Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
wanilia napisał(a):
dorianna napisał(a):
wanilia napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
wanilia napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
wanilia napisał(a):

U nas byla akcja kupa - prawie się popłakałam razem z Weroniką 😞 Nie mogła jej wypchnąć, kawałek wyłaził i cofka, poszła na trzy razy i trzy czopki - mowię Wam, masakra. Ja nie wiem o co chodzi, inne dzieci tak chyba nie maja po sloiczkach?

Wanilka a może spróbuj zamiast czopka to pomiziać Weroniczkę termometrem. U nas ostatnio była 3 dniowa przerwa i już Maciek się prężył, poruszałam mu troszkę w pupci końcówką od termometru i poszło 🙂

Aaagaaa problem leżal raczej w wielkości kupy a czopek miał zmobilizować młodą do wypychania bo się biedna poddała i wciągnęła kupe spowrotem 🥴 A jaka była ta kupa u Was? Bo nasza to normalna dorosla kiełbasa 🤨

u nas była taka plastelina...

Ja już mam dość tych naszych problemów żywieniowych, nawet zadalam pytanie w dziale "pytania do ekspertów" bo juz nie wiem co dawać Weronice do jedzenia, ciągle jest coś nie tak 😞

No u nas tez plastelinka ciemnobrazowa, czasami z lekkimi dodatkami i srednio raz dziennie 🙂
A jakim mlekiem ja karmisz, bo to moze tez miec zwiazek???

swoim 🙂

No to nie powinna miec problemow, a moze masz za tluste i sprobuj ja przepajac...

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Dzien dobry! 🙂

ja juz po kolposkopii. Niestety mam jakies zmiany, zrobila mi biopsje, zobaczymy co w laboratorium wykryja.
Oczywiscie do szpitala cala wycieczka 🙃 bo malzon woli ze mna jechac niz zostac sam z Yasminka - ha boi sie, bo nic nie potrafi 😜

widzisz Coq! oni by bez nas zgineli w każdej sytuacji!!pierdoły 🤪 ciekawa jestem wyników ze szpitala 🤨 może nie zakładajmy najgorszego,co Coq??ja wiem ze trzeba wziąc każdą ewentualność pod uwagę ale pamiętaj że grudniówki myślą pozytywnie!! nawet jeśli cos tam siedzi to Ci to wykurzą lekami i będziesz cacusi 😁

• Mamusie
dorianna napisał(a):
wanilia napisał(a):
dorianna napisał(a):
wanilia napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
wanilia napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
wanilia napisał(a):

U nas byla akcja kupa - prawie się popłakałam razem z Weroniką 😞 Nie mogła jej wypchnąć, kawałek wyłaził i cofka, poszła na trzy razy i trzy czopki - mowię Wam, masakra. Ja nie wiem o co chodzi, inne dzieci tak chyba nie maja po sloiczkach?

Wanilka a może spróbuj zamiast czopka to pomiziać Weroniczkę termometrem. U nas ostatnio była 3 dniowa przerwa i już Maciek się prężył, poruszałam mu troszkę w pupci końcówką od termometru i poszło 🙂

Aaagaaa problem leżal raczej w wielkości kupy a czopek miał zmobilizować młodą do wypychania bo się biedna poddała i wciągnęła kupe spowrotem 🥴 A jaka była ta kupa u Was? Bo nasza to normalna dorosla kiełbasa 🤨

u nas była taka plastelina...

Ja już mam dość tych naszych problemów żywieniowych, nawet zadalam pytanie w dziale "pytania do ekspertów" bo juz nie wiem co dawać Weronice do jedzenia, ciągle jest coś nie tak 😞

No u nas tez plastelinka ciemnobrazowa, czasami z lekkimi dodatkami i srednio raz dziennie 🙂
A jakim mlekiem ja karmisz, bo to moze tez miec zwiazek???

swoim 🙂

No to nie powinna miec problemow, a moze masz za tluste i sprobuj ja przepajac...

przepajam - wypija ok 50 ml soku jabłkowego rozcienczonego poł na pół wodą. oczywiście soczek dla niemowląt 😉 Więcej nie chce pić

