Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
holi32 napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/849/p1130881d.jpg/][IMG]http://img849.imageshack.us/img849/359/p1130881d.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Witam zamieszczam zdjęcie nowe!!!

Niestety nie widac zdjecia tylko napis: "403 Forbidden This file removed due to violation of ImageShack Terms of Service or by user request."
Czy tylko ja tak mam?

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
holi32 napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/849/p1130881d.jpg/][IMG]http://img849.imageshack.us/img849/359/p1130881d.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Witam zamieszczam zdjęcie nowe!!!

Niestety nie widac zdjecia tylko napis: "403 Forbidden This file removed due to violation of ImageShack Terms of Service or by user request."
Czy tylko ja tak mam?

JA widze dokładnie to samo....
Basienka u nas tez problem z kupami, dziś poszły dwie takie śmierdzące w ceglastym kolorze 😮 Możliwe że to po soku z marchewki? Do tego katar, Werka marudna..Wstała dziś o 6 i nie śpi do teraz ale już takie akcje robi ze zmęczenia że odłożyłam ją do łóżeczka i chyba przetrzymam na chama 🤔

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Basienka u nas tez problem z kupami, dziś poszły dwie takie śmierdzące w ceglastym kolorze 😮 Możliwe że to po soku z marchewki? Do tego katar, Werka marudna..Wstała dziś o 6 i nie śpi do teraz ale już takie akcje robi ze zmęczenia że odłożyłam ją do łóżeczka i chyba przetrzymam na chama 🤔

Bylismy u lekarza powiedziala ze nic specjalenego tam nie widzy zeby mu sie dzialo. Rozwolnienie ma najprawdopodobniej z powodu zabkow. Dostal smekte i acidolak jako probotyk. Do tego dwie masci na odparzenia i zobaczymy. Jesli do Poniedzialku mu nie przejdzie to mamy znowu sie zglosic do lekarza...
Mam nadzieje ze mu przejdzie.
Co do czerwonej kupki to moze faktycznie od marchewki. A Weronika tez ma rozwolnienie? Czy raczej twarde?

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
wanilia napisał(a):

Bylismy u lekarza powiedziala ze nic specjalenego tam nie widzy zeby mu sie dzialo. Rozwolnienie ma najprawdopodobniej z powodu zabkow. Dostal smekte i acidolak jako probotyk. Do tego dwie masci na odparzenia i zobaczymy. Jesli do Poniedzialku mu nie przejdzie to mamy znowu sie zglosic do lekarza...
Mam nadzieje ze mu przejdzie.
Co do czerwonej kupki to moze faktycznie od marchewki. A Weronika tez ma rozwolnienie? Czy raczej twarde?

W środę było rozwolnienie, dziś juz raczej normalne...Ale za przeproszeniem sra, smarka, ślini się i płacze dziś na potęgę. Normalnie wydziela co może 🥴 Spała dziś jakieś 30 min od szóstej rano, już nie wiem jak ją uśpić 🤨 Teraz właśnie odłożyłam ją do łóżeczka i pewnie za 5 minut wyjmę rozdartą...

• Mamusie
Werka śpi już prawie godzinę, ja tez miałam się przespać ale świadomośc że pewnie się obudzi zaraz po tym jak mnie uda się zasnąć jakoś mnie zniechęciła 😜 Tak więc siedzę cichutko przy kompie żeby Młodej nie obudzić - nie dlatego że chce mieć święty spokoj ale żeby się wyspała wreszcie troszkę bidula i wstała w lepszym humorze
Gdzie Wy wszystkie jesteście???? Zaraz się ciemno zrobi to M z budowy wróci

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
Ale zmoklam dzis jak wracalam z pracy, ze loo matko 😉
Nareszcie piateczek 😁 Co macie jutro na obiad, to moze zgapie jakis pomysl od Was, bo u mnie pomyslow brak 🤢
Waniliazebys wiedziala. Czasem lepiej nie wiedziec, bo sie czlowiek wkurza na takie szmaty, bo inaczej nazwac takiej nie mozna.

