Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
GRATULUJE 🙂 jupi... hehehe
mi moja padła kupki 2 dzien zrobic biedna nie moze 😞

a jakie mleko modyfikowane jej dajesz??

nan z nestle... ale tylko w nocyprzed wczoraj raz w dzien tylko...

Mini23 napisał(a):
SylwiaC napisał(a):
hehe ja musze teraz codziennie wieczorem życzyć na dobranoc porodow bo wczoraj życzyłam i o Aga urodziła hihi 😁

No ty zyczyłaś na dobranoc a ja Ninie napisałam że może jak ją podenerwuje to wkońcu urodzi i podziałało 😁 🤪

a co u Ninki kiedy wraca?? 🙂

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
SylwiaC napisał(a):
hehe ja musze teraz codziennie wieczorem życzyć na dobranoc porodow bo wczoraj życzyłam i o Aga urodziła hihi 😁

No ty zyczyłaś na dobranoc a ja Ninie napisałam że może jak ją podenerwuje to wkońcu urodzi i podziałało 😁 🤪

a co u Ninki kiedy wraca?? 🙂

No pisała że nie prędko.... 🤢

a co jest??

• Mamusia
gonia88811 napisał(a):
AGA KAFINKA O 5:55 URODZIŁA MAJĘ , 3350 I DŁ. 54 CM.

No super następna rozpakowana i Święta w domu, na pewno jest zadowolona
gonia88811 napisał(a):
Hej baby 😉
Wróciłam KTG normalne żadnego porodowego skurczu, Doktor wymasował mi szyjkę i powiedział że najpózniej jutro na 99% powinnam rodzić. Ciekawa jestem jak to będzie

Gosia zmartwie Cie, mi lekarka też szyjke pomasowała i nic, dobe pobolało pokrwawiło i puściło

• Mamusia
aga_ta napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

gonia88811 napisał(a):
Hej baby 😉
Wróciłam KTG normalne żadnego porodowego skurczu, Doktor wymasował mi szyjkę i powiedział że najpózniej jutro na 99% powinnam rodzić. Ciekawa jestem jak to będzie

Gosia zmartwie Cie, mi lekarka też szyjke pomasowała i nic, dobe pobolało pokrwawiło i puściło

a dawali Ci 99% na urodzenie tego dnia, jak Gosia pisała 😁 🙂 ciekawe czy sie sprawdzi - jak juz wszystko gotowe...poza tym Ty Agatka tez mozesz lada chwila rodzic 🙂

• Mamusia
aga2010 napisał(a):
aga_ta napisał(a):
gonia88811 napisał(a):

gonia88811 napisał(a):
Hej baby 😉

a dawali Ci 99% na urodzenie tego dnia, jak Gosia pisała 😁 🙂 ciekawe czy sie sprawdzi - jak juz wszystko gotowe...poza tym Ty Agatka tez mozesz lada chwila rodzic 🙂

mówili mi że na pewno przed 7 urodze, druga gin to samo, a dzisiaj mamy 16, heh jutro termin mija i raczej nie zapowiada się, zoabczymy co polożna powie ale nie sądze

• Mamusia
Melduję się! Jak zwyczaj karze pospałam sobie, w domu tak miło spać. U mnie dalej cisza, choc wczoraj na zakupach tak mnie w dół ciągnęło, że szok, a raz jak mnie coś zabolało tam to masakra, ale nic się nie zapowiada. Mój malutki już mnie dziś parę razy kopnął więc wszystko ok, oboje cieszymy się, że w domu jesteśmy 🙂 🙂 🙂 🙂

Gratulację dla Agi i małej! 🙂 🙂 🙂

Gosiu bierz się za rodzenie, to może znów się coś posypie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej jestem z nową nowiną :
[color=purple] AGA KROPKA WZIĘŁA SIĘ DO ROBOTY !!!!!! JEST W SZPITALU I PRZED KTG ODESZŁY JEJ WODY !!!!!!! 🤪 NARAZIE LEŻY I CZEKA 🤪 🤪.A ja myślę że może faktycznie mnie coś wezmie bo mam dość często skurcze, tylko nie bolą. No ale powiedział że mam czas do jutra. Agatka proszę nie odbierać mi nadziei 🥴. U mnie wszystko jest gotowe do porodu - pięknie przygotowane , tylko bóli brak 😞 Ale ja mam nadzieję 😉[/color]

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
Kropka rodzi 😁 wody jej odeszły i jest pod ktg 😁

Ha ha ha ha równo napisałyśmy hehehehe.

Ale wyprzedziłam cie o minute 😜 🤪 wkońcu już na nią czas był bo się bidula męczyła 🙂

Ha ha ha ha ha a może gdybym nie gotowała makaronu to ja bym pierwsza była ha ha ha . No nareszcie , na pewno jest szczęśliwa i niebawem będzie juz po 🤪 🤪 🤪 No to znowu kolejka się ruszyła ha ha ha

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Ha ha ha ha na pewno 😉
Ja tez piszę eska do ciebie jak się rozsypie 😜
Aguś miałąś lewatywkę przed porodem??????

No a nawet nie próbuj nie napisać do dyrektora 😁 lewatywy nie miałam i się bałam że zrobie im kuku przy porodzie 😁 na szczęście obyło się bez takich niespodzianek ale po porodzie już o 11 byłam po toalecie 😁 🤪

U mnie tez ponoć nie robia lewatywy i tez obawiam się śmierdzącej niespodzianki 😞 Wię pomyślałąm że jak mnie coś złapie to zainstaluje sobie czopek glicerynowy 😉 😉
A wiesz że dziś jak byłam na KTG to musiałam zapłacić 25 zł.???? Tylko opłata jest jednorazowa. Ale się zdziwiłam, nfz i bierze kasę 😮

• Mamusia
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Mini23 napisał(a):
gonia88811 napisał(a):
Ha ha ha ha na pewno 😉
Ja tez piszę eska do ciebie jak się rozsypie 😜
Aguś miałąś lewatywkę przed porodem??????

No a nawet nie próbuj nie napisać do dyrektora 😁 lewatywy nie miałam i się bałam że zrobie im kuku przy porodzie 😁 na szczęście obyło się bez takich niespodzianek ale po porodzie już o 11 byłam po toalecie 😁 🤪

U mnie tez ponoć nie robia lewatywy i tez obawiam się śmierdzącej niespodzianki 😞 Wię pomyślałąm że jak mnie coś złapie to zainstaluje sobie czopek glicerynowy 😉 😉
A wiesz że dziś jak byłam na KTG to musiałam zapłacić 25 zł.???? Tylko opłata jest jednorazowa. Ale się zdziwiłam, nfz i bierze kasę 😮

co od kiedy pobierają opłaty?? 😮

Sama byłam zdziwiona 😲 Boli mnie jak cholera pachwina lewa że nawet chodzic nie mogę 😞 i pipka ciągnie mnie 😞