Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzień Dobry 🙂
Noc do bani, szkoda gadać :p Pogoda też się znów skopała... Maruda jestem 😞
Karolka hehe, brak Ci córci widać 🙂
Marylu buziaczki dla Krzysia z okazji miesięcznicy 🙂 Super przystojniak z niego 🙂 Jakie usteczka śliczne 😁
Inirtam super Tymek wygląda w tej czapusi 🙂 Do schrupania 🙂
Sandra czyli już żadnych szans nie ma? Straszne 😞 😞 😞 Nie potrafię sobie takiej sytuacji nawet wyobrazić... Brak słów 😞

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marylu, Krzyś przepiękny, napatrzeć się na niego nie mogę... Wracajcie szybko do zdrówka!!! :*
Karolka, masz rację, piękne te nasze sierpniowo/wrześniowe dzieciaczki, co jedno to ładniejsze 🙂 Nie dziwię ci się,że jakoś pusto w domku beż Uli, jak Kubę zostawiłam kilka razy u mamy, to zaglądałam do pustego łóżeczka... Tak się przyzwyczaiłam do niego 🙂
inirtam, widzę,że nie jestem sama, musimy się trzymać dzielnie!

• Mamusie
dobry,
podcięto mi skrzydła 😞 tzn. sprowadzono na ziemię, wydawało mi się że to wszystko będzie chop siup z tym dofinansowaniem - a tu - minimum 6 miesięcy muszę być zarejestrowana w Urzędzie Pracy jako bezrobotna, przejść wszystkie szkolenia (które trwają około pół roku) i to 80km od mojego miejsca zamieszkania, do tego wszystkiego biznes-plan plus projekt unijny... dłuuuga droga !! ale nie poddam się (chyba) 😮 oczywiście M zadowolony, jak dla niego wyjazd jest na pierwszym miejscu i nie liczy się z tym że ja nie chce ! 😞

żeby się tego wszystkiego dowiedzieć od 8 do 11:30, chodziłam z biura do biura, w każdym popijali kawkę i musiałam chwilę czekać aż wkońcu skończy im się przerwa którą wcale nie mieli w planie bo przerwę powinni mieć od 12 do 13 (tak było napisane na drzwiach) 😠 a jak już chciałam sie czegoś dowiedzieć to odpowiadali z łaski i pomiędzy rozmową ze mną gadali pomiedzy sobą 😠

mam zły humor, pada śnieg jest zimno i kłóce się z M... żyć nie umierać!! dzisiaj jestem mega maruda ! -tak jak i Szymek... ;/ w dodatku dostałam okres; czuje się zmięta i brzuch mnie dalej zaczyna boleć 😠

Agn współczuje, u nas też nastały niespokojne dni i noce, zwalam to na zęby bo od wczoraj widnieją czerwone kreseczki a dzisiaj jakby przygasły, ale dziasła spuchnięte - sama nie wiem czy to zeby czy nie.
Sandra aż sie płakać chce jak słyszę takie historie... niewinne dzieciaczki tak muszą cierpieć ;/ nie wyobrażam sobie żeby coś miało się stać Szymkowi!
Karola Ula dzielna dziewczynka, super że tak się tam zaaklimatyzowała! będzie wśród dzieci i dobrze jej to zrobi 🙂
Marylu Krzyś niesamowicie przystojny ! a te oczy i usta - mega! nie mogę się napatrzeć 😉 was to zawsze musi złapać choróbsko - zdrówka i duuużo mleczka dla takiego słodziaka :*
no i najlepszego z okazji 7miesięcy !!

• Mamusie
czesc.. 😞(
my znowu w szpitalu... mam dość ..znowu ją jakiś wirus dorwał i gorączka 40stopni z wymiotami i kaszlem, nie zapominając o stale cieknącym katarze. juz drugi dzien jestesmy na kroplówce...szkoda słów...wysiadam .. ;/ a przed nami Rabka i podobno bedzie musiala miec jakies badanie w znieczuleniu ogolnym... ;/ juz umieram ze strachu .. ;/

Isa tak to juz jest z tymi urzędasami.. ;/ nic nie zrobisz...ale walcz bo jest o co ... 🙂)

