Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

iwwwa napisał(a):
Ela ale on w sumie nie jest chory. Nie ma kataru, kaszlu, goraczki, nic. Wymiotuje i rozwolnienie plus wysypka.

grypa żołądkowa? ?
a może..
hmm no nie wiem..

ojj Iwwwa 😞 buziak ode mnie i od Ewci dla Kubusia, może pomoże 😘
nie doczytałam wszystkiego...dzisiaj też wymiotował??

nasze wieści nie najlepsze, aczkolwiek na to co miała na początku to teraz jest niemal idealnie...ale(?) mamy wrócić do filca 😞 i do tego zrobić małej takiego 'prowokatora' kąta rozstawienia nóżek 😞
do tego musimy kupić taką piłkę, coś a'la taką na której może któraś z Was skakała przed porodem ( taki bałwanek jak by ), żeby siedziała na niej w rozkroku.
plus - muszę ją nosić rozkraczoną na biodrze albo na brzuchu, więc do tego idealna będzie ta chusta!!!
na koniec co by mi poprawić humor to powiedział, żeby jej kupić konika na biegunach...żeby się na nim w rozkroku huśtała... ha ha ha....ja się pytam: W KTÓRYM MOMENCIE DNIA? JAK BĘDZIE MIAŁA TA SZYNĘ ZAŁOŻONĄ CZY FILCA??????? 😠 😠
kontrola za trzy miesiące:/

• Mamusia
Agus nie jest zle. Na pilce bedzie sie swietnie bawic, sama bym mojego kulala na niej jakbym miala.
Konika i tak byscie pewnie kiedys kupili heheh wiec czemu nie teraz. A chusta no idealnie normalnie! No filc co prawda przykrywa troche urok tych zabaw ale dacie rade. Macie juz wprawe. Nie martw sie kochana, bedzie dobrze. Ja swojego malego na rekach to tylko w rozkroku nosze bo mi tak najwygodniej jest. A on tez lubi. Buziak dla Ewuni 😘

A Kuba dzis nie wymiotowal tylko rozwolnienie straszne 😞

Agaa napisał(a):
ojj Iwwwa 😞 buziak ode mnie i od Ewci dla Kubusia, może pomoże 😘
nie doczytałam wszystkiego...dzisiaj też wymiotował??

nasze wieści nie najlepsze, aczkolwiek na to co miała na początku to teraz jest niemal idealnie...ale(?) mamy wrócić do filca 😞 i do tego zrobić małej takiego 'prowokatora' kąta rozstawienia nóżek 😞
do tego musimy kupić taką piłkę, coś a'la taką na której może któraś z Was skakała przed porodem ( taki bałwanek jak by ), żeby siedziała na niej w rozkroku.
plus - muszę ją nosić rozkraczoną na biodrze albo na brzuchu, więc do tego idealna będzie ta chusta!!!
na koniec co by mi poprawić humor to powiedział, żeby jej kupić konika na biegunach...żeby się na nim w rozkroku huśtała... ha ha ha....ja się pytam: W KTÓRYM MOMENCIE DNIA? JAK BĘDZIE MIAŁA TA SZYNĘ ZAŁOŻONĄ CZY FILCA??????? 😠 😠
kontrola za trzy miesiące:/

ja pierdziele 😞 😞 😞 😞: 😞(

Kuzwa dlaczego bez tego filca nie może byc?
Piłka,konik okej ale nie filc
Bidula i znowu się będzie męczyć 😞
Ale dacie rade Aguś, musicie i oby jej już to przeszło całkiem :*

• Mamusia
Kuba spi. Poszlam do niego sprawdzic co i jak bo spi prawie od rana. Mial uchylone oczka. Wiec zrobilam mu minke taka jak zawsze robie a on sie wtedy smieje jak nie wiem co. I zrobilam a on przez sen sie usmiechnal. Potem zamknal oczka i spal dalej. Kochany moj 🤨

Aga na tej pilce ja skakalam , co prawda nie wspominam dobrze ale Ewie sie spodoba zobaczysz. Sama bedziesz ja ujezdzac.

tak tak ja też ją noszę rozkrakiem zawsze, bo tak jak mówisz jest wygodniej....
moja mama mówi że mam nie pytać 'czemu' bo to i tak nie ma sensu...

ALE KURWA CZEMU???? czemu to tak długo trwa i czemu akurat ona 😞
ok, nie odpowiadajcie na to pytanie, musze ochłonąć 🤨

hmm no to może ma tą jelitówkę jak Ela mówi? boroczek mały, może wiesz...musi się pozbyć teraz tego co zalega w złogach jelit i w końcu zrobi normalnego kupsztala 😘

Agaa napisał(a):
tak tak ja też ją noszę rozkrakiem zawsze, bo tak jak mówisz jest wygodniej....
moja mama mówi że mam nie pytać 'czemu' bo to i tak nie ma sensu...

ALE KURWA CZEMU???? czemu to tak długo trwa i czemu akurat ona 😞
ok, nie odpowiadajcie na to pytanie, musze ochłonąć 🤨

no czemu...
ona jest taka maleńka a tyle juz przeszła
boooziuuu
Aguś jakbym mogła to bym zrobiła wszystko, żeby Wam pomóc.

