Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dacie radę 😉 😉 😉 zęby zacisniecie i dacie 😁 😁 😁

U nas od jutra przedślubne szaleństwo...
przyjezdza para młoda 😁 😁 😁 i zostają już do ślubu....

a mnie 19 czeka zrobienie obiadu rocznicowo - urodzinowego dla 14 osób 😁 😁 😁 Wymysliłam że upiekę chyba jakąś dobrą pieczeń.... potem na deser podam tartę z malinami + bita śmietana i lody nio i szampon też będzie 😁 😁 😁 😁 😁 No w końcu 5 rocznica to coś no nie ...? I te 28 urodziny 😁 😁 😁 ło matko jaka ja stara jestem.... 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
ojojjj ale cichosza!

No my po obiadku 🙂 super bo na jutro zostało, więc jutro na lenia 😁
Maja ma popołudniową drzemke, ja leżakuje z lapkiem na kanapie a mąż pojechał do klienta. Jak wróći to jedziemy do moich na kawke.

A wiecie co! Jak byłam u mamy i kąpała Maje to wykąpała ją w płynie gaga truskawkowym. Narobiła je piany że hoho! a tej małej to pasowało. Niby na opakowaniu pisze że jest po 1 roku życia, ale nie dostała uczulenia ani nic. No więc też jej kupiłam (ale manadrynkowy bo tylko taki był w sklepie) i kąpiemy i bawimy się w ogromnej pianie 😁 Jak jej coś wyskoczy to odstawimy.. ale nie ma póki co nic a nic. A wy co myślicie o czymś takim, tzn jak coś pisze że jest np od 9 miesiąca to stosujecie tylko jak jest już ta magiczna 9?
Bo u mnie to chyba tak jest ze wchodze do sklepu i widze coś np. budyn gerbera po 10 miesiącu to myślee mm po 10 i nie kupuje. Ale potem myśle że przecież jak Maja była jeszcze malutka to dawałam jej budyń waniliowy na wodzie i sypałam mleko noo i że przecież mogłam jej kupić 🙃

• Mamusie
hej wrocilismy!!
oczywiscie pogoda nas przywitala taka piekna ze szkoda gadac...
ale nareszcie w domku moj kochany urwis to straszana gaduła...."ba ba, da da, tata, mama, daj, i jakiesj la ka da ma ba ki pki i tak dalej wychodzi mu swietnie...

nie dam rady poczytac wiec narazie bede na biezaca bo mlody strasznie chce byc w centrum pozatym komputer go zainteresowal i mi tu probuje swoje male lapki wciskac.....

• Mamusie
Hej Mamusie, a ja ze swojego lapka znowu nie mogęwejść na naszą stronkę, nie wiem czy mój synuś czegos nie powciskał i mi jakiś blokad nie załączył, sama nie wiem, bo własnie jestem u rodziców z małym i od brata z lapka wchodzę spokojnie 😮

U nas weekend spokojny. Jutro wpadają ludziska z ogłoszenia kupić naszą matę edukacyjną...co prawda Oskar ostatnio znowu na nią wchodzi, ale też wygina na wszystkie strony i boję się, że może ja zaraz zepsuć, więc może lepiej będzie jak ja teraz sprzedam.

Moje samopoczucie ostatnio jakieś kiepskie chwilowo...pobladłam, schudłam na buzi...tak jakoś nie w formie się czuję....jutro dzwonie też do frycka umówić się na wizytę z tymi włosami..bo jednak kolor mi nie odpowiada.Ciekawe czy zdąży mnie przyjąć do soboty, bo w sobotę i Mój przylatuje późnym wieczorem i na ten roczek idę, muszę jakoś wyglądać. Zaczęłam też się znowu obżerać...nie wiem co się dzieje... jakiś kryzys mnie dopadł 😞

• Mamusie
Yen a mi się wydaje że to przez to że Twój ma przybyć 😁 chyba już się nie umiesz doczekać no nie? 😁
A mój urwisek właśnie padł po kąpieli. Ja zmykam wykorzystać wode w wannie 🙂 A potem zapodamy sobie z moim jakiś film.

Aniusia witaj 🙂

Mojej Mai od wczoraj chodzi po głowie dzi i dzidzi , caaały dzień na wszystko dzii . A dziś jak jej pokazałam tyty pokazując palcem to też załapała i do wszystkich tyty! I ładnie pokazujemy gdzie jest lampa! 🙂

• Mamusie
Tak to prawda , tęsknie już za moim Marcinem, jeszcze tylko tydzień i będzie 🙂 Taaa ale później znowu sami...jednak on już coraz częściej przebąkuje o szybszym powrocie, co mnie oczywiście cieszy 🙂 Tylko za co będziemy żyć? eh!

Oskar też już śpi i ja zaraz też, a co 🙂
A na dworze tak jakoś jesiennie się zrobiło, brrr!!!

• Mamusie
dzień dobry!

yen - gratulacje dla Oskara na 9 miesięcy! 🙂 śliczna fotka profilowa, jakie spojrzenie!

lala - Maksio też pokazuje lampy i zegary 😁 a w kościele ile było lamp do pokazania, ho ho! 😁 a ja zawsze trzymam się tych przepisów, jak coś po 10 to po 10tym 😉

madziu_m3 - jak po spotkaniu? nie było źle, co?

aaa_aniusia - gratuluję kolejnych zębaczy!

Cherry - stara? no coś Ty! stara to jest osada w Biskupinie :P hihi:P

Krusyna - trzymaj się tam i uważaj na siebie i Maksia :P

Kate - dla Was też gratulacje na 9 miesięcy!!!

Zaniu - jak tam uszka Emilki? nic nie ropiało, nic się nie działo?

Agisal - i jak ta 6? sprawdza się?

• Mamusie
Cześć dziewczyny :!
Shelby fotka boska- Maksik jak rasowy model 😉 pochwal się modelem aparatu bo chyba masz lustrzankę ?
Co do A6W to jestem zadowolona, brzuszek robi się płaski i twardy ale oczywiście mam ok. 2 cm. warstwę tłuszczyku, którą muszę spalić (no w dolnej części to nawet więcej niż 2 cm:angry 🙂 jestem ciekawa jakie będą efekty na końcu. Jak twierdzi Fitappy sześciopaku po tym nie będzie ale warto zacząć od tego a potem dołożyć trudniejsze ćwiczenia.....uparłam się i muszę dojść do perfekcyjnego brzuszka....

• Mamusie
Shelby Emilce uszka nie ropiały, przebiłyśmy je 11 czerwca czyli już dwa miesiące minęły i jak na razie jest ok!

Zdjęcie Maksia super ale Oskarek również uroczy!!

Yen ciekawa jestem jaki rezultat będzie, na pewno pięknie będziesz wyglądać na przyjazd Marcina. Gratulujemy Oskarkowi 9 miesięcy!!!