Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hello 🙂
u mnie dzisiaj 4 dzieci będzie!!!! 😲 😲 moje dwie+mała sąsiadka w Julki wieku+brat małej sąsiadki 10lat.mała już jest wiec we 3 bawią sie u Julii a jak brat przyjedzie przed 11 to mam nadzieje nie zwariować... 😮 on nie usiedzi na miejscu.mama mu reprymende już zapewne dała więc nie obawiam sie aż tak strasznie.pomagam sąsiadce 😆 naleśników dzieciakom zrobię 🙂 i tak do ok 14.dobrze że w pieluchy nie robią 😁 😁
Aga no dałaś rade do końca czy nie??? bo to trwa aż 42 dni 😲
Mąż wczoraj wrócił wcześniej z pracy CHORY 🤢 dzisiaj z rana Milenka kaszle+Julka kaszle więc zaczyna sie problem.mam nadzieje ze szybko przejdzie bo na chrzciny mamy jechać w niedziele! 100km z chorymi dziećmi nie pojade...a nie pojechać też nie wypada...jeszcze 2 dni ale co ja im mogę dać??staram sie nic nie dawać i zdrowe są a teraz co...jakiś syrop na ten kaszel co by ich nie rozłożyło...

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
hello 🙂
u mnie dzisiaj 4 dzieci będzie!!!! 😲 😲 moje dwie+mała sąsiadka w Julki wieku+brat małej sąsiadki 10lat.mała już jest wiec we 3 bawią sie u Julii a jak brat przyjedzie przed 11 to mam nadzieje nie zwariować... 😮 on nie usiedzi na miejscu.mama mu reprymende już zapewne dała więc nie obawiam sie aż tak strasznie.pomagam sąsiadce 😆 naleśników dzieciakom zrobię 🙂 i tak do ok 14.dobrze że w pieluchy nie robią 😁 😁
Aga no dałaś rade do końca czy nie??? bo to trwa aż 42 dni 😲
Mąż wczoraj wrócił wcześniej z pracy CHORY 🤢 dzisiaj z rana Milenka kaszle+Julka kaszle więc zaczyna sie problem.mam nadzieje ze szybko przejdzie bo na chrzciny mamy jechać w niedziele! 100km z chorymi dziećmi nie pojade...a nie pojechać też nie wypada...jeszcze 2 dni ale co ja im mogę dać??staram sie nic nie dawać i zdrowe są a teraz co...jakiś syrop na ten kaszel co by ich nie rozłożyło...

ja bym podała wapno i wit c 😎 bo duzo lepiej się wchłania wit C w towarzystwie wapna a syrop chyba nie bo nie wiadomo co to za kaszel i z jakiej przyczyny .....

a co do gromadki haaa pewnie że dacie radę to duże dzieci.... 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
wrocilam z urzedu skarbowego...boze co za ludzie tam pracuje!!! ich chyba kur**** ucząć jak byc wrednym i niekomunikatywnym , jak grochem o sciane 😠 😠 co za palanty!!!!!

hahahaaaaaa nie wiem co na to powie Agami..... 😜 😜 😜 😜 😜

hahahahha, no to wtopa 😁 😁 oczywiście sa wyjatki, Agami 😜 😁 😁 😁

• Mamusie
dziecko śpi - 6 zrobiona 😎 😎
gromadka rozgromiła sie już o 12 więc spoko.dzieciaki grzeczne aż miło było posmażyć im naleśniki 🙂
teraz kawusia i jakieś żarełko 🤪 wreszcie na spokojnie...nie dałam nic dziewczynom.na razie czekam.ja jestem z tych co czekają ile się da zeby sobie organizm dał radę a jak sie rozchorują to trudno.mąż sam pojedzie albo wcale. życie 😞

