Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ja też nie przepadam za wódką a z ciuchami u mnie też kiepsko tzn. powoli dokupuję ale zmienił mi się styl (na bardziej elegancki) a wiadomo eleganckie rzeczy przeważnie są droższe....tzn. elegancki ale bez przesady...no wiecie o co mi chodzi 😉

troszkę rzeczy ostatnio wpadło mi po teściowej bo robiła porządki w szafie i wybrała rzeczy które są na nią za małe... a że jesteśmy podobnego wzrostu i figury to coś tam mi wpadło do szafy ale to i tak kropla w morzu potrzeb

OOOO Cherry wróciła i forum szaleje 🙂 🙂

Moja mała śpi więc zaraz poczytam 🙂 Czekam na zakupy z Almy a wieczorem idziemy na uroczyste rozdanie dyplomów 🙂 Emisi sukienusia już gotowa a ja nie muszę się stroić bo będziemy w togach i tych śmiechowych kwadratowych biretach 🤪

• Mamusie
Marinel_E napisał(a):

Moja mała śpi więc zaraz poczytam 🙂 Czekam na zakupy z Almy a wieczorem idziemy na uroczyste rozdanie dyplomów 🙂 Emisi sukienusia już gotowa a ja nie muszę się stroić bo będziemy w togach i tych śmiechowych kwadratowych biretach 🤪

Najfajniejsze jest rzucanie biretem 😉 trudno tylko potem odnaleźć swój 🙂

• Mamusie
Cherry napisał(a):
MamaMatka napisał(a):
ale niestety to juz trwa caly dzien 😞 i nawet nie blednie 😞

Poczekaj troszku.... może przejdzie. 🙂 🙂 🙂 🙂

A i wiecie co miałam mały kłopot otóż okazało się że zakupiony kombinezon jest za wielki i na gwał potrzebowałam inny. Kupiłam dwa. Uzywki oczywiście po 30 zł. Jeden z C&A a drugi dwuczęciowy z Mariquity 😁 🙂 🙂 🙂 🙂

I jak -doszły juz kombinezony? Bo moje dotarły wczoraj i rozmiar jest ok (80 z Mariquity).
Zdjęcia sliczne a najbardziej podoba mi się profilowe 🙂
Spotkanie w przyszłym tygodniu nieaktualne niestety bo w niedzielę jade już do rodziców 🙃 U lekarza byłam dzisiaj - potwierdził że chłopak będzie 🙂

I ja jestem pełna podziwu dla Admina że ma ochotę to czytać 🙂 Aż mi wstyd !!
Agisal gratulacje do męża!!!!

Co do alkoholu to ja się nie napiję dopóki Emilka nie będzie samodzielna 🙂

Kurcze wszyscy mnie pytają czy po rozdaniu dyplomów wybiorę się z nimi uczcić to wszystko a ja musze wracac do domu bo mąż idzie na wigilię firmową. kurde no mogłam się nie zgodzić !!!

Agisal napisał(a):
Marinel_E napisał(a):

Mi i tak wszystko jedno kogo złapę bo muszę go zwrócić przy wyjściu 🙂 🙂

• Mamusie
Wydaje mi się, ze admin ma jakiś filtr, który wychwytuje w naszych postach słowo"admin" i dlatego jest na "bieżąco" gdyby czytał te wszystkie nasze wypociny to chyba by oszalał....tak myślę 😁 😁 jeśli się mylę to jest najdzielniejszym mężczyzną na świecie 😁 😆

• Mamusie
Marinel_E napisał(a):
Agisal napisał(a):
Marinel_E napisał(a):

marinel to moze jakies fotki wrzucisz z tej uroczystosci co??

Mi i tak wszystko jedno kogo złapę bo muszę go zwrócić przy wyjściu 🙂 🙂

• Mamusie
Agisal napisał(a):
Wanilia gratulacje !!! będziesz miała parkę 🙂 ja też tak chcę....w przyszłości oczywiście 😉 a w sumie chciałaś chłopca czy dziewczynkę, czy może bez znaczenia?

