Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
Wanilia powiem szczerze że dla Ciebie to zdjecie wstawiam bo nie masz FB 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/696/dsc06663f.jpg/][IMG]http://img696.imageshack.us/img696/9425/dsc06663f.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

😘 😘 😘 Dzięki 🙃
Jaka Milenka się tu duza wydaje - szok 😲 Uśmiechy dziewczyn przepiękne 🤪 No i mamy kolejną pannę co po domu w czapie szaleje 😉

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Dzień dobry 🙂
My dziś przed 9 z domu wystartowaliśmy, bo w prefekturze mieliśmy spotkanie w sprawie kart męża..

A co, mąż sobie pograć lubi i wsparcia w walce z nałogiem szukasz? 😜

Hahaha 😁 na szczęście to tylko karta pobytu 😉

Pół godziny przy kompie mnie nie było a tu dwie strony napisane - szał!

Wanilia w pierwszym momencie pomyślałam, że Ty tak sobie bez Werki do gina wyskoczyłaś 🤢
Asia teraz Milenka chora? 😞 Zdrowia dla niej!!!
Aga zdrowia też dla Maćka!!! 😘

W ogóle co się dzieje, ile dzieci się pochorowało 😮

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
A podzielę się jeszcze wieściami a propos mojego laserowego zabiegu...29 stycznia mam wizytę 🙃 4 maja miałam badanie więc prawie 9 miesięcy później będę miała zabieg 🙃

czyli nie tylko w polsce jest tak źle 😜
pocieszające...... 😜 😜 😜 naparwdę trzeba mieć zdrowie by chorować....

Buźki dla chorusków!!!!! u nas młody dzięki bogu zdrowy ale ja i m zakatarzeni na maksa..... 😞

• Mamusie
czekałyście wczoraj na wieści nie byłam wstanie napisać z telefonu nie chciało mi się zalogować forum 😠 w domu byliśmy po 21 udało mi się małą przytrzymać i w aucie nie spała przekupiłam ją wafelkiem z mc'donalda i go jadła w drodze powrotnej i nie zasneła..
miała robione ekg i echo serca i plus konsultacja więc jak mi powiedziały 260 myślałam że dostane migotania przedsionka i arytmii serca 🙃 ale kit z tym najważniejsze ze jest dobrze a szmery na sercu to są to szmery zdrowiego serca 🙂

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
A podzielę się jeszcze wieściami a propos mojego laserowego zabiegu...29 stycznia mam wizytę 🙃 4 maja miałam badanie więc prawie 9 miesięcy później będę miała zabieg 🙃

czyli nie tylko w polsce jest tak źle 😜
pocieszające...... 😜 😜 😜 naparwdę trzeba mieć zdrowie by chorować....

Buźki dla chorusków!!!!! u nas młody dzięki bogu zdrowy ale ja i m zakatarzeni na maksa..... 😞

No Marika, też trzeba tu czekać, choć mimo wszystko francuskiej służbie zdrowia 6 wystawiam jak nic. 🙂
Pammat ciasteczko z Mc'donalda powiadasz? 😎

• Mamusie
hEJ,
ja już po wizycie. Wszystko jest ok tylko dzidziuś sie nie chciał ustawić do przezierności karkowej i nie udało się jej zmierzyc... 🤔 W poniedzialek idę prywatnie, może się uda. Myślę ze ten prywatnie nie odpuści póki tego jakoś nie zmierzy 😉 Cieszę się bo dzidzia się ślicznie rozwija mimo że ja nie mam prawie żadnych ciążowych dolegliwości.

• Mamusie
wanilia napisał(a):
hEJ,
ja już po wizycie. Wszystko jest ok tylko dzidziuś sie nie chciał ustawić do przezierności karkowej i nie udało się jej zmierzyc... 🤔 W poniedzialek idę prywatnie, może się uda. Myślę ze ten prywatnie nie odpuści póki tego jakoś nie zmierzy 😉 Cieszę się bo dzidzia się ślicznie rozwija mimo że ja nie mam prawie żadnych ciążowych dolegliwości.

Super Wanilia 🙂 Cieszę się baaaaardzo! Tak trzymać 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
wanilia napisał(a):
hEJ,

Super Wanilia 🙂 Cieszę się baaaaardzo! Tak trzymać 🙂

A co najciekawsze mocz wyszedł idealny mimo tej wpadki z moczeniem pojemniczka w wc 😁

• Mamusie
http://prawo.rp.pl/artykul/793832,950064-Urlop-macierzynski-mozna-bedzie-wydluzyc-od-1-wrzesnia-2013-r-.html
czyżby???????
Dla tych co nie maja czasu czytać : wg najnowszych ustaleń roczny urlop macierzyński ma zacząć obowiązywac od pierwszego wrzesnia i obejmie też mamy które na ten dzień będa na urlopie macierzyńskim. To oznacza że jeśli to nie jest jakas propagandowa kaczka to się załapię 😮

