Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Teraz kochane nie wiem ,ale prosze o 2 dni ciszyi spokoju hehehe bo Ja nie wytrzymam tego napiecia 😜 i euforii 🙃 🙃 🙃czytając wasze smski 😉

wygląda na to,ze dzis na 99% urodzi jeszcze Kama , ale wystarczy na dziś ok ???

nie wszystkie na raz !! musze tabelke uzupełnic heheh 😜

aż mnie jakies pierwsze skurcze biorą z tego wszystkiego 🙃 🙃 🙃

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
rzeczywiscie Aga wyglada na to, ze metoda masazu sutkow jednej lipcoweczce pomogla 🤪 🤪 to ja czekam do konca tyg i biore sie za masaz hehe nawet wybralam juz date ☺️ 🤪 🤪 ciekawa jestem czy u mnie sie sprawdzi 😆 😁 😁

• Mamusia
koralik spokojnie u mnie tez sie nic nie dzieje takze pewnie i tak w zwiazku z wczesniejszym, terminem bedziesz przede mna . . . . chociaz moze zycze nam zebysmy urodzily tego samego dnia hehe moze jeszcze Kaczuszka sie zapisze 😜 na ochotnika kurcze no przeciez to bedzie tradycja lipcoweczek ,ze sie bedziemy po 2 lub 3 rozpakowywaly jednego dnia 😁

co wy na to dziewczyny ???????????

• Mamusia
wiesz Ellie poczekam do wieczora z tabelka , bo Kama dzis na pewno urodzi 😉 takze bedzie juz komplet na dzis dzien heh chyba ze ktoras zrobi mi jeszcze psikusa 😉 🙃 🙃

mysle,ze zanim Ja bede miała jaja 😜 i zaczne masowac te sutki to wróci Edyta 😉 i bedzie kontynuowala tabelke hehe 😁 🙃 🙃

• Mamusia
Dziewczyny szok !!!!!
Justi przed twoim smsem dzwoniła do mnie AGAK z grudniówek i przekazała te informacje...ja pierdziele poszalały te nasze kobiet a co do Ireczki to sie cholera jasna nie spodziewałam totalny szok!!!!
Ale, ze Edzia soebie tak narobiła to juz w ogóle i jak szybko urodziła, pisala z nami a po 3 godzinach juz Emilcie miała przy sobie...ohhh Justi nie dziwie Ci się za duzo wrażen jak na jeden poranek...
KKKKoralik niemartw sie nie jestes sama 🙂 🙂 🙂
Ja cała noc miałam pobolewania na okres a rano na wymioty mnie brało wiec chyba dzisiaj w razie W ogołe piczę i będę gotowa chociaż niczego nie jestem pewna....Ja też postanowiłam, ze czekam do końca tyg a później sutki męczę ale dzisiaj może sie pokocham zobaczymy może sperma na mnie podziała 😉
No dokładnie została jeszcze Kama ciekawe co tam z nią??? A ona miała mieć cesarkę czy siłami rodzić??? bo szczerze to się juz pogubiłam ...
Justi trzymasz sie kobietko....cholera musimy sie trzymac razem bo Ellunia miała na ten sam dzien co ja i mnie opusciła wiec Justi w nas siła!!!!

• Mamusia
justi5 napisał(a):
mysle,ze zanim Ja bede miała jaja 😜 i zaczne masowac te sutki to wróci Edyta 😉 i bedzie kontynuowala tabelke hehe 😁 🙃 🙃

hehehe 😁 😁 😁 😁 jakby się jednak pojawiły...te jaja... to prześlij tabelkę z instrukcjami 😉 może Tymek pozwoli mamie czasami ją uzupełnić 😁

