Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Zapomniałam Wam napisać że w zeszłym tygodniu zadzwoniła do mnie koleżanka pochwalić się że jest w ciązy. Bardzo długo się starali i leczyli, miała już za sobą inseminacje i nic...W zeszłym miesiącu nie było ich lekarza w czasie kiedy trzeba było inseminować więc byli przekonani że miesiąc w plecy a tu........zaszła naturalnie 🤪 A najlepsze jest to że tydzień wcześniej im mówiłam że spoko, jeszcze się okaże że dzieciaczek zostanie poczęty w domowym zaciszu a nie w szpitalu - no i wykrakałam 🙃 Prawie się popłakałam jak mi powiedziała że w ciązy jest. Może dołaczy do Chloe na marcówkach 😜
Meliska wiesz może co z dzieciaczkiem od Twojego małżona z pracy - tego co się tak wcześnie urodził?

no to gratulacje!! ale ona to juz chyba na kwietniowki, tak powiem nieskromnie ze jutro zaczyna nam sie 7tc 🤪

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
chloe napisał(a):
wanilia napisał(a):
Zapomniałam Wam napisać że w zeszłym tygodniu zadzwoniła do mnie koleżanka pochwalić się że jest w ciązy. Bardzo długo się starali i leczyli, miała już za sobą inseminacje i nic...W zeszłym miesiącu nie było ich lekarza w czasie kiedy trzeba było inseminować więc byli przekonani że miesiąc w plecy a tu........zaszła naturalnie 🤪 A najlepsze jest to że tydzień wcześniej im mówiłam że spoko, jeszcze się okaże że dzieciaczek zostanie poczęty w domowym zaciszu a nie w szpitalu - no i wykrakałam 🙃 Prawie się popłakałam jak mi powiedziała że w ciązy jest. Może dołaczy do Chloe na marcówkach 😜
Meliska wiesz może co z dzieciaczkiem od Twojego małżona z pracy - tego co się tak wcześnie urodził?

no to gratulacje!! ale ona to juz chyba na kwietniowki, tak powiem nieskromnie ze jutro zaczyna nam sie 7tc 🤪

Siódmy tydzień to brzmi dumnie 🙃

• Mamusie
no w końcu jestem 😁 😁 😁

szarlotka prawie upieczona 🙂 z ostatniej blaszki zjadłam tylko 2 kawałki, reszta rozeszła się w oka mgnieniu 😉 no to skoro domownikom smakuje to postanowiłam im zrobić na niedzielę 😆

dzisiaj byłam z Maćkiem u znajomych, siedzieliśmy 3 godziny, a on był super grzeczny!!! 🙂

poza tym na raz wychodzą mu dwie dolne dwójki, i dwie dolne trójki. dziąsła tak rozpulchnione, aż białe... no i oczywiście palce non stop w buzi... dzisiaj nawet mój nos kilka razy w jego buzi wylądował 😜

• Mamusie
Chloe minie moment. Dzis 7 tydzien a za "chwile" bedzie 37tc i bedziemy czekaly na wiadomosci o siostrzyczce lub braciszku Julusia 😆 Moze rozglosnia NOVA Fm znowu zabrzmi 😜
Asiu powiem tylko, zebys sie trzymala 😘
Ja lece prasowac a moze jakies ciasto ukrece 🤔
Dobranoc

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Chloe minie moment. Dzis 7 tydzien a za "chwile" bedzie 37tc i bedziemy czekaly na wiadomosci o siostrzyczce lub braciszku Julusia 😆 Moze rozglosnia NOVA Fm znowu zabrzmi 😜
Asiu powiem tylko, zebys sie trzymala 😘
Ja lece prasowac a moze jakies ciasto ukrece 🤔
Dobranoc