• Mamusie
my byłyśmy dzisiaj u tego lekarza odnośnie uczulenia.nic oprócz tego co wiedziałam to mi nie powiedział.dieta i tyle.kolejny dzień bez czekolady...ale daje radę.mówił jeszcze o nabiale ale ja wiem że to nie od tego i nie będę się katować kawą bez mleka 😮 Milence plamy bledną więc obstawiam czekoladę. ciężko nie jeść jak ma się pod ręką...jutro zrobię szarlotkę w zamian 🙃

• Mamusie
coq trzymam kciuki za dobre wyniki może to nadżerka jest oby! a jeszcze lepiej jakby nic tam nie było !!
meliska zdrówka!
agami moja mała tak jak wanilki albo skarpetki albo gołe stópki bo jej się te stópki pocą 🤔 ładnie kubuś się umorusał 🙃
My jutro grillek u mojej siostry 🙂 także miłego weekendu!

• Mamusie
Dzień dobry!!!
Aniqa1111 wal do niego bezpośrednio co Cię boli, bo ten gatunek to niestety nie kumaty 🤢 Tylko spokojnie i bez nerwów, bo wiesz faceci są uparci i jak zobaczy, że "coś mu zarzucasz" to może jeszcze bardziej na przekór robić... nigdzie nie wyjeżdżaj! 😘 usiądź z nim na spokojnie i porozmawiajcie 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
agami napisał(a):
dzien dobry my nocka z dupy jak to nova mowi.. mlody wstawal o 1,3,5,6,7,8 😞

😲 😲 😲 😮 😮 😮 Moja tak wstawala jak ząbki szły - dziś pobudka o 2 a potem o 8 dopiero 🙃

no on jakos tydzien temu mial takie oakcji Z 3-4 dni i teraz znowu;/ w dzien placzliwy w nocy nerwowy masakra ktos mi dziecko podmienil...

• Mamusie
wanilia napisał(a):
agami napisał(a):
dziewuszki czy oprocz glutenu dajevie dzieciom kaszki bezglutenowe smakowe?

Ja daję od paru dni troszkę na śniadanie, gluten dzis podam pierwszy raz do obiadku

a ile dajesz? bo tam na 15o wody to troche chyba za duzo

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
agami napisał(a):
hehehehehe Kasiunia 🙂 zajebi*****te zdjecie Awada 🙂 to sie usmialam 🙂

haha ma jeszcze takie jedno jak z tatusiem trzymają tak paluszki w buźkach 😁

dawaj dawaj;D porownamy podobienstwo...;D

• Mamusie
agami napisał(a):
dziewczyny muszę wam się przyznać, że dziś kupuję test ciążowy i jutro go robię..... 🥴 🥴

no cos ty... a czemu myslisz ze cos moze byc na rzeczy?

mam tak samo jak z Awadem.... bule podbrzusza, brak apetytu, spadek masy ciała i doszły nudności.... Bosh mam nadzieję, że jednak nie.... 😞

• Mamusie
agami napisał(a):
wanilia napisał(a):
agami napisał(a):
dziewuszki czy oprocz glutenu dajevie dzieciom kaszki bezglutenowe smakowe?

Ja daję od paru dni troszkę na śniadanie, gluten dzis podam pierwszy raz do obiadku

a ile dajesz? bo tam na 15o wody to troche chyba za duzo

Ja robie 25ml mleka/ 25 ml wody, czyli 50 ml płynu i do tego naprawdę czubata łycha kaszki

• Mamusie
agami napisał(a):
dziewczyny muszę wam się przyznać, że dziś kupuję test ciążowy i jutro go robię..... 🥴 🥴

mam tak samo jak z Awadem.... bule podbrzusza, brak apetytu, spadek masy ciała i doszły nudności.... Bosh mam nadzieję, że jednak nie.... 😞

Ja mysle ze nie, jak z lekarzem - umowiona?

• Mamusie
wanilia napisał(a):
agami napisał(a):

tak i wyniki wszystkie w normie.... więc nie wiem już z czego ten spadek wagi...

• Mamusie
wanilia napisał(a):
agami napisał(a):

A jakie badania robiłaś?
tak i wyniki wszystkie w normie.... więc nie wiem już z czego ten spadek wagi...