Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kurde no własnie nie wchodziłam bo czuje sie jakbym meeega kaca miala 🤢 Jkis dramat.. Głowa mnie boli cały dzien a jak wrocilam od mojego to jeszcze zakupy, obiad i takie tam a pozniej robilam liste co mam jeszcze kupic i sporo tego wyszlo.. No a pozniej zjadlam z mama obiadek i ogladałysmy meczyk 🙂 no a teraz tak mniej wiecej czytałam o czym pisałyscie przez caaaly dzien bo to az 30 stron bylo 😁

• Mamusia
A której...Bo tu jest Ela i Eluśka...Więc proszę tu odmieniać nasze imionka Agulcu 😜 A właśnie Eluśka ja Cię nie mam na nk 😞 Jak Cię wynaleźć...Ponapalam się hehehe 😁
Ej wiecie co...Wczoraj ten koleś co nam dach robi patrzył jak robię koktajl truskawkowy. I mój brachol mówi no dolej więcej tego mleka...A ja mu, że nie mogę bo to ostatnie. A ten koleś do mnie TAKIE DUŻE CYCKI MASZ, A NIE MASZ MLEKA? 🤪 Jaki kurna spostrzegawczy heh A dzisiaj mu powiedziałam, że mleko by się znalazło, ale czy jest pewien , że przełknął by taki koktajl? A on do mnie, że nie wie bo nigdy nie próbował 🤪

Hehe no to co innego 🙂 Ja myslalam ze jakis obcy chłop mowi ze masz duże cycki 😁 Boże poszła bym spac yy.. katastrofa a ide jeszcze odebrac nożyczki do pazurków dla dzidziusia.

• Mamusia
Dziewczyny, jak mnie piecze ten rozstęp koło dziury od kolczyka 🤢 I cała skóra w okół pępka. Jak by ktoś położył mi dwie dłonie na brzuchu i jedną przesuwał na maxa w lewo a drugą w prawo. Mam wrażenie , że zaraz usłyszę trzask pękanej skóry w okół pępka 🥴

ała.... 😞 to weź to posmaruj czymś...oliwką jakąś? może pomoże 😞 mały Ci się pewnie tam wepchał pod pępek i ciśnie....moja znowu mnie po szyjce kopie i jest to coraz bardziej nieprzyjemne 😞

• Mamusia
Ooo a wiecie co jeszcze? Jestem zalogowana na forum o moim labradorku i tam mamy temat kącik mamusiek. I prawie wszystkie w ciąży. I jakoś tak zapomniałam i drugi raz wysłałam ten sam link do stronki. I jedna laska mi pisze cytat z tamtą moją wypowiedzią i że chyba mam ,,mózg w ciąży,,. Zaraz wam skopiuje to dosłownie...I bezstronnie powiecie mi czy to ja jestem przewrażliwiona czy ona to tak niezbyt miło ujęła.

• Mamusia
A moja mala wlasnie teraz wedruje sobie po calym brzusiu raz po lewej stronie raz po prawej normalnie czuje jak sie przesuwa 🙂 slodka moja 😉
Juz pewnie teraz ma malo miejsca strasznie 🙂
A najlepszy widok jest jak nie raz siedze i taki nierowny brzuch z jednej strony wielki a z drugiej pusty 🙂 kocham ten widok :]

• Mamusia
Eluś zobacz na nasze suwaki 🤪 28tydz i 2 dni. A ile pozostało dni do porodu? Tobie 83 mi 82 😁 😁 😁 😁 Widzicie jakie to durne 😁
A to cytat:
buuterfly, bardzo ładnie chyba masz "mózg w ciąży" już pokazywałaś pokoik
ale bardzo mi się podoba.
No dziewczyny trzymam za Was kciuki. Sama co prawda w ciąży nie jestem ale powodzenia przy rozwiązaniu życzę .inkapek, a Tobie dodatkowo by maluszek zechciał już wyjść