• Mamusie
My po spacerku i zakupach, mały pospał 30 minut.
Dzisiaj na obiad karkówka, surówka z selera i ziemniaczki z koperkiem.
Kubuś ma dzisiaj w miarę dobry humorek, właśnie się bawi i zerka okiem na reklamy w TV 🙂
Pauleczka, biedne jesteście dziewczynki 😞 Życzę dużo zdrówka dla Milenki!
Isa, musisz walczyć o swoje! a M. się nie przejmuj, nie powinien myśleć tylko o sobie, tylko wziąć pod uwagę Twoje zdanie, w końcu jesteście małżeństwem.
marylu, sto lat dla Krzysia z okazji 7 miesięcznicy :*

• Mamusie
Pauleczka, duzo duzo zdrowia!!!

Ale jestem wkurzona.. Moze jestem dziwna, ale dla mnie tak byc nie powinno!!!
Nadia zapisana jest w przedszkolu do godz. 13, za obiadek nie place,bo jest on o godz. 13 45. Dzisiaj nie wiadomo dlaczego zrobili obiad o 12 30, wchodze a dzieciaki wszystkie jedza, a moje dzieck i dwojka pozostalych siedzi na dywanie.. chyba dosc srednio co?? ;// Nikt mi nie powie, ze zupy nie mogli rozdzielic na trojke dzieci wiecej..

• Mamusie
Noż kurczak 😞 Okres dostałam :/ Ten mój organizm to wie kiedy - po 3 zarwanych nockach :/

Isa nie poddawaj się! Warto zawalczyć o to, żeby nie trzeba było się do Francji wyprowadzać i żeby Szymek wyrastał wśród swoich. A urzędy jak to urzędy - święte krowy, brzydko mówiąc, w niektórych pracują 😞

Pauleczka współczuję nerwów i trzymam kciuki za zdrówko Milenki!

Sandra faktycznie bezmyślność 😠

• Mamusie
Witam 🙂 nie łatwo mi was ostatnio nadrobić...ale spróbuję 🙂

Karolka dobrze że Ulcia tak fajnie się zaaklimatyzowała. Wyjdzie że ty gorzej znosisz jej przedszkole niż ona sama 😉 ale ja też tak mam już się przestawiłam na tryb matki 😉 ciągle mam niewyróbkę i czasu na wszystko brakuje ale jak Ola zaśnie i mam te 20 minut dla siebie to nie mogę sobie miejsca znaleźć 😁 i już czekam kiedy się Olka obudzi 😁

Sandra no bez sensu zrobili faktycznie już sami z siebie by mogli pomyśleć przecież takiemu dziecko to później przykro a już bez przesady że jak by raz dzieciom dali zupki to by przedszkole z torbami nie poszło chyba 😮

Pauleczka dużo zdrówka dla Milenki. też was się te choróbska trzymają... 🤢

Inritam, Maryluchłopaki przystojne że ho ho. Zgadzam się że dzieciaczki sierpniowo-wrześniowo-październikowe nam się udały 😁

Isa wytrwałości życzę 😘 i jak masz jakiś cel obrany to powinnaś do niego dążyć i się nie poddawać a druga połowa jest od tego żeby wspierać Cię a nie cieszyć z niepowodzenia 😠

Wszystkiego naj dla Krzysia 😘

A u nas pogoda hmmm....jesienna no i humor podobny... Ola nauczyła się witać jak mówimy cześć to wyciąga rączkę i się wita no i daje buzi mamusi jak poproszę "daj mamie buzi" to robi minę jak kermit 😁 otwiera szeroko bezzębną szczękę 🤪

Aha i jeszcze jak mówię do nie "tańczymy" to zaczyna mi skakać na rękach i przebierać nogami wyciąga i podaje prawą rączkę agentka mała 😁

