole nie placze tylko piszczy, a mnie nerw bierze 🤢
a moja gwiazda wlasnie piszczy w lozeczku
a, przyszlo dzisiaj lozeczko turystyczne i powiem wam, ze jak za taka cene to fajne

• Mamusie
dzień dobry
agami ciesze się że dziadek juz po operacji-bedzie dobrze
chloe ogromniaste gratulacje no i kciuki trzymamy-bedzie dobrze
marika szkoda ze maluszek na antybiotyku ale szybciej sie biedactwo wyleczy no i zdrowka dla was

a u nas bez zmian,pojechalismy na drugi koniec miasta do naszego lekaza a tu niespodzianka-w poniedzialki zmienil godziny przyjec i juz mial zamkniete,myslalam ze sie rozplacze pod tym gabinetem, no wiec musze dalej sie meczyc ta noc na starych lekach a jutro o 8 rano lekarz , spalam do 20 dlatego dopiero teraz pisze

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Rita no właśnie przeczytałam że wizyty nie było. szkoda...

no szkoda bo sie na ratunek jakis nastawilam, nie byliśmy u tego lakarza dawno no i nie mielismy pojecia ze ma godziny przyjęć zmienione echhh
a adam się śmial ze on mnie nie uratuje tylko dobije bo ma nazwisko bardzo do Hitler podobne hehehe

• Mamusie
Powiem Wam że ja już tak nie rozpaczam że ma ten antybiotyk....bo serce mi pękało jak widziałam że się męczy....6 dni a tu ni ciula......raz lepiej to zaraz dwa razy gorzej... 😞 moje kochane biedactwo 😉 ......

Rita strasznie mi Ciebie.szkoda i Holi ma pewnie rację że dla Ciebie pewnie też najlepszy antybiotyk oby jutro obyło się bez przygód..... 😉

• Mamusie
dzieki dziewczyny 😘
a ja wam jeszcze nie pisałam czego moja siostra Majkę nauczyła, wgle to myślałam ze przez ten tydzien od jej wyjazdu mała zapomniała a dzisiaj na skypie siostra jej kazała zrobić i ta zrobiła : a wiec nauczyła ja pokazywać palcem FUCK YOU 🤢 chociaz u niej to wyglada tak ze wyciąga palec wskazujący i z bandycką miną mówi FAA

• Mamusie
Rita napisał(a):
dzieki dziewczyny 😘
a ja wam jeszcze nie pisałam czego moja siostra Majkę nauczyła, wgle to myślałam ze przez ten tydzien od jej wyjazdu mała zapomniała a dzisiaj na skypie siostra jej kazała zrobić i ta zrobiła : a wiec nauczyła ja pokazywać palcem FUCK YOU 🤢 chociaz u niej to wyglada tak ze wyciąga palec wskazujący i z bandycką miną mówi FAA

😮 oj nieładnie, nieładnie

• Mamusie
no Aniqa bardzo nie ładnie,Adam się śmieje ale ja mam nadz że ona szybko zapomni, siostrze dzisiaj powiedziałam zeby już jej tak nie pokazywala bo potem to już wgle ciężko bedzie ją oduczyć 😮 echh co te 13stki w głowie mają to ja nie wiem 🤢

• Mamusie
Hej,
miałam juz dziś do kompa nie siadać ale tez przeczuwalam że Chloe ma dobre wieści i specjalnie zajrzałam 😁 Tak więc gratulacje, bardzo się cieszę 🤪 No i troche współczuję pierwszego trymestru 😜 Ja i w pierwszej i w drugiej ciąży plamiłam na początku więc oszczędzaj się ale to jeszcze nic nie znaczy - trzymam mocno kciuki!
Rita, Marika - kolejny raz życzę Wam zdrówka 😘 A Tobie Marika na pocieszenie napiszę że też dziś zonka zaliczyłam bo pojechałam po te butki a sklep zlikwidowany 🙃 Więc musze jednak do Wrocławia albo Opola się tłuc 🥴
Basienka ja chyba jako jedyna mam mieszane uczucia co do zjeżdżania z dzieckiem na nartach 😜 Bo nawet najlepszy narciarz może trafić na swojej drodze na oszołoma...Widziałam kiedys jak się dwóch rowerzystów zderzyło - obu zabrało pogotowie... Nie wiem jak to u Was wyglądało w praktyce ale ja bym się nie zdecydowała na takie sporty z dzieckiem 😉 No chyba że na biegówkach 😁
Nie pamiętam co tam jeszcze miałam napisac....Musicie mi wybaczyć, dziś np wybrałam się wieczorem do marketu po produkty na salatkę z selerem konserwowym i wróciłam ze wszystkim.....oprócz selera 🥴

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Powiem Wam że ja już tak nie rozpaczam że ma ten antybiotyk....bo serce mi pękało jak widziałam że się męczy....6 dni a tu ni ciula......raz lepiej to zaraz dwa razy gorzej... 😞 moje kochane biedactwo 😉 ......

Rita strasznie mi Ciebie.szkoda i Holi ma pewnie rację że dla Ciebie pewnie też najlepszy antybiotyk oby jutro obyło się bez przygód..... 😉

antybiotyk szybko mu pomoze
ja 2 tygodnie temu tez chora bylam i jeszcze nieswiadoma ciazy zreszta, bralam antybiotyk 5 dni. na drugi dzien juz bylo duuuzo lepiej!! 🙂 chlopaki na szczescie sie nie zarazili.

• Mamusie
Wanilia no to co za sałatkę w końcu zrobiłaś 😁
Rita mam nadzieję, że jednak Hitler Ci pomógł 😉
Kasiunia chyba miałaś nam się fotkami Awada pochwalić i w ogóle ciekawa jestem co u Was 🙂
NovaM chyba dziś z ferii wraca 🤔 czekamy na odmeldowanie 😉

W S T A W A Ć Ś P I O C H Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!