• Mamusie
Hmmm, Werka spi już dwie godziny.....przed chwilą był listonosz, zadzwnił dzwonkiem (mamy taki co umarłego by na nogi postawił) a ta ani nie stęknęła 😲 Obiadek stygnie, nowa zabawka czeka a królewna śpi i śpi i spi.....
Widzę że się weekend na forum zaczął 😜 Ja tradycyjnie czekam na M

• Mamusie
Wanilia zapowiada Ci się długi macierzyński 🤪 no życzę, żeby się stało tak!
A a propo listonosza, to moja mama latem właśnie jednego opierdzieliła, ze nie ma tak dzwonić, bo nikt głuchy nie jest 😜
Moja Jaśmina rządzi, ale najgorsze jest to, że nie jest w najlepszym humorze 🤔

• Mamusie
Wanilia dobrze że wszytsko dobrze 😁 u nas coś tam doktorowa słyszała i dała bactrim 2xdziennie.Mila kaszle okropnie i ledwo ją słychać 😮 jak płacze to tylko takie pochrapywanie słychać...biedna moja...a katar jak nie wiem! spała dzisiaj tylko raz a myślałam że chociaż pośpi wiecej.mówiłam co ona mi w nocy dzisiaj odstawiła??wstała z rykiem(jeszcze miała głos) o 2 w nocy 😮 😮 😲 😲 daje jej jesć a ona ryczy dalej.wzięłam ją a ona sie na zabawki wykrecać zaczęła wiec na podłoge a ta pilota dorwała i tak godzine zanim zjadła i odłożyłam ją do łóżeczka spać.no pierwszy raz taka akcja mi sie trafiła 🙃 zęba ósmego chyba mamy już... rachube trace bo ich coraz wiecej 😁 nienawidzę fridy 😠 😠 ide zaciagnąć...

• Mamusie
Coq dzieki za te oczy 🙂 mąż ma piwne a ja mam brązowe-ciemniejsze znaczy się. Jula ma piwne a Milenka jeszcze nie do końca wiadomo ale raczej po nas 🙃 avatarka też zmieniłam 🙂
mojej mamy nie wypuszczą na ndz do domu...w pon dopiero!jakby nie mogli jej na jeden dzień wypuścić 😠a nic jej nie podają i tylko tam leży i kwiczy bo daleko do niej mamy... jutro zrobie rolade z bitą śmietaną to w ndz pojadę z tatą i jej zawieziemy kawałek na pocieszenie... jutro mój brat ma jechać to kotleciki jej ciepłe zawiezie z surówką 🙂 no i ciasteczka ze 3 wrzuce jak się ostaną 🙃

• Mamusie
Wanilia super ze z dzidzią ok 🙂 🙂 🙂 szkoda tylko ze jeszcze fotki nie widzialsmy..... 😉

Asia avatarek sliczny aż mnie zmylil na początku kto to..... 😉

A mój młody dziś pierwszy raz sam jadł lyzeczka deserek 🙂 🙂 🙂 🙂 trochę ściana ucierpiala ale cóż ofiary musiały być ale jak zobaczyłam jak wziął lyzeczke i na sucho z kubeczka wcina.....stwierdzilam niech ma i dałam mu deserek frajda była ze hohoho a i mama z tatą tak dumnie patrzyli 😉 😉 😉 😉ale po tym od razu w wannie wyladował..... 😉 ojjjj rośnie smyk......

• Mamusie
hejka kochane!!!
Pamm bardzo się cieszę że dobrze wszystko z serdusZkiem Konsti!!!
Wanilka cieszę się że z dzidzią wszystko ok!!!
Dla wszystkich naszych dzieciaczków chorutków zdrowia!!!
U nas na szczęście wszystko w porządku mojego małego przeczyściło dziś ale to chyba po marchewce z jablkiem i przeszlo mu odpukać!!!

• Mamusie
Marika widzę, że nasze dzieci o podobnej porze usnęły 🙂

Pammat to Ty byś z moim mężem miesiąca nie wytrzymała 😁 na imprezy nie chodzi, ale co jakiś czas do kumpla wypad ma, a ja ciągle w domu 🙃

Przeniosłam się do sypialni, słucham sobie Listy Przebojów na Trójce - mój piątkowy rytuał 😜 i mam święty spokój! 🙃

• Mamusie
A Werka jeszcze stęka w łóżeczku 🥴
Holi widzę że nowy avatarek z Elusiem podróżnikiem 🙃 Nie bedę sie powtarzać z pochwałami dla przystojniaka 😉
Dziewczyny w czym i pod czym śpią teraz Wasze dzieci? Weronika śpi w pajacu założonym na bodziaka i z założenia powinna byc przykryta kołderką ale ZAWSZE się rozkopuje i śpi odkryta. Z pajacy w rozmiarze 80 pomału wyrasta i zastanawiam się co kupić bo zakładanie tego cholerstwa to u nas dramat 😉 No ale w sumie chyba nie ma alternatywy bo jak kupię piżamkę to bedzie z nerami na wierzchu spała....A cen pajacy zwalają z nóg 😮