Agusia.W moim poście wkleiłam link,jakaś babka na FB wstawiła zdjęcie kaszki w której był szczur i to właśnie z NESTLE w bananowej.
Proszę oto link : https://ww....5/posts/496518937050900
Też widziałam to zdjęcie kaszki ale mi ot na szczura nie wygląda no nie wiem.. no ale na szczęście ja kupuję tylko z bobovity!!
ale śliczne te torty chyba też jakiś wydrukuje i poproszę żeby mi taki zrobili jak się uda przecudne sa normalnie!!!!
a propo tych kaszek http://biznes.onet.pl/otwiera-torbe-z-kaszka-a-tam,18493,5403148,3323181,212,1,news-detal
mam jeszcze 4 opakowania i juz nigdy nie kupie
dzieki za linka ale nie chce mi sie ptworzyc;( ale masakra z tymi kaszkami a to niby dobra firma! ja tez kupuje tylko z bobovity; ale ostatnio chcialam sie skusic na te bo byly w promocji!
a ja nie do końca wierzę w tego typu informacje, należałoby najpierw zbadać zawartość tej kaszki a dopiero potem wieszać "psy" na firmie Nestle ( ja kupuję z Bobovity, patriotyzm lokalny 🙂 a poza tym mąż pracuje w Nutricia 🙂 )
sprawa powinna zostać dokładnie "przebadana" przez odpowiednie służby 😉 i tyle...
Ja też nie wierzę w to. Po pierwsze to kaszka dopiero niby kupiona, a już jej niewiele w tej paczuszce. I w sumie ja na żadnym zdjęciu nie widzę gryzonia. Nie wiem może jestem ślepa. Zresztą to chyba jakiś mały szczureczek, bo szczury osiągają większe rozmiary, szczególnie te uliczne, które jedzą wszystko i wielkie rosną, a jesli już to tylko taki by wlazł. Poza tym to przy zgnieceniu paczki w sklepie nie kapnęła się, że coś w niej jest?
A swoją drogą, to w każdej fabryce jes kontrola zanim produkt trafi do hurtowni/sklepu. Nie wierzę, że poszło to tak bez niczego, szczególnie tam, gdzie się produkuje coś dla dzieci.
Ja jak byłam w Pl to kupywałam z Bobovity, bo były tańsze.
Ja już w domu, tzn. pracuję w domu... a raczej jeszcze udaję, zanim się wszystko rozkręci.
Daniel już dzisiaj nawet lepiej. Z jedzeniem tak jak wczoraj nie ma żadnego problemu. Zasnął dzisiaj później i spał godzinę tylko. Już dzisiaj nie rozglądał się, gdzie jest, tylko bawił się z dziećmi. Babka powiedziała, że jest strasznie uradowany, uwielbia się wręcz bawić z dziećmi. Zresztą wczoraj widziałam kilkoro niewiele straszych od niego, na oko może ze 3-4mce, więc ma swoją paczkę. Ale on i w domu uwielbia się bawić z Natalią, więc dla niego nie jest to obce.
Tak więc to jest jeden w wielu pozytywów posiadania dzieci z małą różnica wieku, dla Was mamy, które planują i się jeszcze zastanawiają.
Wczoraj D. spał w domu jeszcze 2,5h 😲 a w żłobku 1,5h chyba za dużo emocji.
Nie wiem co miałam jeszcze pisać. Aha... Monia pisałaś o pościeli. wiesz co, jak dla mnie to dobrze, że daję swoją pościel. Wolę, żeby spał w swojej, nowej lub nie, ale wypranej przeze mnie i niezużytej nie wiadomo jak. Tutaj tekstylia są bardzo tanie, bo jest regionalna bawełna, więc z nadmiaru ludzie nie szanują takich rzeczy.
Czesc dziewczyny.
Moj mlody wstal o 6.30 i o 9.30 juz padl i spal 2,5 h. Szok. Wszystko moge teraz robic.
Riccardo na sniadanie je kaszki z bobovity a wieczorem dawalam na poczatku tylko Humany. Niestety tu sa tylko bananowe. Wiec jak bylam w PL zaopatrzylam sie w Nestle kaszki jogurtowe bananowo-truskawkowe, ktore sa przepyszne. Riccardo je uwielbia. A wogole on wszystkie lubi. Teraz tesciowa ma wyslalac jakies cacaowe bo kupila nie wiem jakiej firmy. Dzis ma przyjsc paczka wiec jak dojdzie to napisze. Riccardo takich jeszcze nie jadl.
Ja przymierzam sie zrobic torta sama. Widzialam jak prosto zrobic tort samochod. Zobaczymy jak wyjdzie.
