Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
chyba sie trzeba do spzitala pakowac normalnie :P powiedzcie mi co wy macie w tych torbach?
jam mysle spakowac 2 koszule, szlafrok, kapcie, coś do mycia, szczoteczka pasta, majty jednorazowe, mały ręcznik
no i reszta nei wiem co tam w szpitalu daja typu te podklady i wklady 😁
no i co jeszcze??

no proszę....Lauranka trzymam kciuki za zdrowie i niech sobie dzieciątko jeszcze trochę w Twoim brzuszku posiedzi!:**

kurcze, ale to nie ma reguły kiedy która urodzi! zeroooo!! qrka która już miała dwa tygodnie temu mieć mała przy sobie i co?? Anulka czy Loli które mają najwcześniejsze terminy to czekają...
dziwna ta natura!

ja się nasprzątałam i chyba przesadziłam znowu z lekka, bo szafki, w szafkach i trzy pokoje na błysk podłogi...teraz padam! żebym sobie tylko czegoś nie narobiła jak za ostatnim razem 😞

podpaski, lewatywa 😁 ja biorę jeszcze płyn do higieny...chusteczki te dla bobasa, ale mam wersję dla mnie, nawilżające, coś do picia, jakieś biszkopty...ładowarkę do telefonu, aparat ( 😞 😞 😞 ) dokumenty....i to chyba all plus to co wzmienias Ty Aniu

Dzien dobry, u mnie noc straszna w sumie nawet nie tak zle tylko glowa mnie okoropnie boli 😞
Laurana widze ze masz to samo co ja. Nawet mnie nie strasz bo ja mam te bole od kilku tygodni i tez juz w szpitalu byłam. Ehh.. Dosik wiem ze boli ale trzeba wytrzymac mnie boli juz od daaaaaawna i to 24h na dobe, nie ma chwili zeby przestalo bolec wiec wiem jak sie meczysz strasznie.
Kurde cicho z tymi torbami bo ja dzisiaj dopiero musze wyprac swoja 😁
No z Ela czekamy do wrzesnia nie ma innej opcji ale jak dla mnie moze byc poczatek wrzesnia.
Dzisiaj znowu sporo roboty wiem pewnie jeszcze zagladne ale pozniej, trzymajcie sie dziewuszki kochane 😘

ja już dawno spakowana, jak się zacznie to jeszcze tylko dorzucić szczotę do zębów i płyn do h. intymnej, a atak to chyba wszystko mam -ale to okaże się na miejscu 😜 w razie czego do szpitala blisko.
no Agaa uważaj z tym sprzątaniem 🤨
ja tez wzięłam się za sprzątanie, posprzątałam pół łazienki i już godzinę odpoczywam i myślę nad obiadem, coś za mną rybka "chodzi" i chyba na tym zostanie, tylko jeszcze muszę zakupy załatwić a mój mąż udziela się w pracach społecznych u teściowej na dole także czekam głodna i zmęczona az skończy 🤢

• Mamusia
Ja to chyba z tego wszystkiego dzisiaj urodze!
Wczoraj takie podniecenie, a dziś jeszcze bardziej.
Wyobraźcie sobie, stoje w kuchni robie papryczki faszerowane dla mężusia na jutro i słysze zamek do drzwi-a drzwi są przy kuchni. I wchodzi wielki bukiet róż a za nim moje mężu kochane. Miał być jutro, ale zrobił mi niespodziewanke i przyleciał dziś. Myślałam ze na zawał padne. Jaki spisek no. Nikt mi nie powiedział.
Więc wybaczcie ale dziś pewnie mnie dużo, bąź wcale nie będzie hehe, może jak się uda to policzymy jajka, chociaż z tym antybiotykiem to nie wiem.
Jak by coś się działo to napiszcie proszę smska.
Dzieki i buziaki ciotki klotki 😁
Kurde ale jestem szczęśliwa!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Super niespodzianka Iwwwaaa kazda by tak chciala napewno 😉
A u mnie wsumie hmm nic ciekawego mala od samego rana sie wierci jak nie wiem co 🙂
Znalazlam chwilke czasu bo moj gra 😉
Ale zachwilke sie wybieramy do agencji popatrzyc za mieszkaniami oczywiscie :/
Wsumie nie mam jakich takich planow na dzis wjec pewnie bede siedziala w domku.
Jak tylko znajde jakis czas to napewno do was tutaj zagladne.
Buziaki 😉

Ja mam przerwe. a wie moze któras co z Perełką?? 🤨 DAwno jej nie widziałam tuu..
Iwwwa ale miałas niespodzianke fajna 🙂 To ciesz sie męzulkiem 🙂
a mnie boli i boli i boli i boli dramat!!! 😠 Jestem juz tak zmeczona tym bólem ze sie w głowie nie mieści.. ehhh..

hej
wrocilam od lekarza i powiedzal ze wszystko jest ok 🙂 🙂 ze maly glowka w dol juz jest i szykuje sie do wyjscia narazie rozwarcia nie mam.
DOSIK pytalam sie o bol kosci ogonowej i powiedzial ze to normalne ze juz jestem coraz ciezsza i za duze obciazenie jest 😞 zalecil duzo wypoczywac.
przytylam niecale 2 kg w ciagu 3 tygodni ☺️ chyba juz ta moja dieta nie dziala 😁
Ide szykowac jedzonko na wieczor bo mam gosci z okazji moich imieni ☺️ 🙂 postaram sie jeszcze pozniej zajzec 🙂
A i dostalam sliczny zegarek od meza zeby nie przegapic czasu karmienia 😁 😁

