Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Rita no a Majcia zadziwia 🙂

Maciek znowu nauczył się mówić imię dziadka "Adam". no i woła "dziadzia Adammmm". a jak dzisiaj wołał i tata mój nie reagował bo był czymś zajęty, to Maciek się w końcu wkurzył i zakrzyczał "Adammm!!!" 😁 no komicznie to wyglądało 😜

a naszego kota to tak głaska, ze w rękach mu włosy kota zostają 🤢 albo za ogon go targa... a kot to jakiś nie bardzo, bo mimo wszystko sam podchodzi do Maćka 😉

• Mamusie
A u nas nie dość ze Michałek śpi i ja umyta to mam w planie zaraz uderzyć w kimono, bo szczerze to zawsze problem rano wstać....w tv nic nie ma mi też się nie chce nic robić więc uderzam zaraz w kimono a co......?? 😜należy mi się..... 😉

Jutro u nas cyrk teściu gledzi by Michałek poszedł ale ja nie widzę w tym sensu nie dość że za mały.....to nie za.bardzo podoba mi się ten pomysł.....

No to pewnie dobrej nocy.....mogę życzyć. 😉

• Mamusie
hejka kochane!!! u nas dzień przeleciał upał też był!!!Mały się zrobił teraz taki niedobry nie słucha nic a potem zalicza gleby z uderzeniem w głowę i porysowany posiniaczony masakra!!!
Wasze dzieci pięknie mówią!!!
Rita superowa Majka jest niezłe ma poczucie humoru!!!
Mnie coś w plecach się naderwało i boli mnie!!!
Mały śpi na szczęście już od 20 !!!!
Jutro do pracy!!!
Pozdrawiam

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Co za wieczór, co za noc.... 🥴

Dzień dobry - oby 😮

ps. nie mam juz wątpliwości że Mały ma kolki 😞

Nie łam się u nas przeszły jak miał 2 m-ce i 2 tygodnie a Hubcio już ma blisko dwa kladz go dużo na brzuszku a próbowałas suszarki????? Ja nie wierzylam ale faktycznie u nas działoło na chwilę....

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Właśnie napisałam długiego posta i Jula mi skasowała 🤢
Więc krótko...
Wanilia kolek współczuję 😘 jakbyś potrzebowała sab simplex daj znać... na piątek byłby... chyba, że na Hubcia nie działa... pamiętam, że NovaM na jakimś innym specyfiku leciała, bo ten się nie sprawdzał...
I jeszcze muszę się fotkami pozachwycać... cudne jak zawsze 🙂 i avatarki też 🙂
bateria mi siada...

• Mamusie
Aga zmian współczuje
Hubciowi maleńkiemu kolek współczujemy-oby szybko minęły 😘
Holi hehe 😉 😉

u nas taki skwar że w domu siedzimy -około 13-14 kawałek cienia w ogródku sie pokaze więc przestawie piaskownice i bedzie jakies zajęcie-o spacerku nawet mowy nie ma bo nad rzeką sie ugotujemy

• Mamusie
Rita napisał(a):
Holi jak bys częsciej takie mini zakładała to by pewnie nudy w aptece nie było hihi 😜 😜 😜

😁
A my miałyśmy super przedpołudnie, może mi się uda wieczorem zamieścić fotorelację 🙂 Nawet Hubiś trochę mi dzis pospał, pewnie odsypia za wczoraj 😉
Meliska póki co mam te krople od Mariki i szału nie ma ale to pewnie trzeba dłużej podawać żeby był efekt..
Suszarka rzeczywiście pomaga ale na chwilę, podobie z kateterkami, natychmiast zauważalna ulga a po godzince Młody znow zagazowany 🥴
Pocieszam sie tym że póki co takie akcje mamy co dwa, trzy dni więc jest czas na złapanie oddechu

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Wanilia ile.dajesz kropli???

Ja dziś młodemu rozłożyłam basen u mojej mamy w ogródku i mieliśmy niezłą frajde 🙂 🤪

my w zeszłym roku Majci basenik kupilismy i Adam wlał rano wody i po południu miała mała się chlapać a kotom sie pić zachciało i poprzebijały go 😠 ani razu w nim nie siedziała i od razu na śmietnik trafił- w tym roku wody nalejemy do drugiej części piaskownicy 😜