Ja na razie nie mam rzadnych dolegliwosci. I tak mnie to dziwi. Nawet zaczynam sie denerwowac, moze cos nie tak. Jesycye 2 tzgodnie do USG.
a cała Polska huczała i wydała wyrok na firmę Nestle bo jakaś baba dała wpis na facebooku...żenada
powinni jej wytoczyc proces 😠 wkurza mnie takie bezmyślne postępowanie 😠
właśnie wróciłam z wywiadówki, jeszcze jutro i moja najstarsza córa ma ferie, wyjeżdża na dwa tygodnie do dziadków 🙂 Agnese ja w drugiej ciąży, podobnie jak Ty, nie miałam praktycznie żadnych dolegliwości 🙂 ale to tylko sie cieszyć 🙂
Hej dziewczyny dawno sie nie oddzywałam - po prostu brak czasu na siedzenie przed kompuyterem - wole każda chwile spędzac z synkiem odkąd wrócilam do pracy.
konefka chyba wyjaśnilo sie co uczula Hanię, tak? Jeśli tak to super juz wiesz czego unikać 🙂 Witam mamusie - bo chyba widziałam gdzieś nowy nik - mama chyba Gabrysia
Agnese i konefka a z tego co widzialam jak przeglądałam niektóre strony jesteście w ciązy? jeśli tak gratulacje 🙂
Olu mamy Nikosia drugiego 🙂 U nas noc masakra.Do 1 wstawałam 4 razy i wzięłam młodego do nas.Spała dopiero od 4 do 7 bo nos mi się odetkał.Dzisiaj teściowa robi obiad a ja się zastanawiam czy dam radę z Gabrylkiem bo strasznie rozłożyło mnie to przeziębienie.
🙂 super że się odezwałaś Ola 🙂 ale bez przesady wejść i napisać posta to kwestia 5 minut 😉 żadna nie przesiaduje na naszym forum 🙂🙂😉 Malwina ja podobnie przeziębiona, pierwszy raz od nie wiem jak dawna, licze na to że szybko minie 🙂 ale Adusia zasuwa 🙂🙂🙂
Zdrówka dziewczyny 😆 Ola częściej pisz co u Was 😆 Ada super chodzi moja Hanka to jak dojdzie do czegoś tzn do łózka czy ściany to od razu strasznie się denerwuje i krzyczy hehe
Dziś moje dziecko przespało całą noc bez jedzenia 🤪 Miłego dzionka 🤪
Kamila pocieszę Cię,Gabryś mi wył od 1 do 4 🙂 Na szczęście już usnął.Mój młodzieniec zamiast chodzić za pchaczem to go nosi.No ale jak kto woli.
Zdrowiej Agnese 🙂 Ale masz fajnie Ewa,że Hania w nocy nie jadła.U nas Gabryś mleko jadł o 21:30,4:30 i 9:30 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
timecontrol15_m
Proszę oto link : https://ww....5/posts/496518937050900
olcia157_m
ale śliczne te torty chyba też jakiś wydrukuje i poproszę żeby mi taki zrobili jak się uda przecudne sa normalnie!!!!
aniag070_m
mam jeszcze 4 opakowania i juz nigdy nie kupie
agusia_m
agnes1978_m
sprawa powinna zostać dokładnie "przebadana" przez odpowiednie służby 😉 i tyle...
martaer_m
Ja też nie wierzę w to. Po pierwsze to kaszka dopiero niby kupiona, a już jej niewiele w tej paczuszce. I w sumie ja na żadnym zdjęciu nie widzę gryzonia. Nie wiem może jestem ślepa. Zresztą to chyba jakiś mały szczureczek, bo szczury osiągają większe rozmiary, szczególnie te uliczne, które jedzą wszystko i wielkie rosną, a jesli już to tylko taki by wlazł. Poza tym to przy zgnieceniu paczki w sklepie nie kapnęła się, że coś w niej jest?
A swoją drogą, to w każdej fabryce jes kontrola zanim produkt trafi do hurtowni/sklepu. Nie wierzę, że poszło to tak bez niczego, szczególnie tam, gdzie się produkuje coś dla dzieci.
Ja jak byłam w Pl to kupywałam z Bobovity, bo były tańsze.
Ja już w domu, tzn. pracuję w domu... a raczej jeszcze udaję, zanim się wszystko rozkręci.
Daniel już dzisiaj nawet lepiej. Z jedzeniem tak jak wczoraj nie ma żadnego problemu. Zasnął dzisiaj później i spał godzinę tylko. Już dzisiaj nie rozglądał się, gdzie jest, tylko bawił się z dziećmi. Babka powiedziała, że jest strasznie uradowany, uwielbia się wręcz bawić z dziećmi. Zresztą wczoraj widziałam kilkoro niewiele straszych od niego, na oko może ze 3-4mce, więc ma swoją paczkę. Ale on i w domu uwielbia się bawić z Natalią, więc dla niego nie jest to obce.
