Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Madziu DHL chyba najtaniej jest za przesylki kurierskie, bo meble z tak daleka to nie wiem jak inaczej, a nie pisze tm w tym ogloszeniu?? 🙂
Marcel co do przewidzenia. goraczka, caly dzien 37.5 ale ogolnie bez himerow itp.
Perelka teraz doczytalam co tam Wam sie dzieje.... kurcze szczescie w nieszczesciu ze jak M przyjechal bo sama z dzieciakiami jak bys byla to masakra 😞 Oby Wam to szybko naprawili lub wymienili 🙂
Podczytalam sierpniowki przypadkowo... eh cos tam sie miesza u nich.. Oby u nas juz nie bylo nieporozumien nawet takich malych ale nie bylo.
Elus Kasia ma racje, teraz wszystko doluje ale jeszcze pare lat i nie bedzie po tych nerwach i klopotach sladu 😘
Domi 😘 😘 z ta praca to chyba nie trafilo Ci sie,, a moze to takie dni Cie naszly ze wszystko wykancza i denerwuje 😘

😘

• Mamusia
elle09 napisał(a):
Źle coraz gorzej...
Boooże prawie jak depresja....
Patrze na moje dziecko i ryk..
Za kilka lat to ja chyba kipne...
i tak dziękujemy za słowa otuchy :***

Ela mów o co chodzi a nie jakieś ogólniki!
Wygadaj się babo, od tego tu jesteśmy!
Najgorzej jest być ze wszystkim samą..

• Mamusia
Domi jak focha to kocha 🙂 Elu , ale my lubimy jak nam się przynudza. Znajdź chwilkę , usiądź i pisz i rycz. Pewnie i tak nie będziemy mogły pomóc., ale może chociaż będziemy wiedziały jak Cię wesprzeć. Kaśka a u was jest już lepiej?
Ukłoniła bym się wam na sam koniec, ale niestety zgiąć się nie mogę bo coś mi się stało z plecami i mam blokadę. Kawałek się schylę, a dalej nie da rady 😮

• Mamusia
Domi przykro mi bardzo z powodu pracy meza. Mam nadzieje ze szybko znajdzie nowa i to lepsza.
Sioperka Ty to jestes szybka w decyzjach. Przeprowadziliscie sie juz? I jak?
Ela jak tam prykasz sobie autkiem? To jest zycie co, ze nie musisz zapindalac ciagle na nogach. Teraz na Anulke czekamy hehe
Perelka widze, ze tez macie przeboje z tymi remontami. Mam nadzieje, ze wszystko wsio u was i jak mezus wybyje to wszystko ale to wszystko opowiesz ☺️ 🙂
Ela co jest? Napisz, bedzie Ci lzej, chociaz napisz pokrotce zebysmy sie nie martwily.

U nas, ok. Chociaz Kubie ida ze 4 zeby naraz jak nie wiecej wiec jest strasznie marudny. A sie usmialam ostatnio, bo jak byl mlodszy to mu masc na zabki dawalam zawsze na smoczku. A ze on smoczka juz przynajmniej z 5-6 miesiecy nie ciumka, bo juz odzwyczajony, a do buzki nie da sobie palucha wlozyc i nie mialam mu jak masci dac. I mowie sproboje na smoczku i daje mu smoczka a ten wypluwa i sie krzywi heheheh Wiec po jakims czasie dalo rade ze nastwial sam paluszka i cze4kal na masc. Ale taka polewke mialam jak smoka wypluwal. Az w szoku bylam ze sie tak szybko odzwyczail, w sumie juz dlugo ale myslalam ze go ciagnie.

Ogolnie praca i bark czasu, wiec jak znajde chwile to wpadne 🙂

To jeszcze ta stara praca w któej od roku pracuje na kopalanie dopiero ma isc
nie wiemy kiedy tesc mówi ze do marca napewno 😞
Eh bo wzioł pierwsze L 4 jak długo tam pracuje bo am grupe jelitową i dzisiaj o 8 dzwoni do niego keirownik z ryjem ze on nie ma L4 na umowe zlecenie i ze ma zaraz byc w pracy
a mati 39 gorączki biegunka wymioty i mówi mu ze nie da rady
a on ze za ile bedzie w pracy ze go to gówno obchodzi bo ludzi nie ma ;/
No i mu powiedział ze sie go zwalnia ;// ;(
CO ZA DEBIL 😮

• Mamusia
buuterfly napisał(a):
Yyyy, że co???? Chyba dupek jeden nie miał na kim się wyżyć!!!! I pierwsze słyszę, że na umowę zlecenie to trzeba być cyborgiem co nie choruje 😮 Za popierdolony kraj i ludzie 🤢 🤢 🤢 🤢

Dokładnie....

Gość tak piperdzielony ze miałam ochoty wyrwac Matiemu ten telefon i mu nagadac debilowi ;/
masakra jakas ;/ Mati powiedział ze robi tam najdłuzej praktycznie bo tyle ludzi poodchodziło a ten go jak szmate potraktował a on pierwszy raz L 4 miał tak to cały czas robił cały czas ;/
ani dnia wonego nie brał
DEBIL JAK HOJ TEN JEGO SZEF
NAJCHETNIEJ BYM MU W TWARZ NAPLUŁA
Musze sie dowiedziec czy nam teraz bedzie jakies rodziinne przysługiwać, bylismy dzis w urzędzie pracy ehh 😞
Boje sie jak bedzie jak Mati nie znajdzie pracy do konca tego miesiaca 😞
Ja dostane wypłaty ok 1000zł moze troche wiecej 😞
ehh nie damy rady 😞
a w najgorszym wypadku te mieszkanie oddajemy i do tesciów pójdziemy 😞
tragedia....

• Mamusia
IW puki co nie spieszno mi do prawka 😉 sa inne wydatki niestety 🤔 🤨
Domi co za gnojek no 😠 😠 mial zly dzien to sie Mati biedny nawinol, ja tez nie slyszalam zeby na umowie zlecenie nie wolno chorowac czy cos, a 2 sprawa ze no kuzwa byc czlowiekiem i zrozumiec a nie cos takiego.
Moze cos chociaz dorywczego na czas jak nie pojdzie do kopalni sie znajdzie?? albo ktos znajomy chociaz go wezmie na dorywcza?
BEdzie Domi dobrze 😘 😘MUSI!! ☺️ 😘
mnie dzis szlag trafil w przychodni, nie dosc ze na szczepieniu musialam jakies oswiadczenia wypisac ze mamy ubezpieczenie, to 7 dni na dostarczenie druku.. spoko, dzis ide a ta mi ze to nie upowaznia bo nie ma nas wymienionych 😮 tylko Karol. JEszcze sie nie spotkalam z tym zeby na kartce od wyplaty byla cala rodzina lub ci co podlegaja pod ubiezpieczenie 🥴
Musimy to jakos zalatwic bo jak nie to bede musiala zaplacic
🤢

Elkaaaa........ pisz co jest!!! 😘 😘 😘

najlepsza wiadomosc dnia..... moja przyjaciolka jest w ciazy 🤪 zeby bylo smiesznie termin ma zblizony do mojego 🤪 tak sie ciesze, jak bym to ja byla ☺️ 😜 zazdroszcze jej strasznie nie powiem ☺️