Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja mam ja mam 😁 😁 😁
hyh....
no więc w mojej głowie to jest tak, że odejdą mi wody i będę na pewno wiedziała że to wody i mam około godziny żeby dojechać do szpitala ( podobno! ), więc wstaję, idę do kibla robię lewatywę, czekam....kupciam 🙂 a potem bym chciała jeśli będzie potrzeba Veeta użyć, wziąć prysznic, ubrać się i jechać....

• Mamusia
Dosik ja sama nie robie sobie lewatywy. U nas trzeba miec swoja do szpitala i jak cos to tam robia. Nie powinno sie robic samemu bo nigdy nie wiesz w ktorym momencie. A jak wody odejda to przeciez do szpitala trza jechac i co papmersa zalozysz? To wiadomo ze to naraz nie wyjdzie wszystko po niej, tylko sie kilka razy podobno biega.
Agaa mialas wyprobowac i co? 😜

iwwwa nie ma sprawy 🙂

Anulka no nie mamy, nawet w takim większym sklepie w katowicach, Dosik! jest w Silesi jakieś textil coś tam? 🙂

Eluś ale wiesz kiedy ten poród będzie? przez trzy tygodnie nie będziesz się napychać 😜?

Ja tez nie robie, najwyzej mi zrobia w szpitalu a czasami wogole nie robią. IWec tylko nie nażrec sie i bedzie dobrze. Moja kolezanka zjadła przed porodem okropnie duzo bobu i jej nie robili i im sie nie wykichała tam 😁

miałam...ale Anulka mnie nastraszyła i ostatnio mój gin...ale kto wie, może w 38, czy 39tc jak się wkurzę że mała jednak nie chce wyjść wcześniej to zrobię? 🙂

Eluśka no wiesz? 😁 przecież ja tu jedyna się porodu nie boję 😁 😁 a jak wody odejdą to się ze szczęścia popłaczę że to już 🙂

no jeśli sam się oczyści to będę się jeszcze bardziej cieszyć...
z tym że ... jest druga wersja: zaczne mieć skurcze np. obudzę się w nocy i będzie mnie mega boleć...nic nie zrobię, ledwie chwycę torbę, ledwo do auta i do szpitala...

no właśnie...dlatego miałaby być ta próba żeby sprawdzić ile to wszystko trwa...ale lepiej nie ryzykować...jeju, to najwyżej zrobią mi w szpitalu 😮 ale moją przyjazną lewatywką! nie taką z rurką feeeeeee