• Mamusia
Cześć słoneczka 😘
Przede wszystkim jeszcze raz gratuluję Kasi 😘 Cudowna wiadomość dotarła do mnie wczoraj, pomiędzy moją prywatną męczarnią wieczornymi skurczami 😉
Mówią mi teraz wszyscy, że brzuch mi opadł (chociaż ja tego nie widzę 😜 )
I rzeczywiście, skurcze pojawiają się wieczorami, ale póki co nie są regularne 🙂
Dziś spakowałam torby do szpitala (wy też macie tyle rzeczy?! 😮 )
A i Agaa dostałam telefon od kobietki z ZUSu, że przyznali mi zasiłek !! 🤪

• Mamusia
Haaa Iwwa widzisz 🙂 To teraz możemy spokojnie czekać na bobaski 😜 Tzn ja mam jeszcze te remonty na głowie 🥴 Krystek maluje pierwszą ścianę w naszym pokoju 🤪 Baaaardzo mi się ten kolor podoba 😉 No i on tak sexi z tym wałkiem w ręce wygląda ☺️ 😁 Też posprzątałam łazienkę i ledwie żyję 🤢 Zwłaszcza, że nasza jest oprócz kibelka i kabiny prysznicowej pusta 😁
Eluś z tą torbą to jest tak...Kasia mnie wystraszyła i dziś wyprałam ją ☺️ Zaraz wpakuję już część rzeczy , a resztę muszę wyprać jeszcze i wyprasować 🙂
Postaram się zajrzeć później...

Bobas wszystkiego najlepszego 🙂 super że z małym wszystko OK!

eloite! telefon? 🙂 wow, to u mnie się nie pofatygowali 🙂 niech teraz Ci wypłacają zaległe świadczenia hehe bogata kobieto 😁 😁

Iwwwa niespodzianka od męża cudowna 🙂 ach gdyby mój tak dzisiaj przyjechał...strasznie już mi go brakuje, więc podziwiam Was dziewczyny co bez chopów tyle czasu siedzicie... 😞 licz jajeczka licz kochana 😁 😁

ja byłam cały dzień u teściów, w sumie fajnie, nakarmili, napoili, byliśmy na spacerze w parku ze szwagierki córeczką, później w mc donaldzie i tak nam zeszło...czeka mnie dzisiaj instalacja xp-eka u matki na kompie, więc mam czym się zająć, chcoiaż szczerze to padam z nóg, bo u nas upał i cały dzień właściwie na dworze w słońcu...

• Mamusia
Bry mamuski 😉
Ja juz u siebie w domciu 😉
Asiu wszystkiego naj:***
Iwwwa super niespodzianka 😉
Agula.. nieee daj sie im przekupic nie daj... 😜hihih

Ja dzis dzien mam do duupy..
Brat sobie pojechal do Grecji... ehh smutno mu bylo, ale cieszylo go to ze jak przyjedzie to bedzie wujem juz 😉) hehe
Ja czuje sie tak jakos slabo czy cos... nie wiem cisnienie chyba nie takie bo glowa troche boli...
Eluska tez chyba narzekala na bol glowy o ile sie nie myle...
Maly daje mi tak czadu ze juz nie moge... chyba czuje ze tata wraca...zreszta jak zwykle przed powrotem Karola 😜 hehe
I boli mnie znowu jak na okres, i kluje w dole brzucha i skurcze yyy pachwin mam..to jest mozliwe?? 😜
Ide w poniedzialek do tej mojej madrej gin zobaczymy co mi powie 😉))
Ale co mnie martwi...to ze mam tylko 20 zl w portfelu 😞 😞 bo ta laska nam nie oddala kasy... bo czeka az tamta jej odda- co raczej graniczy z cudem...unika jej juz ponad tydzien, nie odpisuje ani nic 😠 😠 niby miala isc do jej pracy po kase ale nie poszla widocznie... 😠 😠
wiec nie wiem co to bedzie jak dzis nam nie odda..Karol sie wkurzy, a ja znajac moja papiszcze to swoje 5gr dorzuce bo co to ma byc!!.... ehh 😮k=-
A Wam kobitki kochane widze dzien spokojnie mija..tzn jesli chodzi o posty na forum 😉)

My jutro do tesciow idziemy na obiad...ehhh czuje cos ze jak bedzie cos glupiego gadane to z tych nerwow to moge jutro albo w poniedzialek urodzic 😜 hihihi

buziaki laseczki.. 😘

• Mamusia
Ja na razie spakowałam klapki, gacie, jedną pidżamę, chusteczki dla małego, 20pampersów, Bephantem, parafinę, podkłady na łóżko, te poporodowe i nie ma już miejsca 😞 Dupa wezmę tą większą torbę i już. Bo gdzie ja jeszcze ręcznik, szlafrok, klapki pod prysznic itp włożę 😮 Trudno...A ubranka dla małego na wyjście to spakuje i Krystian przywiezie jak będzie po nas jechał.