Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2010 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89

4621

• naylaaa

4039

• gonia88811

3165

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mini23 napisał(a):
Ola88 napisał(a):
Mrowka1990 napisał(a):
Jestem nie dobra... zapaliłam 😞 ale trochę spokojniejsza jestem

tez bym sobie zapaliła...

ty palisz 24/24 głupa 😁

to tez.... hahaha mykam spac chyba...

• Mamusia
Jestem ale muszę iść ululać Alusie bo wariuje we wózku 🙃
Laski ja pale fajki już od jakiegoś czasu i żyje haha Tylko, że muszę wychodzić na dwór na parter i mi się nie chce i nie palę za często jakieś 4 papierosy dziennie maksymalnie 🙂

• Mamusia
My jesteśmy 14 lat i żyjemy bez ślubu, bo ten padalec raz chce raz nie chce i w ogóle sam nie wie, czego chce 😠 mówię mu dzisiaj żeby wykąpał Majkę, bo ja się źle czuje już drugi dzień dokuczają mi jajniki i ciężko jest mi się schylać a on, że jej nie będzie kąpał ani przebierał 😠 tak mnie wkur….że chciałam mu tak pojechać, ale jego siostra siedziała i się zamknęłam, a co do sexu to je nie wiem, CO TO SEX od 2 mc chyba robótki ręczne idą u niego w ruch hahaha

• Mamusia
Ufff nadrobiłam ha ha 😁 Ale nie zapamiętałam zbyt wiele bo za dużo tego 😜
Temat facetów to TEMAT RZEKA... i wiecie co????- ja z moim też się dzisiaj pokłóciłam 😁 Tylko u nas o pierdoły poszło a o nic konkretnego 🤔 Nie wie, czy to lepiej czy gorzej... On jest młodszy ode mnie o rok czyli ma teraz 27 lat...zresztą kwestia wieku u faceta nie gra roli bo oni całe życie są dziećmi 😠 A Rafał w sumie dobry chłop bo nie ma dnia żeby się z Gabi nie bawił, przewija ją (nawet z kupy haha), kąpie, na spacery chodzimy razem 🤪 , karmi ją, uczy ją pic z butli, hmm- chyba wszystko robi przy niej oprócz....ubierania hehe, nie chce jej krzywdy zrobić- tak to tłumaczy 😜 Także narzekać nie mogę co do czasu spędzanego z nami ale kłócimy się o głupie pierdoły a ja mam taki charakter że opierdole go porządnie to on się obraża i swoje pięć groszy dołoży i chuj 😠 Nawet wierzcie mi że nie pamiętam o co dokładnie dzisiaj poszło 😁 Ale to nie była moja wina ha ha 😁 😁 😁 Zadzwonił tylko z pracy i powiedział, że jeśli by mnie to interesowało to on już dojechał a ja na to że dziękuję za informację hehe. Ja nigdy pierwsza się nie odezwę... A co do seksu to już w ogóle masakra bo mnie jakoś nie ciągnie a mąż to by z chęcią pewnie codziennie ...Od porodu może 6 razy to robiliśmy jak nie mniej... 🤔 A jak już jest po to jest taki miły i czuły, a jak już coś długo nie robimy to jakiś nabuzowany chodzi- ja pierdolę- faceci chyba myślą tylko o jednym 😠 Także tak jak u Kafinki pewnie idą w ruch robótki ręczne ale on się nie przyzna 😜 No ale cóż zrobić - faceci mają potrzeby swoje a ja zmuszać się nie będę. Ostatnio jak się kochaliśmy przed jego wyjazdem na mecz to 7 bramek wpuścił 🤪 😁 😁 Także później się śmiałam, że seks mu chyba nie pomógł i nie możemy tego robić haha. Ech ... 😉 Iwonka, swoją drogą współczuję...i to bardzo bo z tego co opisujesz to tragedia- Przemek nic kompletnie nie robi oprócz chodzenia do pracy, tak wywnioskowałam z tego co pisałaś... 😞 Oby było lepiej!!! Mini ach ja nie wiem co Twój mąż od Ciebie chce 😠- przy jednym dziecku jest dużo roboty a przy dwójce to już nie mówię... Ale facet zawsze będzie narzekał bo oni nic w życiu innego nie potrafią haha 😁 😁 😁 Mrówka ależ mnie skusiłaś na papierosa 😞 A ja nie mam i do tej pory mnie męczy by kupić ale karmię jeszcze... Zdarzyło mi się jednak zapalić i mam wyrzuty sumienia 😞 Pojebane to wszystko. Mam doła bo moje dziecko nie chce butli i kropka. Tylko cyc i koniec. Jak byłam na spotkaniu z forum Kalisza z brzucha to oczywiście wszystkie dzieci na butli a ja musiałam cyca wyjąć w miejscu publicznym 😠 😜 A żeby było mało- Gabi jest przyzwyczajona do jedzenia w pozycji leżącej więc musiałam rozłożyć kocyk na trawie i ją nakarmić... Ach ta moja księżniczka... 🙂 Kocham Ją!!!! Muszę kupić niekapka i zobaczyć czy załapie... Normalnie już mam taki kryzys że to jest kurwa nieporozumienie 🤨 Wiem, że mała kocha cyca i chcę jej dać wszystko co najlepsze ale ja już nie chcę...im dłużej tym gorzej...a do tego dochodzi jej charakter czyli w sumie po mnie, że jak czegoś nie chce to nie i koniec, niech się świat wali ale ona butli nie weźmie do buzi i koniec. Achhhh. Z drugiej strony boję się tez sytuacji gdy mi nagle by pokarmu zabrakło to ona by mi się zapłakała bo z butli nie potrafi a ja razem z nią także też ze względu na to bym chciała by nauczył się pić....W sumie to zdarzyło się jej parę razy że zaciągła herbatkę czy kaszkę także wiem że niby umie ale nie wypije bo mleko tylko chce i tylko z cyca! No to się trochę pożaliłam choć nie wiem czy komuś się będzie to chciało czytać ... Idę wywiesić pranie i spać.
Dobranoc 🙂 🙂 🙂 🙂 Trzymajmy się razem bo w nas jest siła 🤪 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej Mamuśki 🙂
Wstałyśmy z Alusią po 7:00 🙂 Teraz Ala okupuje zabawki w łóżeczku a ja piję kawę 😁
Mój Mariusz już się nie zmieni i lubię na Niego ponarzekać, ale co zrobić albo muszę to zaakceptować i tylko drobne rzeczy w Nim pozmieniać ( to co jeszcze się da ), albo odejść od Niego. Ale nie po to wychodziłam za Niego za mąż żeby się tak szybko poddać 🙂 Byłam z Nim przed ślubem 5 lat a więc wiedziałam na co się piszę 😁 Uffff......
Dzisiaj wekeend to będzie cisza 🙃 Ja mam posprzątane tylko obiadek zrobię 😁