o tej godzinie ciasto??? 😮 że też Ci się chce 😉

• Mamusie
dzień dobry?? chyba tak...ja nie śpię już twardo od 3:24...Julcia już pojechała,wyjechali o 4:05 i będą jechać jakieś 5-6 godzin.poryczałam się...całą noc słabo spałam bo non stop się budziłam i na zegarek patrzyłam czy to już 😞 smutno mi tak...pierwszy raz ją puściłam tak daleko i to na noc...a takie rzeczy ma się w głowie straszne że nie powiem 😲 🤢 i dopiero w piatek ją zobaczę jak dojadę z teściami do nich 😞 będzie mi tu pusto w domu bez Niej...
poza tym to chyba idzie mi ósemka bo jak otwieram buzię to mnie boli tam na końcu zębów.jeszcze przyjdzie mi za ekstrakcje zapłacić przed wyjazdem 😮 najgorsze ze jej nie widać...Beatka zjadłabym tej Twojej babki.jak robisz? dzisiaj to Cię podziwiam za wkład energiczny w prace domowe 😁 też chyba na pocieszenie sobie zrobię ciasto a co mi tam.dupa i tak duża to co tam jedna blacha... 🙃 😁
zdjęcia wklejałyście kiedyś...nie miałam głowy pisać ale dzieci śliczne ofkors jak zwykle 🙂 pamiętam,ze Marzenka Pączka wkleiła,Chloe ma avatarek z Julkiem i psem,Jula też była,Maciuś stoi elegancko 🙂 no i o kimś zapomniałam? nie mogę się skupić ostatnio...a jutro 10kg wiśni do przerobienia przywiozę i szczepienie Milenki o 11:15.

• Mamusie
no oczywiście zapomniałam...Wanilia Twoja Wercia to modeleczka 🙂 na każdym avatarze coś lepszego wymyślasz 🙂 a jej w to graj i pozuje ślicznie 🙂 Pamm szacun za sesje dla fotografa 😁 dla modeli oczywiście też 😁 zdjecia cudowne i tu i na FB.Marika a Michałek to co ma w buzi? wygląda jakby piłkę chciał zjeść... 😁

• Mamusie
Asiu mam nadzieję że wypoczniesz nad morzem, tzn odpoczniesz troszkę od Ł....Jeszcze tylko 5 dni do wakacji - a Julka da sobie świetnie radę bez Ciebie, zresztą Ty bez niej też wytrzymasz 🙂 Wiem co mówię, też miałam okazję przetestować jak to jest bez córci 😉
A zdjęcie w avatarze zrobione wczoraj....komórką 😁 Radość wywołana jazdą w nowym wózku - jakoś lepiej w nim siedzi i więcej widzi. Myślę że to kwestia tapicerki, w mutsy jest bardziej śliska i młoda zjeżdżała.

• Mamusie
beata26 napisał(a):
poprasowane a ciasto w pekarniku.Bedzie jutro do kawy babka cytrynowa 🙂

Ktoś tu na perfekcyjna pania domu się nam wybija.....dziewczyno o tej porze to ja się 15 😉 raz w śnie przekrecalam 🙂 🙂 🙂 masakra co za pracusie.....ja o 20 st ☺️wierdziłam ze nic już nie upieke....

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
.Marika a Michałek to co ma w buzi? wygląda jakby piłkę chciał zjeść... 😁

To tylko materiałowy samolot taki biało- granatowy 😉 z lufthansy dają dzieciom, oczywiście w spadku po siostrzenicy bo Michałek to jeszcze nigdzie nie leciał... 😉 😉 😉

Asia mała napewno szczęśliwa 🙂 a i ty dasz radę!!!!!!!!!
u mojej mamy są właśnie siostrzenice 4i 7lat już tydzień i jeszcze tydzień będą 🙂 a nawet nie myślą o domu 🙂
Tak wogóle dzień dobry dziś pierwsza zupka w wykonaniu mamusi tzn.moim 😉 i to na dodatek z MOICH WLASNYCH 🙂 🙂 🙂 warzyw się gotuje zobaczymy co to wyjdzie i czy młody zje.....???? 😉

