Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Nowe forum 😮 Ale dziwne... ☺️ Jeju Iwwwa jak przeczytałam wypowiedź Laaf o tych rota to aż się boję o Kubusia 🤢
Ela daj znać co z Niką.
Dosik i jak? Wyspana?
Agaa jak się czujesz? Mam nadzieję, że lepiej.
Aniu wróć bo brakuje mi tu Ciebie 😞

😘 Myszko moja 😘

podpisuje sie pod postem....
u nas oki....Marcel wariuje jak nie wiem nie moge nad niz zadazyc 😘
wiosna pelna para takze spacerki calodniowe.
pozdrawiam.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aniu noooo 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 ja sobie tego też nie wyobrażałam bez Ciebie 🙂 jak Micio? 😁 pamiętasz jeszcze jak szukałyśmy jego zdrobnień i te Micio było the best? 😁

Iwwwa 😞 masakra! co to tak się te choroby teraz posypały???? oby mu szybko minęło!

ja się czuję w miarę...katar mam, ale już bez gorączki

cholera nie podoba mi się teraz to forum bo jak pisze posta to nie widać co na stronie napisałyście i nie mogę sobie wrócić.... 🤢

• Mamusia
Mam propozycję....Skoro mamy wiosnę...Nową porę roku to pora również zacząć wszystko od nowa ok? 😘 ☺️ Żeby było już tylko lepiej i do przodu 😘
Ja dzisiaj mam trochę roboty bo to ostatni wolny dzień Krystiana przed wyjazdem. Więc lecę ogarniać. A wam..Zdrówka 😘

może nie że nie widać, ale słabo, a ja jak pisałam posta to lubiłam rolować myszką w dół strony żeby sobie przypomnieć co miałam jeszcze napisać, a teraz to wszystko takie mleczne jest...

WIOSNA!! tak długo na nią czekałyśmy 🙂 🤪

• Mamusia
No widać widać mgłe Adminie 😜 A tu same stare, ślepe , schorowane baby 😁 Nie no mi pasuje...Lekki szok przeszłam wchodząc tu bo nie wiedziałam gdzie jestem i sprawdzałam czy dobrze adres wpisałam. Ale mi się podoba. Świeżo, wiosennie aż się nastrój poprawił. A na jednym z forów widziałam taki fajny bajer. I ciekawa jestem czy u nas by się to sprawdziło 🤨
Nie no agaa nie aż tak od początku hahaha 😁

mój też 😁 ale że u Ciebie zmiana to woooo 😁 chyba jedyna na całym forum, poza adminem miałaś od pierwszego dnia do dzisiaj ten sam 😁

to zamknij okno ze jest z drugiej strony to mi się b. podoba!!!! 😉 🙂 🙂 🙂

dzien doberek 🙂
co za zmiany na forum bardzo mi sie podoba jeszcze wszystkiego nie obczailam ale narazie jest ok 🙂
iwwwa usciski dla kubusia zeby szybko wyzdrowial 😘
elu a jak tam nikola?
aga super ze nie masz juz goraczki 🙂
Motylku piekny avatar 😘
No i wiosnaaaaaaaa za okne a ja wczoraj przebilam kolo w wozku adasia i musze czekac do wieczora az mi tomek naprawi 😞

Agaa napisał(a):
mhm...
my mamy dzisiaj ciastko z kawą 🙂 także muszę to ciasto zrobić 🙂

ej i czy mi się wydaje czy strony się same odświeżają?

ja mam jeszcz drozdzowy od mojej babci ktory jest najlepszy na swiecie 😜 i jablecznik od mamy siostra mi przywiozla 🙂

• Mamusia
Dobry bardzo 🙂
Czesc jestem Iwona hahahah 🙂 😉
U nas lepiej. To znaczy nie pogarsza sie o tak moze. Kuba zjadl dzis kaszke na sniadanie i nie wydalil jej. Ale kupa to byla taka smierdzaca ze ledwo wytrzymalam. Ale rozwolnienia nie ma. Ta smecta mu pomogla.
Wiosna, wosna, my wczoraj tak wiosennie bardzo i grila zrobilismy i poszlismy na spacerek na boisko, rozlozylismy siatke i pogralismy troche w badmingtona.
A dzis na szczepienie. Pewnie znajac tych tutak to go zaszczepia. Ale nie wiem co z ta wysypka. Nie dawalam mu wczoraj syropu na wysypki wiec nie zeszla wcale. Ale nie ma wiecej. Pewnie tu i tak nie beda wiedzieli co to jest. Boje sie tylko co by to skaza bialkowa jakas nie byla, bo to co pisalyscie to to tak wyglada. Mam nadzieje ze go chociaz zbadaja. Ale marudnu jest dalej 😞

Ania jesli chodzi o tego chirurga to ja pisalam do niego bezposrednio na emaila, znalazlam w internecie. Nie zapisalam niestety ale pamietam ze dlugo nie szukalam, wiec nie powinnas miec problemu 🙂
Aga kuruj sie kochana, czosnek gora hahaha bleee 😞 🤪
Anulka fajnie ze juz jestes 🙂 😘
A cos o koncie bankowym tez bylo. Ja mam w mbanku i jest super, nie ma zadnych oplat. Natomiast mam tez w pko sa i nie polecam bo co miesiac 8,5 leci na oplaty.
Co tam jeszcze bylo?
Mam nadzieje ze z Nika juz lepiej, kurde normalnie jak choruja to wszystkie naraz 😞
Elka to zaraz normalnie balanga bedzie hehe jak Twoj wyjedzie 🙂 To kiedy i na ktora? 😉

A zmiany na brzuchu mi sie nawet podobaja 🙂 tak zawsze inaczej, wiosennie 🙂

Heja banana 😁
Jesem Ela i mam prawie zdrową córcię Nikole 😁
noc maaaaasakraaaa!!!
jednym słowem
idemy dzisiaj do lekarza i dowiem sie jak ze szczepieniami itd
Anuśśś 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
WIOSNA siabadaba 😁