Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja tam ścinam włosy po porodzie, mam znajomą fryzjerkę, tylko do ścinania, także do domu przyjdzie 😁 Ale dużo nie zetnę 🙂
No właśnie, niech któraś w końcu zacznie rodzić, będziemy się dzidziusiami podniecać 🙂 Przecież poród boli troszkę mocniej niż okres, to nie ma się czego bać 😁

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Martuska_D napisał(a):
My też bierzemy ten kredyt Rodzina na Swoim choć jest to przedłużone na przyszły rok ale z pewnymi ograniczeniami 🙂 Nic lecę ale dupa od krzesła mi się oderwać nie może 😁 😉

No nie wiem czy jest to przedłużone. Ale doradca im powiedzial że to trzeba załatwić jeszcze wtym starym roku.

naylaaa napisał(a):
Strażacy muszą być obecni, bo Alicję kleszczami będą musieli wyciągać z pod tego tłuszczu 😜 To dopiero będzie extremalny poród 🤪 🤪 W oknie, na 1 piętrze a w nim rodząca foka, a wokół niej strażacy odbierający poród 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃

chociaż bede miała atrakcje podczas a nie zwykłe położne i lekarz i zielona porodówka:d nuuuudy

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):
Strażacy muszą być obecni, bo Alicję kleszczami będą musieli wyciągać z pod tego tłuszczu 😜 To dopiero będzie extremalny poród 🤪 🤪 W oknie, na 1 piętrze a w nim rodząca foka, a wokół niej strażacy odbierający poród 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃

chociaż bede miała atrakcje podczas a nie zwykłe położne i lekaż i zielona porodówka:d nuujuudy

Moja porodówka jest pomarańczowa 🤪 🤪 Wypraszam sobie 🤪 🤪 🙃 🙃

naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
😁 bosz ile bede miała towarzystwa 😁 przy porodzie strazacy rodzina gapie sąsiedzi 😁 ile kibiców 😁

A my też możemy przyjechać na to widowisko? 🙂 Tylko nie pobieraj opłat za bilety od rodziny (czyt. : mnie) 🙂

możecie... dla was wstep za pół ceny rodzina ma kartu wstepu za kulisy vip:d

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Ola88 napisał(a):
naylaaa napisał(a):

chociaż bede miała atrakcje podczas a nie zwykłe położne i lekaż i zielona porodówka:d nuujuudy

Moja porodówka jest pomarańczowa 🤪 🤪 Wypraszam sobie 🤪 🤪 🙃 🙃

Moja porodówka fioletowa 😜 🙃 🙃 🙃 Elegancka jest !!!!!

• Mamusia
no dziewcyzny widze humory dopisują, mnie skurcze jak na @ męczą, ale to chwila i zaraz przejdzie,
Marta obie będziemy się męczyć z tymi pupami na żebrach, nasze dzieciaczki widocznie mają gdzieś nasze odczucia 🙂
a teraz wiadomośc dnia, nie uwierzycie SPAKOWAŁAM TORBE 🤪

• Mamusia
Ola88 napisał(a):
w tvn bede 😁 w głównych faktach o 19 😁 jaaa 🤪

ja mam zieloną... 😁 porodówe 😁 a feeeee... 😮

Ach Ola nie tylko w faktach na cały świecie ludzie dowiedzą się o modzie na nowe porody ha ha ha, Nawet Chiny będą komentować Polski poród ha ha ha. A jaka sławna będziesz , może karierę w tv zrobisz 🤪 😜

• Mamusia
Wróciłam. Mi też się dziś kompletnie nic nie chce, miałam robić obiad a mam takiego lenia że szok. Wy już wiecie jaki kolor porodówki będziecie miały... wow. Ja muszę się w końcu do szpitala przejechać, a raczej do dwóch bo mój od 14 do 27 grudnia ma oddział zamknięty więc muszę znaleźć jakiś zastępczy 😞 A ja bym chętnie na taki poród się do Oli wybrała 😉, później wiedziałabym co mnie czeka, a może i ja bym się wtedy do niej przyłączyła i byłyby dwa

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
A w mojej są kwiatki i świecie 🙂

No, teraz się przebijajmy kto ma lepszą porodówkę hahaha 😁

A u mnie na porodówce jest jakiś sprzęt do muzyki, kabina prysznicowa i jakieś obrazki na ścianach 😜 🤪, przyciemniane światło , oraz na rzyczenie rodzącej to prywatność - tylko rodząca i mąż 🤪

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
no dziewcyzny widze humory dopisują, mnie skurcze jak na @ męczą, ale to chwila i zaraz przejdzie,
Marta obie będziemy się męczyć z tymi pupami na żebrach, nasze dzieciaczki widocznie mają gdzieś nasze odczucia 🙂

No i tylko ja nie spakowana zostałam 😉 czyba muszę się w końcu do tego zmobilizować.

• Mamusia
Agata, gratulacje!! 🙂 Normalnie stawiam Ci szampana 😁 Tylko szkoda, że się go nie napijemy 😜
Iwona, pojedź do szpitala i dowiedz się co potrzeba, a co nie. Ja myślałam, że w moim szpitalu nie dają znieczulenia, a jak się miło okazało dają i to za darmo, na życzenie 😁

• Mamusia
aga_ta napisał(a):

No Agata idziesz z postępem, teraz na Zosię czekaj 😉

• Mamusia
naylaaa napisał(a):
Agata, gratulacje!! 🙂 Normalnie stawiam Ci szampana 😁 Tylko szkoda, że się go nie napijemy 😜
Iwona, pojedź do szpitala i dowiedz się co potrzeba, a co nie. Ja myślałam, że w moim szpitalu nie dają znieczulenia, a jak się miło okazało dają i to za darmo, na życzenie 😁

oj a ja bym tak pikolo jabłkowe wypiła, stawiaj i to już 🤪