Agaa napisał(a):
hmm no to może ma tą jelitówkę jak Ela mówi? boroczek mały, może wiesz...musi się pozbyć teraz tego co zalega w złogach jelit i w końcu zrobi normalnego kupsztala 😘

miejmy nadzieje, oby mu mineło wszystko :*:*:*
jak najszybciej.

dzięki Ela no ale co? 😞 tak to już jest, musze się oswoić z tym, powrócić do filca którego nie ubierała od ostatniej wizyty...i tyle. tylko że ja sobie tego nie wyobrażam...ona chce raczkować, pełza to jak teraz? jak będzie leżeć w jednej pozycji? filc jak filc...
ale dziewczyny ten prowokator 😞 to jest ak że się przykleja buciki na odleglosci 23 cm od siebie ( chyba nie pamiętam ilu dokładnie ) na takiej deseczce, po czym na cały dzień ubiera się te buciki z deseczką dziecku i ono ma się w tym bawić...

Agaa napisał(a):
dzięki Ela no ale co? 😞 tak to już jest, musze się oswoić z tym, powrócić do filca którego nie ubierała od ostatniej wizyty...i tyle. tylko że ja sobie tego nie wyobrażam...ona chce raczkować, pełza to jak teraz? jak będzie leżeć w jednej pozycji? filc jak filc...
ale dziewczyny ten prowokator 😞 to jest ak że się przykleja buciki na odleglosci 23 cm od siebie ( chyba nie pamiętam ilu dokładnie ) na takiej deseczce, po czym na cały dzień ubiera się te buciki z deseczką dziecku i ono ma się w tym bawić...

nie rozumiem..
głupia jestem.
Jak przykleja sie do deseczki i dziecko ma się w tym bawić/.??
Przeciez ona się wścieknie!!

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.ortop.com.pl/ortopedia/ponseti/ryc6.jpg&imgrefurl=http://www.ortop.com.pl/ortopedia/ponseti.html&usg=__gpEF94VpoVoBCPtfVCe4-1a57e0=&h=400&w=574&sz=65&hl=pl&start=0&sig2=ea-BkaKPcqu_rawRb89ANQ&zoom=1&tbnid=uvyqH3QcVDwxwM:&tbnh=152&tbnw=210&ei=PdmJTZ2rD4HOtAaA_7SuDA&prev=/search%3Fq%3Dszyna%2Bdenisa%2Bbrowna%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D586%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=rc&dur=590&oei=PdmJTZ2rD4HOtAaA_7SuDA&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:3,s:0&tx=65&ty=44

😞 😞 😞

Agaa napisał(a):
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.ortop.com.pl/ortopedia/ponseti/ryc6.jpg&imgrefurl=http://www.ortop.com.pl/ortopedia/ponseti.html&usg=__gpEF94VpoVoBCPtfVCe4-1a57e0=&h=400&w=574&sz=65&hl=pl&start=0&sig2=ea-BkaKPcqu_rawRb89ANQ&zoom=1&tbnid=uvyqH3QcVDwxwM:&tbnh=152&tbnw=210&ei=PdmJTZ2rD4HOtAaA_7SuDA&prev=/search%3Fq%3Dszyna%2Bdenisa%2Bbrowna%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D586%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=rc&dur=590&oei=PdmJTZ2rD4HOtAaA_7SuDA&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:3,s:0&tx=65&ty=44

😞 😞 😞

o matko 😞

biedna ewunia 😞 a ja mialam nadzieje ze wszystko bedzie ok.To sie jeszcze mala nameczy ale jak bedzie nastolatka i bedzie prosto chodzic to ci bedzie wdzieczna ze tak pilnowalas tych bioderek 😘

• Mamusia
O jacie Agaa 😞 Jak patrzę na rozłożenie bioderek w tych bucikach to jak bym widziała normalnie zawiązane dziecko w chuście. Wtedy też tak ma nóżki szeroko. Mówiłam, ,że chusta jest ,,dobra,,. Wczoraj z Krystianem widzieliśmy jak jakaś młoda siksa niosła w nosidełku ok. roczną dziewczynkę 😮 To dziecko wisiało!!! Zgniecione całe krocze...Plecy krzywe....Tragedia 🤢
Krystian pojechał z Luną..........................

• Mamusia
Ale tu cisza 😞
Kuba od porannego rozwolnienia narazie cisza. Oby tak zostalo. Ale caly czas mu sie strasznie odbija.
Wlasnie wstal. Przespal w sumi caly dzien. Zjadl kaszke, wlalam wrecz w niego troche herbatki, bo nie chce. Teraz caly zadowolony hula po dywanie i piszczy-jego nowy sposob komunikacji. Wynalazl jak sie piszczy hehe
Oby to juz byl koniec. Ale wysypka w ogole nie schodzi 😞

iwwwa napisał(a):
Ale tu cisza 😞
Kuba od porannego rozwolnienia narazie cisza. Oby tak zostalo. Ale caly czas mu sie strasznie odbija.
Wlasnie wstal. Przespal w sumi caly dzien. Zjadl kaszke, wlalam wrecz w niego troche herbatki, bo nie chce. Teraz caly zadowolony hula po dywanie i piszczy-jego nowy sposob komunikacji. Wynalazl jak sie piszczy hehe
Oby to juz byl koniec. Ale wysypka w ogole nie schodzi 😞

może przejdzie przez noc 😉
miejmy nadzieje
Moja to już dawno zaczeła piszczeć i ostatnio trwało to ok 20 minut
Non stop ahh moje uszY :d