Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Michalindzior dawaj zdjatka 🙂 😉
LLusiu,niewiem czy to samo,ale ma lekko zaczerwienione polika i kilka krosteczkow,ale wydaje mi sie ze juz lepiej,bo wczoraj nie dalam kleiku,bede dalej obserwowac,a raczej nic innego i nowego nie jadl...Dziwne bo kaszka tez jest ryzowa i po niej jest ok,a kleik by go uczulal....????

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
uuuuuuuuuuuuuuuuuu la la MICHALINDZIORKU 😆 😆 😆
no prosze jaka mi sie pojawila za laseczka na monitorku
kochana i Ty 3 dzieci urodzilas ??? 🤪
szok ślicznie wyglądasz
figurka swietna no i ta tunika 😉
brakuje tylko szpilek i mozesz iść na podryw 😜 żart 🙂

a teraz was doczytam

• Mamusia
Gabi, Sewciu wszystkiego naj naj najlepszego
VIKI spóźnione kochana ale najszczersze życzonka 🤪

[color=blue]dziekujemy kochane za życzonka [/b[/color]]

hehe mój szkrab cholirka moze podobnie jak mamusia swietowac raz 31 a raz 1 miesiąca 😮
ehh powiem wam co mi zrobil dzis za swoja impreze najpierw o 5 rano siku na nasze łózko bo go przebierałam , a pol godziny temu pmpers nie wytrzymal i kupka wyszla i miałam wszystko na przescieradle ktore nawiasem mowiac wczoraj zmienialam na nowe 😮 😮

• Mamusia
No no michalindzior laseczka z ciebie masakryczna,a jaka figura fiu fiu,niejedna ci moze pozazdroscic 🙂 🙂A tunika super 😉
Elli przepraszam za pomylke,ale i tak wszystkiego naj naj dla Tymusia,a myslalam,ze sie urodzi 1 niewiem czemu ☺️ Jeszcze sprawdzalam u Edytki tabelke,ale niestety ja usunela 😠 🙂
Justi no to niezle Cie Wojtus urzadzil hehe...on to zrobil zebys sie przypadkiem nie nudzila 🙂

• Mamusia
O matko już 1szy grudnia, ale ten czas leci! 🤪

DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW!!!!!

MICHALINDZIORKU- brak słów!Wyglądasz zajebiście!

Ja dzisiaj zajęłam się porządnym sprzątaniem mieszkania i przemeblowałam sypialnie bo malutkiej łóżeczko było blisko okna i jednak mogło jej być chłodniej.
Teraz zbieramy się po młodego do przedszkola. Myślałam,że przespacerujemy się,ale jednak jest minus 10 i wieje,więc podjade autem.

• Mamusia
Cześć kochane 🙂
My po szczepieniu. Emi zniosła je bardzo dobrze jak zaczynała płakać tatuś szybciutko zainteresował małą grzechotką i zapomniała o bólu 😉
Ircia co do recepty to jeśli masz refundowaną to nie można zrobić niestety odpisu, bo my tak mieliśmy. Lekarka wypisała nam 10 opakowań Nutramigenu i musieliśmy wykupić odrazu wszystkie...No chyba, że u was w aptece jest inaczej 😉
Kaczuszko super, że kupiłaś te puzzle bo ja je naprawdę szczerze polecam 😉 I co najważniejsze posłużą naprawdę długo 😉
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA VIKUSI, WOJTUSIA, GABI I SEWCIA 😘 😘 😘
Justi właśnie się zastanawiałam jak liczycie miesiące Wojtusiowi 😉
Michalindziorku kurcze strasznie współczuję macie strasznie mało miejsca jak na tak liczną rodzinkę 😞 Trzymam kciuki aby udało wam się wkońcu znaleźć coś większego 😘 My mamy mieszkanie od teściów M4 59mkw także nie narzekam 😉 Do tego prywatna klatka zamykana, z jednymi sąsiadami (młode małżeństwo).
A dżaga z ciebie jak ta lala 😉
Lusiu to do chrzcin macie jeszcze kawał czasu 😉 My chrzcimy 26 grudnia i muszę się powoli brać za poszukiwania kreacji dla małej 😉
Emi już od dawna się na brzuszek z plecków przekręca i wogóle obraca się wokół własnej osi, zostawiam ją na macie na pleckach wdłuż, a jak wracam to ona jest na brzuszku i w poprzek 🤪 A w łóżeczku mamy do połowy wyższy ochraniacz a z dugiej połowy niższy, bo Emi też wkładała nóżki w szczebelki a potem chciała się przekręcić na brzuszek i mogłaby sobie nóżkę złamać...
Olusiu koniecznie skonsultuj się z pediatrą bo faktycznie Vikusia mało przybrała 😲
Już zamieszczam tabelkę spowrotem hehehehehe 😜 ☺️ WYBACZCIE 😘 😘 😘

