Wanilia a Ty znowu mięchem rzucasz! 🙃 znaczy ciasteczkiem 😁 śliczna Wercia a jak siedzi!!! moja ma w nosie siedzenie...buja się na wszystkie boki i jak się trzyma to jest mega zadowolona a jak puści moje palce to jak drzewo pada 😎🙃😁 na co popadnie a przeważnie na twarz 😁 pierdoła mała ale to nic 🙂 wierciochuje się już coraz lepiej więc na siadanie też ma czas.
szukam tej zarąbanej spacerówki a jakby tego było mało to ta moja z dużymi kółkami się rozjebutała do końca wczoraj 🤢😠 wszystko w twarz dostaje z miejsca 🤢😞 dzisiaj to na podwórku sama z córa niedzielę spędze.na stanie w miejscu się nadaje ten wózek ae nie na jazde.potrzeba śrubki i nakładki w odpowiednim rozmiarze ale kto mi to zrobi... no i teraz dziewczynki zaraz Wam wkleję co oglądam na allegro.nie jest to do końca co bym chciała bo chciałam wózek z pałąkiem a w tym nie ma.ma mieć małe kółka i w ogóle ma być małą parasolką chociaż jakby normalnie się składał a miał małe kólka to nie byłoby źle...no i musi się rozkładac prawie na płasko.a takich jest nie wiele.za duże mam wymagania....
obserwuje tą aukcje: http://allegro.pl/sliczny-wozek-spacerowy-koochi-ipso-strobe-okazja-i2482842668.html i nie wiem jaki kolor bo jest jeszcze taki a jak wezmę różowy to moze być ciężko ją upłynnić później...http://allegro.pl/cosatto-koochi-ipso-spiwor-folia-i2496755144.html
nie mogłam znaleźć i jeszcze taki.miał być z różowymi paskami http://allegro.pl/spacerowka-wozek-spacerowy-mamu-jump-buggy-aqua-i2494014022.html
oczywiście obejrzyjcie i powiedzcie co o tym sądzicie w zaistniałej sytuacji ☺️
WwHej kochane. Ja mam takiego dola a zarazem nerwa ze szok.
Tesciowa mnie wkurza. Bo ma zostac z malym jak wroce do pracy a to juz 1 sierpnia i ona niczym
Sie nie przejmuje. Mowi zeby do niej z Elusiem przyjezdzac a ona w ogole sie nim nie zajmuje. Jak go na 10min wezmie to wszystko. Ona jest przedobra. Ani sie nic nie pyta co i jak z malym. Co je i w ogole
skasował mi się post 😮 fak.... u mnie beznadziejna niedziela.najgorzej ze ten wózek walnięty i tylko w sklepie byłyśmy.Milenka usnęła i chyba ja też padne bo umęczona jestem tym niespaniem w nocy i nad ranem...
Hej,
Przedobrzylam z tym moim nocnym szalenstwem. Rano z lozka nie moglam wstac,bo rwa kulszowa mi weszla. Teraz jestem na srodkach przeciwbolowych. Masakra a jutro musze do pracy naginac. Dobrze,ze w domu mi malzon wszystko porobil i Sara sie zajmuje a ja moge lezec. Na szczescie przechodzi,ale cienko to widze. W tygodniu do lekarze pojde co mi da skierowanie do fisioterapeut, bo ile mozna a boje sie,ze pewnego dnia wogole mnie polamie ico ja zrobie.
u nas dzisiaj prawie cały dzień poza domem, do domu wróciliśmy o 19.10 a teraz Maciek już śpi 🙂
Asia dasz radę 😘 Beata no to współczuję Ci tej rwy kulszowej... nie chcę nawet myśleć co to za ból. bo mnie bark boli od kilku dni i ręką ruszać nie mogę (dobrze, że lewa) i to boli strasznie...
Holi no a jak jesteś u teściowej to ona nie chce bawić się z Elusiem?
Wanilia u Ciebie jak zwykle piękny avatarek 🙂
Hello zupka się udała i młody chętnie wciągnął 🙂 My zaliczylismy shopping i zakupilam śliczne skórzane japonki będę jeszcze na następny rok 😉 oczywiście na wyprzedaży 🙂 a m zakupił koszulki polo w reserved też na wyprzedaży a superowe tak więc na szczęście nie tak dużo wydaliśmy a spoko zakupy 🙂
Wanilia cudny avatar!!!!!
