Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

ja nie wiem.
biedne te nasze maluszki wrześniowe 😞 oby szybko im minęło.
ja mam stresa bo idziemy w tym tyg do ortopedy :/ ale nie chce o tym mówić i się nakręcać...

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Laaf ja słyszałam, że jak dziecko ma raz trzydniówke to już więcej nie będzie mieć 😲 😲 😲
mi to już obojętne co to... byleby jej przeszło 😞

hej kochane 🙂
goscie odjechali a ja jestem padnieta fajnie bylo ale ile to biegania 😁
ide troche ponadrabiac bo wszystkiego napewno nie dam rady 😜 a co tam slychac u was?

czesc nadrobiłam co tu sie dzialo 😮 😮 😮 zamurowało mnie

buuterfly napisał(a):
A jak tam Adaś? Dał mamie się zrelaksować z gośćmi?

tak goscie sie nim zajeli i troche odpoczelam 🙂 zachwyceni ze on taki grzeczny i ze wcale nie płacze chcieli mi go zabrac 😁

buuterfly napisał(a):
Nie...Wszystkie powinny iść ok.6 miesięcy. Idę spać bo głowa mi pęka od tych spraw psich. Do jutra 😘

mi ortopeda powiedzial ze mam przyjsc do niego jak adas zacznie chodzi nic nie wspominal o polrocznej kontroli

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Laaf ja słyszałam, że jak dziecko ma raz trzydniówke to już więcej nie będzie mieć 😲 😲 😲
mi to już obojętne co to... byleby jej przeszło 😞

Eluska moj Dawis jakies 3 tyg. temu przeszedł rotawirusa 😮nie wiedziec skad ani jak bo jest pod opieką mojej mamy i nie ma stycznosci z dziecmi...jak sie dowiedzialam nosicielem rota moze by cdorosly tyle ze objawow nie ma a na dziecko przechodzi...nasza dorosla to grypa zoloadkowa a dla dzieci masakra... u nas odbylo sie bez szpitala ale mlody duzo pil owszem kupczyl praktycznie woda ale jak nigdy wypijal po 400-450 soczkow, herbat itp...ale mojej znajomej siostrzenicy syn zmarl na rota bo pojebana lekarka stwierdzila na wieczor ze dziecko nie wymaga hospitalizacji a do rana szesciomiesieczne malenstwo zmarlo z odwodnienia i wycienczenia...ja pierdziele co ja przechodzilam podczas tej jego choroby!!!

a wogole traz to jest tyle tych piprzonych chorob...jak moja corka byla malutka (ma juz 16 lat) to nie bylo tyle zagrozen...a teraz jak nie wirusy mutujace to jakies bakteria i wez badz madry czlowieku...

• Mamusia
Hej,
u nas masakra. Mlody ciagle wymiotuje. Co zje to fontanna. Dalam mu troszke przed poludniem smecte i sie uspokoilo, ale w brzuchu mu strasznie jezdzi. Podejrzewam ze ma jakas grype zoladkowa. Potem pozno po poludniu znow wymiotowal i jesc prawie wcale nie chce. Znow mu dalam pare lyzeczek smecty. Pomoglo. Pije nawet chetnie szczegolnie smecte jakby wiedzial ze to mu pomoze. Na noc teraz zjadl troszke kaszki. I do tego ta wysypak, jutro mielismy miec szczepienie, nie wiem jak o tam oni zrobia bo nawet nie badaja przeciez. Niby ten sanosvit pomogl bo sie nie rozprzestrzenia bardziej.
Oki uciekam bo kompa musze oddac. Odezwe sie jutro.
Buuziaki 😘

Jejciu Iwwa ehh trzymajcie sie tam!!!
Oby mu szybko przeszło.
ja jutro zadzwonie i sie umówie pewnie na wt do lekarki
bo tez mielismy miec szczepienie
dobrej nocy 😘 😘 😘

Hej dziewczynki,tak jak Laaf pisze ze trzy dniowka sie powtarza a niby nie ma to potwierdzam u nas to samo bylo.
  • Iwwwa wspolczuje widze ze zarazil sie od mojego ehhhh podawaj mu oslonke na zoladek np Lakcid i dawaj pic bo jak duzo wymiontuje to moze ci sie odwodnic raz dwa wiec go obserwoj 😘 😘
  • Ela jak tam Nikolka,przeszlo jej????
  • jak nadrobie to dalej bede pisac 😜
  • musze isc zaniesc siuski malego na badania.
  • A Elus moj M nie jedzie nie wypal a jaki wsciekly chodzi ehhhh sasiad a tak poradzi wykiwac ludzi szkoda gadac.
  • no nic lece 😘

• Mamusia
    Nowe forum 😮 Ale dziwne... ☺️ Jeju Iwwwa jak przeczytałam wypowiedź Laaf o tych rota to aż się boję o Kubusia 🤢
    Ela daj znać co z Niką.
    Dosik i jak? Wyspana?
    Agaa jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej.
    Aniu wróć bo brakuje mi tu Ciebie 😞