Tak więc to jest jeden w wielu pozytywów posiadania dzieci z małą różnica wieku, dla Was mamy, które planują i się jeszcze zastanawiają.
Wczoraj D. spał w domu jeszcze 2,5h 😲 a w żłobku 1,5h chyba za dużo emocji.
Nie wiem co miałam jeszcze pisać. Aha... Monia pisałaś o pościeli. wiesz co, jak dla mnie to dobrze, że daję swoją pościel. Wolę, żeby spał w swojej, nowej lub nie, ale wypranej przeze mnie i niezużytej nie wiadomo jak. Tutaj tekstylia są bardzo tanie, bo jest regionalna bawełna, więc z nadmiaru ludzie nie szanują takich rzeczy.
aniag070_m
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20130124%2FLUBLIN%2F130129699
innicone_m
teraz baa pewnie od nestle po dupie dostanie za antyreklamę i obelgi 🙂
agnese_m
Moj mlody wstal o 6.30 i o 9.30 juz padl i spal 2,5 h. Szok. Wszystko moge teraz robic.
Riccardo na sniadanie je kaszki z bobovity a wieczorem dawalam na poczatku tylko Humany. Niestety tu sa tylko bananowe. Wiec jak bylam w PL zaopatrzylam sie w Nestle kaszki jogurtowe bananowo-truskawkowe, ktore sa przepyszne. Riccardo je uwielbia. A wogole on wszystkie lubi. Teraz tesciowa ma wyslalac jakies cacaowe bo kupila nie wiem jakiej firmy. Dzis ma przyjsc paczka wiec jak dojdzie to napisze. Riccardo takich jeszcze nie jadl.
Ja przymierzam sie zrobic torta sama. Widzialam jak prosto zrobic tort samochod. Zobaczymy jak wyjdzie.
Ja na razie nie mam rzadnych dolegliwosci. I tak mnie to dziwi. Nawet zaczynam sie denerwowac, moze cos nie tak. Jesycye 2 tzgodnie do USG.
olcia157_m
agnes1978_m
powinni jej wytoczyc proces 😠 wkurza mnie takie bezmyślne postępowanie 😠
właśnie wróciłam z wywiadówki, jeszcze jutro i moja najstarsza córa ma ferie, wyjeżdża na dwa tygodnie do dziadków 🙂
Agnese ja w drugiej ciąży, podobnie jak Ty, nie miałam praktycznie żadnych dolegliwości 🙂 ale to tylko sie cieszyć 🙂
innicone_m
brum bruuum http://www.youtube.com/watch?v=08d4yjkH6dA !!
Ze mnie Adrian sie smieje, ze ja w ciazy!!! bo mi cycki urosły i brzuch 😁 ah te obrzarstwo :PP test robiłam i byl neg. 😁
innicone_m
Aleksandra86_m
konefka chyba wyjaśnilo sie co uczula Hanię, tak? Jeśli tak to super juz wiesz czego unikać 🙂
Witam mamusie - bo chyba widziałam gdzieś nowy nik - mama chyba Gabrysia
Agnese i konefka a z tego co widzialam jak przeglądałam niektóre strony jesteście w ciązy? jeśli tak gratulacje 🙂
timecontrol15_m
U nas noc masakra.Do 1 wstawałam 4 razy i wzięłam młodego do nas.Spała dopiero od 4 do 7 bo nos mi się odetkał.Dzisiaj teściowa robi obiad a ja się zastanawiam czy dam radę z Gabrylkiem bo strasznie rozłożyło mnie to przeziębienie.
agnes1978_m
super że się odezwałaś Ola 🙂
ale bez przesady wejść i napisać posta to kwestia 5 minut 😉
żadna nie przesiaduje na naszym forum 🙂 🙂 😉
Malwina ja podobnie przeziębiona, pierwszy raz od nie wiem jak dawna, licze na to że szybko minie 🙂
ale Adusia zasuwa 🙂 🙂 🙂
konefka_m
Ola częściej pisz co u Was 😆
Ada super chodzi moja Hanka to jak dojdzie do czegoś tzn do łózka czy ściany to od razu strasznie się denerwuje i krzyczy hehe
Dziś moje dziecko przespało całą noc bez jedzenia 🤪
Miłego dzionka 🤪
innicone_m
Wczoraj jak mi sie obudzila ok 22 z wrzaskiem to przez godzine mi płkała non stop :/ nie mam pojecia dlaczego ://
timecontrol15_m
Na szczęście już usnął.Mój młodzieniec zamiast chodzić za pchaczem to go nosi.No ale jak kto woli.
Zdrowiej Agnese 🙂
Ale masz fajnie Ewa,że Hania w nocy nie jadła.U nas Gabryś mleko jadł o 21:30,4:30 i 9:30 🙂