Holi a może oba uważa ze nie musi się nic pytać bo przecież wie jak się dzieci wychowuje.......ale delikatnie ja namow by poznała jego przyzwyczajenia to łagodnie mały zniesie zmiany 🙂 Asia miłego wieczorku .... 😉
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
holi32_m
cHLOE CHODZIK MUSZE KUPIC BO NARAZIE POZYCZYLISMY CZY BEDZIE SIEDZIAL
asiadudzika_m
szukam tej zarąbanej spacerówki a jakby tego było mało to ta moja z dużymi kółkami się rozjebutała do końca wczoraj 🤢 😠 wszystko w twarz dostaje z miejsca 🤢 😞 dzisiaj to na podwórku sama z córa niedzielę spędze.na stanie w miejscu się nadaje ten wózek ae nie na jazde.potrzeba śrubki i nakładki w odpowiednim rozmiarze ale kto mi to zrobi... no i teraz dziewczynki zaraz Wam wkleję co oglądam na allegro.nie jest to do końca co bym chciała bo chciałam wózek z pałąkiem a w tym nie ma.ma mieć małe kółka i w ogóle ma być małą parasolką chociaż jakby normalnie się składał a miał małe kólka to nie byłoby źle...no i musi się rozkładac prawie na płasko.a takich jest nie wiele.za duże mam wymagania....
obserwuje tą aukcje: http://allegro.pl/sliczny-wozek-spacerowy-koochi-ipso-strobe-okazja-i2482842668.html i nie wiem jaki kolor bo jest jeszcze taki a jak wezmę różowy to moze być ciężko ją upłynnić później...http://allegro.pl/cosatto-koochi-ipso-spiwor-folia-i2496755144.html
asiadudzika_m
oczywiście obejrzyjcie i powiedzcie co o tym sądzicie w zaistniałej sytuacji ☺️
holi32_m
Tesciowa mnie wkurza. Bo ma zostac z malym jak wroce do pracy a to juz 1 sierpnia i ona niczym
Sie nie przejmuje. Mowi zeby do niej z Elusiem przyjezdzac a ona w ogole sie nim nie zajmuje. Jak go na 10min wezmie to wszystko. Ona jest przedobra. Ani sie nic nie pyta co i jak z malym. Co je i w ogole
asiadudzika_m
beata26_m
Przedobrzylam z tym moim nocnym szalenstwem. Rano z lozka nie moglam wstac,bo rwa kulszowa mi weszla. Teraz jestem na srodkach przeciwbolowych. Masakra a jutro musze do pracy naginac. Dobrze,ze w domu mi malzon wszystko porobil i Sara sie zajmuje a ja moge lezec. Na szczescie przechodzi,ale cienko to widze. W tygodniu do lekarze pojde co mi da skierowanie do fisioterapeut, bo ile mozna a boje sie,ze pewnego dnia wogole mnie polamie ico ja zrobie.
aaagaaa_m
u nas dzisiaj prawie cały dzień poza domem, do domu wróciliśmy o 19.10 a teraz Maciek już śpi 🙂
Asia dasz radę 😘
Beata no to współczuję Ci tej rwy kulszowej... nie chcę nawet myśleć co to za ból. bo mnie bark boli od kilku dni i ręką ruszać nie mogę (dobrze, że lewa) i to boli strasznie...
Holi no a jak jesteś u teściowej to ona nie chce bawić się z Elusiem?
Wanilia u Ciebie jak zwykle piękny avatarek 🙂
marika321_m
My zaliczylismy shopping i zakupilam śliczne skórzane japonki będę jeszcze na następny rok 😉 oczywiście na wyprzedaży 🙂 a m zakupił koszulki polo w reserved też na wyprzedaży a superowe tak więc na szczęście nie tak dużo wydaliśmy a spoko zakupy 🙂
Wanilia cudny avatar!!!!!
Holi a może oba uważa ze nie musi się nic pytać bo przecież wie jak się dzieci wychowuje.......ale delikatnie ja namow by poznała jego przyzwyczajenia to łagodnie mały zniesie zmiany 🙂
Asia miłego wieczorku .... 😉