Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witaj Edytka z powrotem na forum 🙂
IZUNIA- jak masz już 3 cm rozwarcia to powinnaś się cieszyć bo szybko urodzisz! Pomasuj sutki, pobujaj się na piłce,a jak nie masz takiej dużej to stań w rozkroku i rób biodrami kółka i inne tego typu ćwiczenia.
KKORALIK- córeczke też rodziłaś po terminie,prawda? Pewnie taka już Twoja natura.

• Mamusia
ehh miesiac sie konczy a my sie rozpakowac nie chcemy:/ Teraz to w sumie dobrze by bylo jak bym sie rozpakowala dopiero po weekendzie bo od jutra moj bedzie dalej jezdzil do pracy i ok godz dojazd mu zajmie do domu a w weekend przeprowadzka chba i tak ni w pipe ni w oko:/

• Mamusia
ehhh no jestem ciekawa jak to u nas sie teraz potoczy , ktora bedzie nastepna wydaje mi sie ,ze to ty Koralik bedziesz 🙂

u mnie juz znajomi robia zaklady kiedy urodze ehhh smieszne to jest bo prxzewiduja jutrzejszy dzien ciekawe tylko,ze nic nie czuje jakby to mialo wlasnie nastapic jutro . . . zero objawów

• Mamusia
jejku tak patrze na ta nasza tabelke jest prawie zapełniona 🤪 🤪

Ja mialam wczoraj pare skurczy, ale niektore byly silniejsze i stwierdzilam,ze jak to ma tak bolec to ja jednak podziekuje i poczekam do swojego terminu eheheh moj maz sie tylko smial,ze juz teraz i tak nie ma odwrotu

• Mamusia
Koralik Twoj Mikołaj po prostu chce jeszcze z toba zostac , wiadomo,ze to dzieci wybieraja sobie terminy gdy sie z nami przywitaja, a te masaze, seks, mycie okien to moze, a nie musi mu pomoc na zdecydowanie sie by wyjsc juz na swiat . . . widocznie ma jeszcze jakis powod by z toba pozostac ehhh ale nei zazdroszcze :|

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
kolejna lipcóweczka rozpakowana 🤪 Gratulujemy 🙂 Mam nadzieję że Izuni wszystko się ułoży!
Wracają upały 😞 i znowu będzie cyc 24h/dobę ...
Jutro pierwsza wizyta u pediatry. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze 🙂
Miłego dzionka dziewczynki. Będę zaglądać jak Tymuś mi na to pozwoli 😉

• Mamusia
I kolejna lipcóweczka zasiliła grono szczęśliwych mamusiek 🙂
Lekarz jej ma złote paluszki 😁

A teraz wy dzieczyny sprężcie się 🙂
Powiem wam szczerze, że jak ide do sklepu to czasami brakuje mi mojego okrąglutkiego brzusia z Franiem w środku, ale i tak więcej szczęścia daje mi jak jest juz ze mną 🙂 To chyba jeszcze przyzwyczajenie...