Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Buffy gratulacje dla mamusi kuzyna Marcinka 😁

Ja mam skleroze ostatnio bo zapominam Wam odpisywać 😜
Jak kupowałam spacerówkę to z kompletem - śpiworek-ochraniacz na nóżki, folia przeciwdeszczowa.
Odstawiłyśmy się od cyca. Całkiem. Aż mi dziwnie jak to piszę. Smutno. Teraz mamy stały rytm dnia. Buuuuuuuuuu. 😞 😞 😞 😞

• Mamusie
Doti - Luśka wymiata 🤪

Isa super, że się Szymek normuje 🙂 Czyli mleczko mu nie pasi, woli stałe jedzonko, bystrzak 😁

Buffy najlepszego dla Marcinka 😁 Pierwsza będę z życzeniami, a co 😜

Gdzie Wy macie kobity tą wiosnę? Podeślijcie jej tu trochę, plissss 😮

Sandra to się nie zgraliście w myśleniu o nowym mieszkanku. Kurcze stres pewnie jest, ale mam nadzieję, że się Wam opłaci 😁 A gdzie dokładnie ta kamienica? Pisałaś, ze w centrum. Ja na studiach na 3 roku mieszkałam na Klasztornej nad pubem - koszmar niestety 😞 GŁOŚNO, brudno i niebezpiecznie, a to przy samym rynku jest 😞 Źle wspominam. Ale Wasza miejscówka na pewno lepsza 😉

Zasiedziałam się, dobranoc 🙂

• Mamusie
Bylo wszystko dobrze.. do czasu az sie nie doczytalam, ze bonifikaty tak jakby sie nie sumuja...czyli mamy 65% i 25%, wie np. z 500 000 wartosci, to sie liczy kolejno i wychodzi okolo 120 000 czyli rata kredytu plus czynsz i nie wiadomo czy zdazmy wykupic..
a caly czas myslelismy ze to od razu 90% czyli 50 0000

• Mamusie
Dzien dobry.
Jutro mija tydzien jak jestesmy w szpitalu. Podobno poprawa jest jakis 30% dopiero. Dziecko eyglada na zdrowe. Zero goraczki, kataru itp. Zakaszle dwa trzy razy dziennie. Smieje sie, bawi....juz nie wiem co o tym myslec. Moze trzymaja nas tylko dla kasy. Bo prawie caly oddzial pusty. Tylko trojka na 10 sal niemowlakowych.
Znowu jazdy z tesciowa... lekarka pidala jej informacj o stani zdrowia chociaz upowaznion nie jest ! I to nie w szpitalu tylko poszla do przychodni i wypytywala.. i oczywiscie gadka ze to z mojej strony ktos musial miec ta chorobe bo u nich sa wszyscy zdrowi...ale z tego co czytalam to oboje bysmy musielu to miec jako gen recesywny. Sama juz nie wiem. A pozatym badan jeszcze nie byli a ona wyrok juz wydala.

• Mamusie
Witam.
Paula ja bym opierdzieliła lekarke i postraszyła sądem ,jakim prawem opowiada o stanie zdrowia Twojej małej skoro teściowa nie była upoważniona .
Ciekawe czy przy piwku ze znajomymi też opowiada jakich ma pacjentów 😠
A u nas nocki znowu nijakie ,a już się cieszyłam ,że będzie lepiej.
Sandra ja bym też się bała ,a jak znam życie to mój M by się nie pchał w taki biznes 😉
Ale każdy robi jak chce , tylko dobrze przemyślcie swoją decyzje.
Wypiszcie na kartce zalety i wady takiej sytuacji i zobaczcie co przeważa .
A ja codziennie ćwicze tą 6 weidera i 100 brzuszków ciekawe jak to będzie do lata.
I dzisiaj zważyłam Wiki -7.900 więc waga troszeczke staneła ,ale niezły z niej pączuś. 🙂

• Mamusie
Witam witam 😉

Tymon juz sobie uregulowal plan dnia i pobudki zawsze sa 6, wczoraj 5:30. Drzemke ma najblizej 10, po kaszce. No a ja juz oczywiście nie drzemie:P. W nocy sie kreci, wierci no i oczywiście w polowie nocy Go zabieram do Nas...bo nie mam sil co chwile wstawac, a ostatnio upodobal sobie spanie na brzuchu, ale sie boje trochę.

• Mamusie
Nie zameczam Was juz, bo ile mozna 😞( Nie umiem podjac decyzji 😞
Ale chyba podziemy na gleboka wode!! Najwyzej pomieszkamy kilka lat, nie wykupimy i sru!!!
Ale dzieci nie beda miec grzyba wilgoci i innego syfu...

Pauleczka dokladnie jak piszesz obie osoby musza byc chore, w sensie musza byc nosicielami uszkodzonego genu, wiec niech sie baba nie wpierdala jka nie wie!!!!!.
Rozmawialam wczoraj z Marlena i jesli chodzi o te testy no t rzeczywiscie roznie, bo badaja one podstawowe mutacje genowe, czyli okolo 20-25. A tych odmian jest mnostwo...
Ale tez dla pocieszenia, muko ma bardzo podobny obraz kliniczny do kilku chorob o lagodniejszm przebiegu...
Ehh.. nie wiem kochana jak sie pocieszyc!!!

• Mamusie
Dzień Dobry,
ja nadal jestem chora 😞 w nocy miałam gorączke i ratowałam sie apapem. Teraz troszkę lepiej. Cały czas siedze u mamy wczoraj przyleciała własnie z Irlandii od mojej siostry 🙂
Dobrze ze siostrzenica siedzi ze mna to troszke pomoże [pobawić Gabrysia 🙂

A dziś moi chłopcy mają święto 🙂 Gabryś kończy 5 miesięcy a Michał 30 lat 🙂