Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
meliska napisał(a):
Agami super, że cało dotarliście 😘 ja teraz też nabiał jem, ale w ciąży... 🤢 a jeszcze te pierwsze miesiące to ino mojego ganiałam po hot dogi na orlen 🤢

Hilfe!!! Wasze dzieciaki śpią w piżamkach, czy same bodziaki wystarczą? ☺️

u nas zależy, jak gorąco to sam bodziak, a tak to czasem tylko pajac. ale najczęściej teraz body wystarcza 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej hej 🙂 grudniówka marnotrawna powróciła 🙂
Oj laski jak Wy te strony produkujecie i kiedy? ja już nie ogarniam i nie nadrobię.
U nas nie za dobrze. Tzn mala kilka dni temu dostała temperatury ( przytuliłam ją w nocy podczas karmienia i taka rozpalona była) no i 38,5. Rano to samo. Więc do lekarza. Zębów wciąż nie ma i nie zanosi się wg pediatry (a w ciąży zajadałam się jogurtami, więc pewnie nie ma to większego znaczenia).. i myślałam, że to 3-dniówka, ale lekarka kazała mocz zrobić i wyniki złe 😞 b. liczne bakterie i leukocytów b.dużo. Łudziłam się, że może źle pobrałam, bo proste to nie jest (dwa razy skupała mi się obok woreczka :lol 🙂 ale powtórzyłam i jeszcze gorsze.. i antybiotyk od wczoraj podaję. Ale mam doła. Nie dość, że od jakiegoś czasu mam dołki i nie mogę się jakoś pozbierać, to jeszcze ta choroba. Mała już 3 antybiotyk dostaje, taka malutka a już choruję. I obawiam się, że może po mnie mieć problemy z drogami moczowymi, będziemy usg nerek robić. I obwiniam się, że to przeze mnie. Może źle o nią dbam, I ryczę już. kurde no.. ale smęcę. sorry.
Mam nadzieję, że u Was ok, że maluszki zdrowe. Całusy przesyłam.

• Mamusie
Nadia 😘 😘 😘 nawet tak nie myśl, że to przez Ciebie... wiadomo, że naszym dzieciom nieba byśmy uchyliły, ale na niektóre rzeczy nie mamy niestety wpływu 😞 My w tym tygodniu przechodziliśmy trzydniówkę i też nam pediatra zleciła wykonać badanie moczu, ale na szczęście wyszły dobrze uff. Ściskam Ciebie i Tosieńkę 😘 zdrówka 😘

Holi no nie pytamy, bo my doskonale wiemy, że Wy na wyjeździe trzydniowym... zdaje się do Borków, nawet się zastanawiałam skąd ich znasz haha, bo moja koleżanka tak się nazywa 😜 a szczerze to pojęcia nie mam gdzie to jest ☺️ Oj mamuśki Wy to uzależnione jesteście... żeby jeszcze z wakacji na forum włazić 🙃 I czekamy na fotki z wypadu, Agami też

• Mamusie
A ja właśnie popcorn w mikrofali spaliłam ☺️
Tak się boję, że jak ten mecz wygramy to mi dziecko obudzą 😁 bo siedzę przed tv i nagle z niani dochodzi POLSKA BIAŁO CZERWONI aż podskoczyłam 😁 i jeszcze poszłam głupia sprawdzić czy ona tam sama 😁 ale spoko... śpi, więc to nie ona i nikogo też nie było 😜

• Mamusie
hej ja tylko na chwile idę spać spałam dzisiaj do 12 a wróciłam z panieńskiego o 4 🤪 było MEGA GODNIE!
Dostałam szczotkę do czesania włosów w kształcie penisa piłam przez słomkę w kształcie penisa i mam ją na pamiątkę 😁 miałam na głowie królicze uszy z welonem przez całą noc do rana na imprezie to samo zrobiły dla mnie torta! takie kochane koleżanki są że po prostu szok !!
a na imprezie zrobiły balony w których w środku miałam zadania 🤪 musiałam wszystkie zrobić bo jak nie to bym karniaki piła 😁
-musiałam zdobyć prezerwatywe od jakiegoś faceta 😁
- koleś musiał pokazać mi bicka 😁
- musiałam napisać w męskim wc na lustrze inicjały przyszłego męża
-zdobyć wizytówkę
-iść do baru i mieli mi drinka kupić
-poproś do tańca jakiegoś faceta ( TAŃCZYŁAM Z WŁOCHEM TAKIM ŻE OOOOOOOOO.. :cheer 🙂 haha do 2 w nocy byłyśmy na imprezie i pojechałysmy na drugą na szpilkach a nogi mnie tak bolały że szok ale twardo 🤪 a jaki miałam dym.. KONIEC 😁 😁
DOBRANOC!!

• Mamusie
Nadia zdrowka dla małej....no i nie przeginaj że to Twoja wina......!!!!!

Holi nie zdziwiaj 😉 bo meldowalas wyjazd i na forum i tak Cię widać 😜 😜 zresztą przez weekend mała frekwencja......

Pam to dobrze że wieczór panienski wykorzystalas porządnie a swoją drogą jak zdobylas tą prezerwatywe......???????fotki z imprezy są????czy tajny zlot....?????

Co do meczu.......no szkoda szkoda...... 😞 ale ja i tak spać dobrze będę 😉
Meliska miałam rąk samo jak Ty obawy że mi dziecko obudza bo u mnie na osiedlu po 20 wuwuzele trabily........masakra ale nieszczęście później poszli na mecz a po meczu nie trabili bo pewnie towarzystwo pije że smutku.....

• Mamusie
dzień dobry 🙂

Pam super, że wieczór panieński Ci się udał 🙂 ja też miałam takie zadania 😜 i też miałam prezerwatywę załatwić, też miał mi ktoś drinka postawić 😁 to tak zamotałam kolesiowi jednemu, że wszystkim nam drinki postawił (a było nas 10 albo 11) 😜 😜

Nadia to na pewno nie jest Twoja wina, że Tosieńka chora. Buziaki dla niej 😘

Agami fotki obejrzałam, super!!! 🙂

Holi a na jakim Ty zlocie jesteś?

• Mamusie
pammat napisał(a):
hej zdjęcia są czekam aż koleżanka mi przyśle na meila..
od nocy 01;30 mam grype jelitową rzygam i sram okrutnie jest jeszcze nie mialam tego nigdy w życiu w nocy myślałam że umieram dzisiaj cały dzień śpie!
idę się położyć..pa

Zdrowia kochana!!! Czyżby wieczór panieński zaszkodził? 😜

• Mamusie
🙂) fajnie ze Wam sie podobaja 🙂)
pamm zdrowka duzo duzo 🙂
ja jutro do mamy jade na 4 dni... bo maz w delegacje jedzie i nie chce sama siedziec....bo jeszcze nie bylismy sami dluzej niz jeden dzien wiec pojade od mamy tam sama nie bede;p jakos nie lubie sama w tym blokowisku w nocy byc....le spoko tym razem laptop jedzie ze mna wiec bedzie okazja jak Kuba pozwoli forum nadrobic 😉