Cieszę sie że będzie chłopiec ale jestem przekonana że gdyby miała być dziewczynka to cieszyłabym się tak samo 🙂 Póki co przeraża mnie wizja wymiany ciuszków 😉 Dobrze że nie gustuję w rózu to sporo zostanie, zwłaszcza z pczątkowych rozmiarów

• Mamusie
czy Wy tu kokietujecie admina czy mnie się tylko tak zdaje??? no i myślałby kto, że urok Wam zdechł - takie kity to nie mnie tu wciskać 😉
Yen, a "małżuj", "małżuj" 😉 ja też to lubię 😉 a przeczytaj Ty "50 twarzy Greya" (już chyba tu o tym pisałam), to dawny ogień powróci - gwarantuję 😉 hihihi

wstawisz zdjęcie w stroju pielęgniarki ??? 🙃 🙃 🙃
Cherry! welcome back!
Wanilia! gratuluję synka! chłopaki fajnie się chowają-zobaczysz 😉
Marinel, poproszę zdjęcie w todze 😉
Madziu? gdzie nam się zgubiłaś? jak Kubuś? gorączka spadła?

i ten kurs masażu....miodzio! i na czekoladę już mogę się zapisać?

co to ja miałam jeszcze....skleroza starcza cholerna jasna ciasna .....

Ja już po 🙂 Fajnei było spotkac całe szacowne grono w togach 🙂 Jutro dodam zdjęcia! Emisia była bardzo grzeczna 🙂 od dzisiaj mogę pić kakao w kubeczku Absolwenta Psychologii Uniwersytetu Jagiellońskiego!!!
Podczas rozdawania dyplomów zadzwoniła do mnie pani z Radia że wygrałam komplet ozdób na choinkę 🙂 Ależ się cieszę bo bym nie mogła przeżałować że nie mogę odebrac. Akurat wzięłam telefon do ręki 🙂 🙂
Emisia pospała w drodze powrotnej więc teraz będziemy brykać do północy! 🤪
Aniusia ale masz kąpielowego smyka !!!

• Mamusie
Nigdzie się nie zagubiłam. Po prostu nie mam jakoś siły pisać.

Niestety gorączka jest szóstą dobę, dzisiaj do 39.5. Byłam sama w domu, więc nerwówka na maksa. Ja ja mam go nie podnieść nie przytulić. Temperatura po środkach spada na 4 h i potem znowu sukcesywnie rośnie.
Kubuś poza tym strasznie kaszle no i ma rozwolnienie. Niestety apetytu też nie ma, dzisiaj zjadł tylko obiad-mało i owoce. Mleka zjadł 60 ml. Dobrze, chociaż że dużo pije.

W nocy nie śpi, wygląda to tak, że nie ma spania bez przytulania do taty, i zaśnie na 5 min, budzi się płacze, kaszle i znowu zaśnie.

Ja strasznie się denerwuję i też odbija się to na moim brzuchu, bo twardnieje i boli.

Straszne wyczekiwanie i straszne paskudztwo ten wirus 😞

A dla tych co nie na FB http://www.mononukleoza.net.pl/

• Mamusie
Madziu domyślam się jak Ci ciężko teraz w tym stanie.. Oby to paskudztwo jak najszybciej przeszło!

Yen ja też tak miałam że zdechłam.. ale kiedyś z głupot wyszedł taki spontann i mi się tak spodobało że chęci wróciły 😁

Wanilia super będzie! 🙂 parka to jest to! 😁
Wiesz to tak troche jakby nowość no nie? Bo chłopczyka przewinąć itd to już co innego 🙂 Jak czytam o jakiś stulejkach itd to sobie nie wyobrażam że mogłabym mieć synka , bo pojęcia o tym nie mam co i jak 😁

A ja wczoraj potrzebowałam zmiany i wiecie co znó sobie zrobiłam grzywke 😮 tak o! że ciach i mam xD

Na święta wymyśliłam jeździk dla Majusi od teściów dostanie sankosy z wypasem bo takie do prowadzenia z oparciem i śpiworkiem - sama sobie wybrałam jakie - fajnie co?

U nas niestety cianki miesiąc będzie bo dopłaty za gaz 550zł 😮 a i tak mieliśmy nadpłaty 170 tyle dobrze :/