• Mamusia
no dokladnie Ircia 😆
dał mi dodatkową prace , bo w domku mam "błysk" : 😮 😜
dzis czekam znow na kuriera kuzwa przez ta zime i oni nie moga dojechac na czas wrrr

no i odwiedziny mojej mamy po poludniu wiecie jak sie ciesze 😜 ??
ehh dzis mam jakis do kitu humorek same nie wiem czemu

wlasnei musze swojej tab poszukac i wkleje pod swoj profil bo tez u Edyty juz kiedys szukalam ☺️ ☺️

• Mamusia
no Edytko zeby to bylo ostatni raz :P ze nam ta tabelka u ciebie znika 🙂 😁
wlasnie tak mojemu małemu licze raz 31 raz 1 hehe a pewnie jeszcze przdarzy mu sie miec 2 swoje swieto 😜 coz chcial sie urodzić równy miesiąc przed mamusią to tak ma 😉

Olusia moim zdaniem to znow powracamy do tematu wag
przeciez te w osrodku zdrowia sa zupelnie inne specjalne dla maluszkow
te nasze sie nie nadaja
ale na wszelki wypadek idz dla swietegi swojego spokoju zważ oczywiscie Viki u lekarza
http://allegro.pl/waga-dla-niemowlat-niemowlaka-miarka-gratis-i1345133242.html
musialybysmy mioec taka wtedy waga byla by na pewno wiarygodna

ehhh i moj bąbel się obudził 🤨

• Mamusia
Witam
Nasza Lenka dzisiaj marudna po wczorajszym szczepieniu, teraz usnęła mi na rękach ciekawa jestem czy uda mi się ją położyć chociażby na łóżko nasze żeby się nie obudziła. I na złość jeszcze wysypała mi się herbatka Lenki na podłogę prawie połowa puszki i nie mam jak posprzątać tego na razie.

• Mamusia
Hej LASECZKI!!!!!
Dużo zdróweczka dla Naszych Lipcowych JUBILACIKÓW!!!!!

Michalindziorku ja pierdole laseczka z Ciebie niezła...i Ty urodziłaś 3 dzieciaczków( gdybym nie wiedziała to bym nie uwierzyła)...Zajebiście wyglądasz!!!!!
Lusiu co do chrzcin to superancko ale fakt jeszcze troszkę czasu masz na przygotowania 🙂
Czekam z niecierpliwościa na te puzzle i już się doczekac nie mogę!!!!
Ja dzisiaj nochala nie wynurzam na dwór, piździ jak cholera...

• Mamusia
No Edytko w koncu tabelka powrocila na swoje miejsce hehe.... Ale sie oburzylysmy co nie,ale to wszystko zarty 🙂
Co do tej recepty to jednak musze wykupic calosc,no ale na troszke juz starczy 😉
Justi ja tez czekam na kuriera i co dupa niema go i niema...... bo ma dojechac to krzeselko co zamowilam 🙂
Kacper chyba kupala trzasnol tak mi sie wydaje,lece go przebrac........

• Mamusia
Hej 🙂 U nas nocka dobra a poza tym Stasiek się po raz pierwszy samodzielnie przewrócił z brzuszka na plecki 🙂
Olusia, idź koniecznie do przychodni zważyć małą, ja bym tym wagom łazienkowym nie ufała - Amelia też się denerwowała niepotrzebnie. Nam też przy wczorajszym ważeniu wyszło że Stasiek w ciągu tygodnia stracił 100g a widać po nim że jest coraz pulchniejszy i dłuższy, więc to nie może być prawda. Po tym jak się tak zdarzyło Hani Amelii już się nie denerwuję, tylko sprawdzimy za tydzień przy szczepieniu.
No i wszystkiego dobrego dla wszystkich jubilatów 🙂[color=green][/color]

• Mamusia
Irciu, nic się nie stało 🙂 i dziękujemy jeszcze raz za życzenia...jak to sie mówi "lepiej późno niż wcale" i tu muszę pożalić się na pozostałe cioteczki lipcóweczki bo żadna nie pamiętała 😜 hehe
Ja też szukałam dzisiaj tabelki u Edytki bo nie byłam na 100% pewna czy Gabi też ma urodzinki...ale znalazłam suwaczek u Moni 😉 Monia szybkiego powrotu do zdrowia!!

My jutro wybieramy się do neurologa..ciekawe co nam powie 😲