Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
meliska napisał(a):
Hejka 🙂
Wieczorem nadrobię, bo zaraz do pracy uderzam. Wpadłam się tylko pochwalić... juhuuuuuuuuuuuu...
mamy 2 zębole 🤪 🤪 🤪 bez żadnych objawów... bez nieprzespanych nocy, bez żadnego ślinienia... moje dziecko suche, aż szok. A półtora tygodnia temu na szczepieniu pani doktor powiedziała, że na zęby jeszcze sobie poczekamy 😜 I wczoraj spotykam koleżankę i się o ząbki pyta i chciałam jej gołe dziąsełka pokazać i szok... 2 dolne jedyneczki, ostre jak szpileczki 🤪

gratulacje!!!

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
meliska napisał(a):
Hejka 🙂
Wieczorem nadrobię, bo zaraz do pracy uderzam. Wpadłam się tylko pochwalić... juhuuuuuuuuuuuu...
mamy 2 zębole 🤪 🤪 🤪 bez żadnych objawów... bez nieprzespanych nocy, bez żadnego ślinienia... moje dziecko suche, aż szok. A półtora tygodnia temu na szczepieniu pani doktor powiedziała, że na zęby jeszcze sobie poczekamy 😜 I wczoraj spotykam koleżankę i się o ząbki pyta i chciałam jej gołe dziąsełka pokazać i szok... 2 dolne jedyneczki, ostre jak szpileczki 🤪

Gratulacje 🙂
To chyba my zostajemy na samym koncu z zabkami 🙂 U Nas nic jeszcze nie widac i sie nic nie zapowiada 😉

• Mamusie
witajcie,
dzisiaj bylam na badaniu bhcg i niestety jest nizsze niz tydzien temu. dzownilam do mojej gin, niestety to raczej jest koniec mojej ciazy 😞 jutro idena wizyte, a pojutrze prawdopodbnie lyzeczkowanie. moze obedzie sie bez bo nadal krwawie wiec moze sie sama oczywsci macica.
Przepraszam za smutny akcent 😞(

• Mamusie
chloe napisał(a):
witajcie,
dzisiaj bylam na badaniu bhcg i niestety jest nizsze niz tydzien temu. dzownilam do mojej gin, niestety to raczej jest koniec mojej ciazy 😞 jutro idena wizyte, a pojutrze prawdopodbnie lyzeczkowanie. moze obedzie sie bez bo nadal krwawie wiec moze sie sama oczywsci macica.

Chloe bardzo mi przykro 😞 Ech, nawet nie chcę sobie wyobrażać jak się czujesz...Ściskam Cię mocno 😘

• Mamusie
A ja mam megadoła...
Po pierwsze Weronika rzygała pół nocy, do tego sraczka więc już byłam niemal pewna że jelitówka. Ale przypadkiem spojrzałam na opakowanie świezo otwartej kaszki którą kupił M i okazało się że to kaszka na mleku 😠 A ze trochę jej zjadłą na kolację to i reakcja była fest...
Po drugie : M musi wyjechać więc uzgodniliśmy że wezmę urlop i pojadę do rodziców. Mam do wykorzystania 12 dni zaległęo urlopu i jeszcze 26 nowego. O godzinie 16 zadzwoniła szefowa że się na mój urlop nie zgadza. Nie wiem co zrobimy, M musi chyba odwołc wyjazd.....

• Mamusie
Wanilka przysluguje ci urlop na rządanie 2 dni wiec na razie może weź ten na rzadanie i szczerze pogadaj z szefowa
Poza tym masz zaległy urlop wiec się zapytaj czy Ci za niego zapłaci jak nie wykorzystasz
Marika ja gotuje na 4-5 dni i wlewam w sloiczki po przecierach i je gotuje 10 minut pozniej daje do gory nogami i zasysaja ladnie… te po zupkach mi pekaly strzelaly, odskakiwaly zakretki ale podobno w nich się da wlasnie wlac gorące obrocic i zassa.. szczerze probowalm i i tak dekielek odskoczyl a wole nie ryzykowac…. Mrozonego nielubie jedzenia wiec i mlodemu nie mroze bo dla mnie jedzenie takie ze sloiczka jak sama zrobie jest lepsze…. Zreszta nam bigos, golabki czy fasolke tez w soliki robie nie mroze…
Co do zebow to i my bezzebni jestesmy mimo ze pediatra mowila ze to tuz tuz to cisza nadal….
Dzis na rehabilitacji byliśmy no i mlody siedzi już i pelza i rwie się do czworaczkowania wiec ciesszy mnie to bardzo chociaz ani siedziec ani czworakowac sam z siebie nie chce woli pelzac bo tak m u to sprawnie idzie ze nawet rehabilitantka powiedziala ze on chyba etap czworakow i siadania ominie…
Kupilismy dzis sobie kabine z brodzikiem glebokim i w koncu mlodziak będzie miał się gdzie kapac bo w tym plytkim to maaaalo wody :P
Asia co do wozka tyo ja mam chicco i ten polski mirage 200 i mirage 200 jest mega na lasy, gory doliny krawezniki i ogolnie ale cholernie ciezki… mam tez chico 3w1 który kupilam przed narodzinami no i jak pisala ulka on czuly na każdy kamyczek jest… ale spacerowke ma mega fajna do siedzenia no i fajnie się sklada do autka…
No i na koniec zostawilam sobie kilka slow do Ciebie Chloe… strasznie mi przykro….moze to jeszcze jednak nie koniec? A jeśli to już pewne to strasznie mi przykro… bardzo bardzo tym bardziej ze już raz to przechodzilas… i bolalo okrutnie i teraz tak się cieszyliscie… no i my tu tez… trzymaj się kochanie bardzo mocno… myslami jestesmy z Toba…. I będziemy zawsze myslami z Wami i naszym małym aniołkiem…