• Mamusia
Kaczuszko hehehe Ty normalnie cholerka poczekaj z tymi szalenstwami ;p JA dzis jade skompletowac do konca torbe szpitalna jak wroci mezus musze do apteki skoczyc choc nie wiem jak wytrzymam w ym aucie mialam jechac na uczelnie,ale juz mi sie odechcialo 🥴
Kama ma rodzic SN 🙂 caly czas czeka . . . pisala tez ze 3 laski w nocy u niej na porodowce urodzily 🤪 🤪
Ellie jak cos zacznie mnie ruszac to oczywiscie wysle ci tabelke 😜 tylko musze poznac maila 😉 ale poki co mysle czy nie zostane sierpnioweczka wiec spokojnie 🙃

• Mamusia
no wlasnie Kaczuszko
mysle tak jak Ellie ,ze chyba cie juz bieze kochana 😉
no nic badz dzielna w razie czego jestem z toba a umowa byla,ze ja bede zaraz po tobie 3 dni wiec idealnie mi ten termin pasuje i przysiegam,ze jak wyladujesz w szptalu to u mnie pojawiaja sie jaja 😜 hehehe i robie ten masaz do oporu 😜 byle tylko urodzic 😉 🤪 🙃

• Mamusia
hehehh Justi bez nerwów - spokojnie 🙂 🙂 🙂 żeby jeszcze nie było tak, że to Ty mnie zostawisz!!!!! Ja jeszcze nie zaczynam szaleństw narazie to muszę ogarnąć chatkę a wieczorem moze cos chociaż to nie jest pewne ale mojego juz uprzedziłam, żeby był dzisiaj przygotowany chodziło, żeby za duzo piwek nie wypił bo później kto mnie zawiezie bo taxi bede musiała dzwonic ide laseczki na kibelek bonormalnie z tych nerow to mnie cos bierze

• Mamusia
Justi wariatko mnie z nadmaiaru tych info zaczał brzuch bolec a z nerowo zawsze mnie przeczyszczało wiec sie nie martwię, ja nie ogolona wiec zanim to zrobie to chyba tydzien minie :P:P:P a poza tym musze w razie czego jeszcze smoczek wyparzyc i zapiac torby bo jeszcze sa otwarte 🙂 🙂

• Mamusia
heheh torby ?? to ile ty ich masz ?? Kochana gdzie ty sie na dlugi turnus na wakacje szykujesz 😜 zeby ci tak nie powiedzieli jak mojej znajomej,ze co ona tyle wziela i ile ma zamiar tu byc 🙂

zartuje musze troszke rozluznic atmosfere bo sama sie juz zestresowalam 🙃 🙃

• Mamusia
Justi ja ci dam!!!!!! no nie zapakowałm sie w jedna wiec w druga wsadziłam podklady, pampersy i chusteczki no co nie miałam wyjscia bo kurwa mój szlafrok za duzo miejsca zajal nie wiem po co mi on skoro takie upaly sa ale jak trzeba to trzeba!!!! A i tak wielką segregację zrobiłam więc nie wiem co jeszcze wyrzucic poza tym rożek, kocyk dla małej tez zajmuja miejsce a ta torba nie jest wcale taka duża 🙂
P.S. dzięki za rozbawienie usmiałam sie nieziemsko 🙂 🙂

• Mamusia
hehe Kaczuszko rozumiem cie Ja mam letni szlafron ale tez w ciu... miejsca zajmuje do tego 2 reczniki nie musze brac wlasnie tych rozkow i dla malego rxzeczy bo tego niechca wiec niech sie pocaluja mam mniej do dzwigania, ubranek tez zero dopiero na wyjscie wiec mam mniej tych pierdul najgorzej te wielgachne podpaski, podklady i pieluszki ehh ja dzis rozejze sie za wieksza torba ,a jak nie to zostane za ta od rodzicow i pewnie tez prezyjdzie mi cos miec w reklamowce chociazby

• Mamusia
No widzisz Justi u nas trzeba mieć wszystko więc z tego powodu nie zmieściłam się w jedna torbę ale może zrobię jeszcze jakąś segregację i uda mi się jakos upchac wszystkie rzeczy w jedna kupe...a Jak Twój Wojtus spokojny czy szaleje??? BO moja zaczęła tak sie rozpychać, że szok!!!