• Mamusie
Bry 😉
Tutaj w urzedach m.in skarbowym to tez zalezy na kogo sie trafi.
Aska trzymam kciuki,bo tez cwicze z MelB i mozna narobic w pantalony z wysilku 😜
Chloe jak tam z mdlosciami?Dajesz rade?
Marika moja miala body z hm z tymi kolnierzykami,nawet w paszporcie ma zdjecia w nich 🙂
Aaaa ktoras pytala o zonkile w naturze i tulipany to ja chcialam powiedziec ze u mnie na wsi juz samosiejki powyrastaly i zakwitly 🙂

• Mamusie
dzień dobry 🙂

całe popołudnie spędziliśmy po sąsiedzku 😁 i w pewnym momencie Maciuś zrobił się taki markotny, cieplutki, przytulał się do mnie, zmierzyłam mu temperaturę no i 38,3 😞 dałam mu ibum, teraz właśnie usnął po kąpieli. już przed kąpielą taki bardziej radosny był i temperatura spadła tak do 37,5. mam nadzieję, że będzie dobrze ...

bo my jutro na wesele idziemy... i Maciek tak od 20 z nianią, ale jak chory będzie to nie wiem co to będzie... bo rodzice moi też idą, i siostra też idzie...
opcja jest taka, że mamie mojej się strasznie nie chce iść i jak Maciek nie będzie całkiem zdrowy to ona powiedziała, że z nim zostanie

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
Aga tak właśnie myślałam ze Ty,ale nie chciałam plamy dać 😜 a powiedz,dałas radę dotrwać do końca? bo jak ja mam jutro zrobić wiecej niż dzisiaj to chyba sie posikam z wysiłku.... aż mnie dzisiaj szyja boli i poślady... zakwasy jak ta lala!!czy one przestaną dokuczać? stwierdziłam że czas Milenki drzemki wykorzystam dla siebie a nie na komputer!! chociaż pani co ze mną ćwiczy też komputera 😁

dałam radę 😆i potem zaczęłam nawet kawałek od nowa, ale tej drugiej szóstki już nie skończyłam, bo mi się nie chciało ☺️

• Mamusie
Hejo 🙂
U nas dziś dość ładnie... po pracy nawet półtoragodzinny spacer z córcią zaliczyłyśmy i nic nie zmarzłyśmy 😉
Wanilia allle brzuchol 🤪... mów co chcesz do twarzy Ci z nim 😉 super Weronika jeszcze sanki zaliczyła w kwietniu 🙃 do ZOO!!! nie wiem czy już zwierzaki z zimowego snu wstały 😁 chyba, że jakie niedźwiedzie polarne 😁 na męża nie fukaj... sama wiesz, że nie zdarza się to co dzień 😉 mój jak ma wyjście to też zawsze fukam, ale wiesz... to taka gra 😎 niech następnym razem czuje respekt 😉
Asia podziwiam 🤪 ja nie mogę się zmobilizować tyłka ruszyć ☺️ trzymam kciuki... obyś wytrwała do końca 🙂
Rita też zawsze kąpiemy... a przy gorączce nawet wskazana kąpiel w chłodniejszej wodzie... ładnie zbija temperaturę... zdrówka dla Majci 😘
Chloe Julkowi też zdrówka 😘
Marika Misio towarzyski jest po prostu 😉 moja też strasznie zaczepia ludzi na ulicy... potrafi stanąć i bezczelnie w oczy patrzeć aż się uśmiechnie lub zagada 😁

• Mamusie
My też się jutro na imprezkę szykujemy...firmowa u męża.....nie chce mi się ale cóż....mus to mus.....jutro będę mierzyć jakieś małe czarne 😉 a jak by co to się poratuje w jakimś sklepie...... 😉 jednak oby nie było potrzeby..... 😮 bo kasę na buty już straciłam.....więc nie ma co szaleć....coś tam znajdę w szafie myślę 😉

Aga też tak czasem mam......ale wyluzuj 😜

Dobranoc 😉

Nova....sciskam 🙂