• Mamusia
Czwarta 🙂
Lecimy na spacer więc zajrzę później 🙂
U mnie się polepszyło 😉

Miłego dnia 🙂

P.S Włączyłam Gabrysi bajki na Mini Mini ale ona się za bardzo nie interesuje...- nie wiem czy to dobrze czy nie...Powinnam się cieszyć że nie lubi tv ale czy rzeczywiście to dobrze? A może jeszcze ma czas? 😉

No nic to lecę... Bużka mamuśki 😉 😉 😉

• Mamusia
Ej no 20 stron 😮 nadrobie pozniej bo nie chce mi sie teraz, musze naczynia pomyc dopoki Dominik śpi. Wczoraj bylismy u Pawla brata i mam dzis kaca hehe a wlasciwie nawet nie tyle kaca co łeb mi pęka 🤢 ale chyba sie rozruszam i bedzie ok 😉 a nawet duzo nie wipilam no ale szlam spac o 1 chyba a mały o 5 wstal 😮 no ok zajrze pozniej jak juz sie ogarne a pozniej pewnie na podworko wyjdziemy bo znowu ładnie dzis 🙂

• Mamusia
Hejka 🤪 🤪 🤪 🤪
U mnie noc suuuper!!! Olusia grzeczna i Tarzan się zpisał 😜 😜
Martuś bo facet jest jak maszyna jeśli chodzi o seks. Oni są zaprogramowani do tego. Więc jeśli są braki to są struci i zli - niestety. A najgorsze jest to że facet nawet jeśli kocha a nie dostenie w łóżku tego czego chce to będzie szukał gdzie indziej 😞 Wiem bo czesto się z tym zetknęłam . A zresztą jakiś czas temu miałam przyjaciółkę męszczyznę 🤪 baaaaardzo dużo mi opowiadał o facetach. Był wspaniałym przyjacielem - lepszym niż dziewczyna. No ale przyjazn z jego stony zaczęła nabierać innych kolorów ,mnie też serducho trochę zabiło ale jakoś nadal traktowałam go tylko jak przyjaciela i nic z tego nie wyszło, teraz jesteś tylko kumplani na cześć , co słychać. Bardzo tego żałuję bo nigdy nie miałam i nie będę miała lepszej przyjaciółki . No i zmnieniłam temat 🤢
No a ja robię na obiad krokiety z serem i parówkami A Tarzan w garażu przy samochodzie dłubie. Ola śpi a Paula jeszcze nie wróciła. Więc idę do póki Olek śpi 🤪
Miłego dnia...