• Mamusie
Nova ciepło się tam trzymaj 😘 😘 😘
Wanilia mam nadzieję, że chociaż na fotoradary uważałaś 😉 dobrze, że cało, no i tak szybko do domku dotarłyście... szkoda tylko, że Werka chora 😞 lepiej już?
Basieńka a Florkowi przeszło rozwolnienie?
My byliśmy całą rodzinką na cmentarzu... no ale ja prawie na cmentarzu mieszkam... jak stanę na tarasie i mocno dmuchnę to mogę znicze gasić 😁 ale pogoda dupowata była, u nas cały dzień lało
A poza tym mam z tą moją gwiazdką urwanie dupy... chodzi za mną jak cień, na 20 cm nie mogę się oddalić, bo jest ryk 🤢 do tego jestem tak zmęczona, w robocie zapierdziel, w domu dziecko mi też nie ułatwia, pobudki w nocy, rano po 6 już na nogach jesteśmy, z małżonem się stale mijamy, więc nie mogę liczyć na jego pomoc... jedyna chwila wytchnienia to popołudniowa drzemka, która ostatnimi czasy wypada jak w pracy jestem, więc nie mam ani minuty odpoczynku 🤢 na dodatek jakieś przeziębienie mnie męczy i chyba przez to wszystko depresję jakąś łapię 🤢 🤢

• Mamusie
Dzień dobry,
połozyłam Werkę do łóżeczka i siedzę jak na szpilkach - rozwyje się czy nie 😜 Dodam że wtsała o 7, zaliczyłyśmy już spacer, drugie śniadanie, tańce hulańce i naprawde pora żeby przysnęła.....
Katar niestety nadal męczy ale noc dziś przespana więc nie narzekam - tylko to zakrapianie noska - dziwne że sąsiedzi jeszcze policji nie wezwali taki ryk jest przy tym i rozpacz 😲
Meliska wiem jaki masz zapierdziel bo ja miałam tak samo, M wraca naprawde późno bo albo praca albo budowa więc siłą rzeczy po pracy ja zmieniałam nianę i do 20 byłysmy z Werką same. Teraz jest super bo wstaję sobie o 7 a nie o 5 i mimo że nadal nie mogę liczyć na pomoc M to czuję się duzo lepiej. Chociaz wczoraj wieczorem zasnęłam w ciuchach ☺️ Połozyłam się tylko na chwilę bo mdliło mnie strasznie i tak spałam do 1 w nocy, jednym słowem padłam na pysk 😉
No i juz syrena włączona, łóżeczkowy dramat w trzeciej odsłonie 🥴

• Mamusie
Wanilia dla Ciebie to już w ogóle szacun 🙂 ogarniasz to wszystko i to na dodatek z dzidziusiem w brzuchu 🙂 a ja mam takie momenty, że siadam na podłodze i ryczę i co gorsza zdarza mi się na tą moją dzidzię krzyknąć czasem ☺️
Ha a Wam wczoraj 11 m-cy strzeliło... jeszcze miesiąc i roczek 🤪
Ciasteczka piekę, ale bez bicia się przyznaję... takie z torebki ☺️

• Mamusie
meliska napisał(a):
Wanilia dla Ciebie to już w ogóle szacun 🙂 ogarniasz to wszystko i to na dodatek z dzidziusiem w brzuchu 🙂 a ja mam takie momenty, że siadam na podłodze i ryczę i co gorsza zdarza mi się na tą moją dzidzię krzyknąć czasem ☺️
Ha a Wam wczoraj 11 m-cy strzeliło... jeszcze miesiąc i roczek 🤪
Ciasteczka piekę, ale bez bicia się przyznaję... takie z torebki ☺️

Meliska ja mam teraz do ogarnięcia tylko mieszkanie i dziecko bo do pracy nie chodzę więc w porównaniu z Tobą i innymi pracującymi mamusiami to mam luuuz. Zaczynam sie juz zastanawiać jaki tort na roczek upiec 🙂 A Werka pozdrawia z kolan 🙃

• Mamusie
A ja lecę kimać z Julą, bo już usnęła i w ogóle szoku doznałam, bo poszłam mojego budzić do pracy a on, że wolne ma... no nie wierzę... mamy wolne jednego dnia 😮 to się dziś pobyczę troszku 😜
Wanilia a jak fotelik się sprawdził, bo zapomniałam pytać? i współczuję tego czyszczenia noska 🥴 u nas było to samo, ale po ostatnim katarze się dziecku odmieniło i sama nosek podpycha 🙂
I gdzie się wszystkie baby podziały??? Nova się pisemnie pożegnała, ale dla Was nie ma usprawiedliwienia... do wieczora się mają wszystkie odmeldować.... przyjdę sprawdzić 😜

• Mamusie
heja 🙂
właśnie licytuje pchacza lwa 🙂 http://allegro.pl/show_item.php?item=2752663448
szukałam długo aż w końcu poszłam do sąsiadki i dostałam takie cuś do pchania.no ale ta aukcja jest spoko.jest samochodzik do pchania i jeżdżenia,telefon FP co nowy kosztuje ponad 6dych i gąsiennica co mi się podoba chyba najbardziej... 🙃 jak za 70zł kupię (+przesyłka 19zł) to jest OK.jeszcze 5 min.