Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

przygotowania super mam juz lozeczko i komode no i troche ciuszkow 🙂 moj maz bardzo lubi robic zakupy dla synka 🙂 dzisiaj np kupil lampke na sciane w ksztalcie ksiezyca 🙂

wczoraj w szkole rodzenia uczyli nas ja rozpoznac polozenia dziecka a tatusiowie mieli narysowac kretkami na brzuchu polozenie dziecka super zabawa i fajne uczucie jak wiesz gdzie jest glowka a gdzie kregoslup itd 🙂

cześć dwupaki 🙂 matko przepraszam ze Was tak zaniedbałam ostatnio 😘 😘 😘 wybaczcie ze nie nadrobię zaległości ale musiałabym tu chyba ze 3 dni siedzieć a oczy i tak już nie moje przez to pisanie. Ale pochwale się że puściłam w końcu całą pracę do promotorki, ostatnie 2 rozdziały już ze wszystkim 🤪 🤪 mam nadzieje ze nie będę musiała dużo poprawiać 😉
także przesyłam buziaki na przeprosiny za zaniedbywanie Was PASIBRZUCHY 😘 😘 😘

• Mamusia
Dosik ja sie dowiedzialam w jakims hmm 11-12 tygodniu bo z tydzien czekalam na pierwsze usg cos chyba w tym stylu nie pamietam dokladnie ale jak poszlam na 1 usg to polozna mi powiedziala ze akurat rowny byl 13 tydzien 🙂 taka malutenka Olusia jeszcze taka znieksztalcona ze wjeksza glowa od calej reszty 😁

Loli mi na ostatnim USG powiedział lekarz że dziecko jest już w położeniu główkowym czyli juz się odwróciło, ale lekarz powiedział ze to może jeszcze uleć zmianie.
To ja się dowiedziałam w 12 tygodniu też prze USG

• Mamusia
Elu to jak bedziesz u poloznej to ona bez usg moze ci wymacac w jakiej pozycji jest dziecko mi wlasnie tak ostatnio powiedziala ale to sama sie jej zapytalam w jakiej pozycji jest dziecko 🙂
Ale jak mi powiedziala ze juz przekrecona w dol to jakos odrazu ucieszona wyszlam z tego szpitala 🙂