• Mamusie
Wanilia a Ty znowu mięchem rzucasz! 🙃 znaczy ciasteczkiem 😁 śliczna Wercia a jak siedzi!!! moja ma w nosie siedzenie...buja się na wszystkie boki i jak się trzyma to jest mega zadowolona a jak puści moje palce to jak drzewo pada 😎 🙃 😁 na co popadnie a przeważnie na twarz 😁 pierdoła mała ale to nic 🙂 wierciochuje się już coraz lepiej więc na siadanie też ma czas.
szukam tej zarąbanej spacerówki a jakby tego było mało to ta moja z dużymi kółkami się rozjebutała do końca wczoraj 🤢 😠 wszystko w twarz dostaje z miejsca 🤢 😞 dzisiaj to na podwórku sama z córa niedzielę spędze.na stanie w miejscu się nadaje ten wózek ae nie na jazde.potrzeba śrubki i nakładki w odpowiednim rozmiarze ale kto mi to zrobi... no i teraz dziewczynki zaraz Wam wkleję co oglądam na allegro.nie jest to do końca co bym chciała bo chciałam wózek z pałąkiem a w tym nie ma.ma mieć małe kółka i w ogóle ma być małą parasolką chociaż jakby normalnie się składał a miał małe kólka to nie byłoby źle...no i musi się rozkładac prawie na płasko.a takich jest nie wiele.za duże mam wymagania....
obserwuje tą aukcje: http://allegro.pl/sliczny-wozek-spacerowy-koochi-ipso-strobe-okazja-i2482842668.html i nie wiem jaki kolor bo jest jeszcze taki a jak wezmę różowy to moze być ciężko ją upłynnić później...http://allegro.pl/cosatto-koochi-ipso-spiwor-folia-i2496755144.html

• Mamusie
WwHej kochane. Ja mam takiego dola a zarazem nerwa ze szok.
Tesciowa mnie wkurza. Bo ma zostac z malym jak wroce do pracy a to juz 1 sierpnia i ona niczym
Sie nie przejmuje. Mowi zeby do niej z Elusiem przyjezdzac a ona w ogole sie nim nie zajmuje. Jak go na 10min wezmie to wszystko. Ona jest przedobra. Ani sie nic nie pyta co i jak z malym. Co je i w ogole

• Mamusie
Hej,
Przedobrzylam z tym moim nocnym szalenstwem. Rano z lozka nie moglam wstac,bo rwa kulszowa mi weszla. Teraz jestem na srodkach przeciwbolowych. Masakra a jutro musze do pracy naginac. Dobrze,ze w domu mi malzon wszystko porobil i Sara sie zajmuje a ja moge lezec. Na szczescie przechodzi,ale cienko to widze. W tygodniu do lekarze pojde co mi da skierowanie do fisioterapeut, bo ile mozna a boje sie,ze pewnego dnia wogole mnie polamie ico ja zrobie.

• Mamusie
cześć laseczki 🙂

u nas dzisiaj prawie cały dzień poza domem, do domu wróciliśmy o 19.10 a teraz Maciek już śpi 🙂

Asia dasz radę 😘
Beata no to współczuję Ci tej rwy kulszowej... nie chcę nawet myśleć co to za ból. bo mnie bark boli od kilku dni i ręką ruszać nie mogę (dobrze, że lewa) i to boli strasznie...
Holi no a jak jesteś u teściowej to ona nie chce bawić się z Elusiem?
Wanilia u Ciebie jak zwykle piękny avatarek 🙂

• Mamusie
Hello zupka się udała i młody chętnie wciągnął 🙂
My zaliczylismy shopping i zakupilam śliczne skórzane japonki będę jeszcze na następny rok 😉 oczywiście na wyprzedaży 🙂 a m zakupił koszulki polo w reserved też na wyprzedaży a superowe tak więc na szczęście nie tak dużo wydaliśmy a spoko zakupy 🙂

Wanilia cudny avatar!!!!!
Holi a może oba uważa ze nie musi się nic pytać bo przecież wie jak się dzieci wychowuje.......ale delikatnie ja namow by poznała jego przyzwyczajenia to łagodnie mały zniesie zmiany 🙂
Asia miłego wieczorku .... 😉