• Mamusie
Wanilia, Agami - dziekuje za cieple slowa. Nie jest wesolo, przyznaje 😞 ale jest duzo latwiej niz za pierwszym razem. To niesamowite ile siely daje dziecko. Gdyby nie Jliuszek to bym sie juz zalamala dawno.

Wanilia widzisz dzisiaj jest po prostu ch*wy dzien 🤢

• Mamusie
chloe napisał(a):
witajcie,

😞 😞 chloe, strasznie mi przykro....aż mi łzy w oczach stanęły. Trzymaj się maleńka, na szczęście masz Juleczka, on da Ci siłe to przetrwać.
Aniołeczek.....

• Mamusie
Wanilia 🤢 to szefowa rura... powiedziałaś jej jaki masz problem? bo jak tak i Cię spławiła to rura na maxa 😠
u mnie też dzisiaj dzień zakończony (albo jeszcze potrwa pół nocy) beznadziejnie... oczywiście wiecie o czym mówię więc nie przynudzam ☺️ jak to moja znajoma powiedziała ' takie problemy jakie Wy macie to nie problemy'.u niej też się wali w domu... zabuczało nam kijowo na forum...dodam tylko że kupiłam spacerówkę i to inną niż te które wklejałam.oto i ona http://allegro.pl/show_item.php?item=2503202439
a Jula dzisiaj troche lepiej.mama dała jej syropek na gorączke i cały dzień w miarę było.nawet frytki na obiad jadła.zaraz zadzwonie i jeszcze dopytam czy aby gorączka nie wróciła. byłam na szczepieniu i Mila waży 7.100kg 😁 drobiażdżek mój mały 🙂 Ulka a ile Karolinka waży? bo pamiętam ze 66cm a wagi chyba nie pisałaś.mojej oczywiście nie zmierzył standardowo.

• Mamusie
chloe napisał(a):
witajcie,

Chloe na pewno Ci teraz bardzo smutno... trzymaj się kochana 😘

• Mamusie
pisałam wam dzis ze zeba nie ma i pytam mamy... mamo czemu on zadnego zabalka nie ma wez kuknij czy cos idzie.. mama wziela lyzeczka a tam puk puk 🙂)) no i mamy prawa jedyneczke 🙂 a lewa jedyneczka tuz obok widoczna juz tylko przebic sie musi 🙂 to nie a jeszcze zeby zeby bo moj brat moja mama i maz widza a dla mnie to takie narazie zdzbelka.. i juz sie teraz doczekac tych bialutkich perelek nie moge...

Chloe ehhh ciagle o Was mysle...;***

• Mamusie
jestescie kochane, dziekuje Wam bardzo!! 😘
wlasnie byla u mnie kolezanka jeszcze z czasow liceum pogadac o dzidziusiu bo ma termin na 1.09 i tak sie zajelam nia, opowiesciami o Julku i pilegnacji maluszka, jakos zlecial ten czas... pewnie nieraz jeszcze sie porycze no ale narazie jakos sie trzymam. no nic, spowortem mam jedynaka... 😉

• Mamusie
Aniqa Kalinka kawał ciacha 😁 😁 to chyba Milenka w takim razie najmniejsza...a Florek ile waży?? Basia mówiła ze też drobny z niego chłopiec 🙂 nadrabia osiągami a Mili zębami 😁 mamy 2 a idą dwójki na dole koło jedynek.jakieś białe takie mamy więc tez lada dzień 🙂 za rok moze dwa,haha 🙂 mojej znajomej córa 28.10.11 się urodziła i nadal nie ma zębów.więc macie czas dzieciaczki 🙂

• Mamusie
Chloe, dziewczyny...co by ten dzień tak smutno sie nie skończył, na pocieszenie usmiech mojej dziewczynki 🙂

[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/1515/imgp7549.jpg[/IMG]
[IMG]http://img692.imageshack.us/img692/1381/imgp7548v.jpg[/IMG]
[IMG]http://img401.imageshack.us/img401/865/imgp7546.jpg[/IMG]
[IMG]http://img266.imageshack.us/img266/3711/imgp7545e.jpg[/IMG]
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/1681/imgp7551.jpg[/IMG]

a teraz uciekam tworzyc wezwanie dla kolesia, który ukradł mi w pracy telefon za 1300zł 🤢 musze go nastraszyc, że jak go ni odda, to oddajemy sprawę na policje. eh, nie lubie takich rzeczy 🤢