• Mamusia
Martusia widać Gabi nie ma jeszcze takiej potrzeby aby oglądać bajeczki, ale nie martw się jeszcze troszkę i będziemy wszystkie wymiotować na słowa: ,, Mamuś baja !! ,, hahaha 🤪 🙃 Moja Ala lubi bardzo Mini Mini, ale w Anglii nie mamy 🤨 Miała w Polsce nawet swoje ulubione bajki na których widok aż piszczała z radości i gadała do telewizora haha 😁 😁 Dziewczyny pisały o Jess ją też lubiła i jeszcze Kitka i Pompon Stacyjkowo i Ciekawski Jordż nie wiem nawet jak już to imię się pisze haha Jeszcze kilka Jej się podobało, ale już zapomniałam jakie to były 🙃 😁

• Mamusia
A co do przyjaźni między kobietą a mężczyzną to ja też miałam takiego przyjaciela i On też później zaczął coś więcej do mnie czuć a ja nadal traktowałam go jak kolegę i niestety musieliśmy zerwać znajomość bo zaczął się do mnie dobierać i prawie przez niego rozstałam się z Mariuszem bo do Mariusza dotarły głupie informacje 🤔 Ale to prawda, że faet-kumpel jest dużo szczerszy niż koleżanka 😮

• Mamusia
Moja Ola też ma ulubione swoje bajki i jak się zaczynają to się cieszy i śpiewa 😁 😁 😁
Ja do dziś żałuję że ta przyjazn nie przetrwała. A jednak to prawda że przyjazń kobiety i męszczyzny nie jest możliwa, No właśnie faceci tylko o sexie i przez to się między nami zepsuło. Anigdy nie miałam choć w połowie tak dobrej przyjaciólki jak on. Baby są zazdrosne , zawistne i faceta potrafia odbić 😞
Ja już prawie skonczyłam krokiety , teraz będę galaretkę robiła 🙂

• Mamusia
Hej piękne. Mam plan, mam zamiar sprawić że mój M. poczuje się o mnie zazdrosny i tak, że będzie wiedział że musi się o mnie starać. Musicie pomóc, bo ja mówiąc szczerze mam straszne kompleksy i zawsze mi się wydaje że grubo albo brzydko wyglądam. Widziałyście gdzieś jakąś seksowną sukienkę, albo mini i sexi bluzeczkę? dajcie linka, plis... Wymyślcie mi jakąś stylizację... Chce go wyciągnąć z domu i sprawić by poczuł że ja mogę się nadal podobać i to nie tylko jemu, tak żeby stracił pewność siebie... W czwartek ma wolne i w weekend więc do tego czasu muszę skompletować ciuchy, chce wyglądać tak, żeby mu ślinka ciekła. A widziałyście gdzieś ciekawą koszulkę nocną? ja z moimi kompleksami nie dam rady wybrać bo będę się ba,ła że będę źle wyglądać, ogólnie boję się zakładać takie ciuchy, na sportowo mi pasuje bo dobrze się tak czuje.
Czekam na rady...

• Mamusia
Kochana po seksi ciuchy to do mnie haha ja mam same dekolty i mini spódniczki haha 😁 Na noc najbardziej seksi będzie gorset stringi i do tego pończochy 😉 Działa mówię Ci a poza tym nie będziesz czuć się w tym grubo bo gorset wyszczupla chociaż tak nawiasem mówiąc Ciebie nie będzie miał z czego !!!! 🤪
Na dyskotekę obowiązkowo szpilki albo buty na koturnie do tego kabaretki, spódniczka najlepiej czarna albo czarne spodenki z materiału spódniczka może tez być przed kolano ale wtedy obcisła albo mini 😉 Spodenki jak najbardziej krótkie 😉 No i bluzka nie musi być z duuużym dekoltem ale najlepiej odsłaniająca ramiona albo plecy no i dopasowana 😉 No albo seksi sukienka 😉 Hahaha ale ekspert ze mnie 🤪 🙃