No i to chyba wszystko z naszych nowych umiejętności. Miłego dzionka

• Mamusie
Hej 🙂
Ale tu spokojnie dzisiaj 🙂 Moja Natala dziś jest paskudna 😮 Marudzi i marudzi. Widzę, że jest zmęczona, że oczka jej się zamykają, ale co położę do łóżeczka to w ryk. Albo na rękach muszę ją nosić, albo na kolanach trzymać, a najlepiej to się z nią non stop bawić.
Isa, walcz o swoje 🙂 Życzę wytrwałości i nie daj się M 🙂
Sandra, jak się słyszy o takich historiach, to naprawdę stwierdzam, że życie potrafi być do dupy. Niesprawiedliwe i smutne 😞 Najbardziej boli i złości to, że takie nieszczęścia dotykają często dzieci lub po prostu dobrych ludzi. A takie różne menele chleją, palą, kradną i mają się świetnie chodząc po tym świecie... 😠
A w tym przedszkolu to bezmyślnie się zachowały panie opiekunki 😠
Marylu, Krzysiu po prostu boski 🙂 Co za uwodzicielskie spojrzenie 😁 Zdrówka kochana życzę Wam obojgu. Nawadaniaj Krzysia, żeby się nie odwodnił. No i buziak z okazji 7 miesięcy 😘
Madziu, a moja Natala to brzydka? 😞 😜 😉 Bo ona zamiast września wybrała sobie październik na urodziny 😁 😉 A tak wogóle to jak Ty to robisz, że znajdujesz czas, by codziennie sprzątnąć mieszkanie, zrobić obiad, pójść na spacer??? 😲 Ja czasem nie wiem już w co mam ręce włożyć, a zwłaszcza w takie dni jak dziś, kiedy Nata żąda uwagi przez cały czas 😮
A co do wyspania, to ja myślę, że się już nigdy nie wyśpimy porządnie 😉
Kasiu, gratki z okazji nowych umiejętności Oli 😘 Dzięki za pamięć, że Nata jest z października 😁
Efek, "gratulacje" z okazji miesiączki 😉 Ja mam za sobą już dwie i tęsknię za czasem bezmiesiączkowym 😉 Ale nie na tyle, by zachodzić w ciążę oczywiście 😜
Pauleczka, Wy to biedne jesteście 😞 Dużo zdrówka dla Milenki 😘

• Mamusie
Wiedziałam, że o czymś zapomniałam:
Miałam się Was o coś zapytać.
Do dziewczyn, które kąpią już dzieciaczki w wannach lub w brodzikach - czy sprzątając czyścicie wanny i brodziki normalnymi środkami czystości? Czy ze względu na to, że kąpią się tam dzieci używacie jakichś łagodniejszych detergentów? Bo ja zazwyczaj używałam dość mocnej chemii i choć dobrze spłukuję, to zawsze coś tam może zostać i boję się, że mi dziecko znowu wysypie na skórze.

• Mamusie
Dzięki, też tak będę chyba robić, że na koniec czyszczenia brodzika przelecę jeszcze mydłem albo odrobiną jej żelu do kąpieli.

A jeszcze jedno 😁 Dziś na raty mam pytania.
Do Sandry i Agnieszki, bo wiem na pewno, że macie maty piankowe z cyferkami. Dziś taka przyszła i do nas i od razu ją rozłożyłam i położyłam Natalkę na nią. Ale potem zaczęłam się zastanawiać, czy nie powinnam była czymś chociaż jej wcześniej przetrzeć? 🥴 Bo Mała czasem otwiera swój pyszczołek i liże matę 😁 😉

• Mamusie
Hej dziewczyny my juz na swoim... 🙂 Maja spi wlasnie,ja mam drugie pranie wstawione jutro ide jakas kurtke obrac moze u nas cos znajde....
jutro tez pewnie pojedziemy kupic nowa gazowke i stolik do pokoju 🙂
kurcze fajnie jednak na swoim... 🙂
Ja jeszcze mlodej nie kapie ani w brodziku ani w wannie,boje sie tym bardziej ze nie siedzi jeszcze sama 😞
Pauleczka trzymamy kciuki za małą...
Sandra smutna historia,moja ciotka ma kuzynke i lezeli tez na Szpitalnej dziecko bylo ok wszystko a zniszczyli caly organizm że masakra teraz jest mały caly sparalizowany...
Marylu sliczny Krzys
Karola super ze Ula tak fajnie sie zaklimatyzowala 🙂
No i wiecej nie pamietam....ehh 🙂

• Mamusie
Czy ja już się dziś witałam? Chyba nie,....w takim razie dzień dobry...

Deira ja jak kupowałam puzzle piankowe na podłoge dla Starszego to wrzuciłam je do pralki i wyprałam z proszkiem dla dzieci 🙂

reszta jak Mała skończy sie rozdzierać...........