Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kurcze no waslnei mysle zeby wziac laptopa ale z 2 strony moze mnie szybko wypuszczą. Ehh.. jakos przezyc musze, chociaz posprawdzja dzidziulke dokladnie tylko ze calymi dniami sama siedziec bede i to jest najgorsze 😞

No wlasnie wiem kurcze ale moze jakimis gazetkami czy czyms sie zajme. W sumie nie chce mi sie go taszczyc poza tym nie wiem czy nie bede wracac sama. A przezyje bez laptopa. ale jakby sie cos działo to napewno bedziecie wiedziały 🙂

• Mamusia
Eh nie chcialam wczoraj nic o tym pisac bo wsumie myslalam ze to normalne, ze cos moze zle zjadlam albo cos.
Ale od wczoraj mam rozwolnienia i juz dzis nawet 2 razy w kibelku wyladowalam strasznie mnie to zaciekawilo bo czasami zdazalo mi sie ze raz na tydzien chodzilam zrobic kupke, a teraz w dwuch dniach az nie nadazam.
Wlasnie czytalam ze od 36 tygodnia sa to objawy spodziewanego sie porodu, ze organizm sie przygotowywuje i oczyszcza ehh 😞 no ciekawe ciekawe jak to bedzie 😞
Nawet zdazylo mi sie raz ze moj pecherz sobie sam popuscil 😞
Podobno to wszystko normalne od 36 tygodnia.
No dziewczynki zeczy do torby i trzeba uwazac.

Ja sie tez meczylam z biegunka jakis czas ale przeszło. Bo od tego zelaza to rozne rzeczy sie dzieją.
Mozliwe ze sie oczyszcza, ja dzisiaj mialam prasowac ciuszki malej a tak to sama sie pakowac musze ehh..

Ehh to moz epoloz sie czy cos. U mnie dzisiaj jeszcze tak duszno ze dramat a w szpitalu to bedzie ciekawie. Wogole to bedzie koszmar, moich rodzicow nie ma bo wracaja w niedziele, Sebastian przez te 3 dni pracuje do 22 i całymi dniami sama a jeszcze cos mi sie wydaje z ebede sama na sali bo ja mam takie szczescie 😞 😞

Eluśka a co się tej Twojej doktorce teraz akurat przypomniało że mogłabyś iść do szpitala?? wczoraj Ci tego nie mogła powiedzieć i musiała się z tym przespać? 🥴
współczuję...ja osobiście będę teśknić bardzo 🙂

W Rydygiera w hucie. Ona dzisiaj zadzwoniła do mojej mamy i jej powiedziała ze wszystrko jest dobrze tylko ze jezeli te tabletki nie pomoga to zebym przyjechała a moja mama rano dzwoni i pyta od kopa czy boli ja mowie ze tak bo bolalo cala noc i rano tez. Tak to bym powiedziała ze nie boli yyh..
Ja tez za Wami brzuszki bede tęsknic badzo badzo 🙂

wrocilam z zakupow jakas masakra na dworze nie ma czym oddychac 😞 😞 zle sie czuje wszystko mnie boli dzisaj chyba ja mam dzien narzekania i stekania wiec przepraszam jak bede marudzic

Eluśka to idź, tak jak dziewczyny pisza obyjesz się przynajmniej ze szpitalnym klimatem i zobaczysz co tak naprawdę trzeba ze sobą zabrać z rzeczy dla siebie. a potem zdasz nam relację 🙂

bobas nie przepraszaj tylko narzekaj do woli! 🙂
u mnie pada deszczyk więc możliwe że i do Ciebie dojdzie 😘

eluska zazwyczaj jest tak ze jak juz cie przyjma to musisz byc minimum 3 dni zeby zwrocily im sie koszty z NFZ bynajmniej tak bylo u mnie jak bylam w szpitalu jeszcze przed ciaza