Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja się tu martwię ,żeby jak najszybciej zgubić te kilogramy ,a Wy dziewuszki na odwrót! 😉
Ehh a ja też zła jestem,bo Radek miał mieć wolną niedziele i okazało się,że musiał pójść na 12 do 19 :/ i cały dzień sama 😞 no może nie tak do końca sama hihi ale się troszkę ponudzimy,bo z domu gdzieś dalej już się boję wychodzić!A pogoda i tak się u mnie spartoliła ,wieje , pochmurno jeszcze tylko deszczu brakuje 😉
Julia jak zawsze piękna modelka 🙂

• Mamusia
A konto zaloz,bo naprawde fajne rzeczy mozna kupic i to wlasnie na aukcjach.Tu masz dla przykladu kilka moich ostatnich nabytkow:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280665460753&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220772393917
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250586054005
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120715884751&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
za zadna z tych rzeczy nie zaplacilam wiecej niz 3 funty z wysylka wlacznie 🙂

• Mamusia
Swietne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mnie urzeklo od raz jedyna postac z Kubusia,ktora uwielbiam
http://cgi.ebay.co.uk/Disney-sleepsuit-Winnie-Pooh-Tigger-pjs-3-6-month-/370504587712?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D120715884751%252B120715884751%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D8842120272917448385

• Mamusia
Monia, te ubranka Julcia ma rewelacyjne. Dobra robota Mamuska 😆
A moj wlasnie niedawno wrocil z wyprawy heheh i teraz poszli ci moi mezczyzni na drzemke, wiec mam chwile spokoju hehe 😉
Monia, czy jak na ebay'u licytujesz, to ustawiasz sobie maxymalna cene jaka chcesz zaplacic za dana rzecz i zostawiasz, i pozniej juz tylko czekasz az sie aukcja skonczy? Czy manualnie?
Wystawialas cos kiedys do sprzedania?

• Mamusia
Madziu najelpiej jest dodac cos do watch list i dopiero na koniec bidowac.Bo jesli ktos bedzie chcial cos kupic tak jak i ty,to przebije twoja oferte i niepotrzebnie w ten sposob podniesiesz cene.Maz mnie tego nauczyl.A jesli nie mozesz byc w domu jak sie konczy aukcja to faktycznie zrob tak jak mowisz.Jak ustawisz cene maksymalna,to jest to kwota do jakiej bedziesz sie bila.Jesli np dasz 10f max a ktos bedzie chcial dac 2f to automatycznie przebije go do 2,5.I jesli juz nikt nie bedzie bidowal,to za taka kwote to dostaniesz.Mam nadzieje,ze rozumiesz o co mi chodzi,bo moja siostra nie mogla tego zajarzyc.A co do sprzedawania to jest to moja ostatnia aukcja 😁 We wtorek musze isc to wyslac
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290558595820&ssPageName=STRK:MESOX:IT

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
a ja dalej sie motam, teraz zakladam paypal i jest how would you like to pay for your purchaches, i tam juz musze wpisac dane z konta bankowego tak? bo inaczej dopiero przy platnosc za jakis produkt??

Dane z karty Maju.

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
a ja dalej sie motam, teraz zakladam paypal i jest how would you like to pay for your purchaches, i tam juz musze wpisac dane z konta bankowego tak? bo inaczej dopiero przy platnosc za jakis produkt??

Masz opcje zaplac przez paypal i wtedy cie przeniesie do twojego konta paypala o ile je masz juz ustwione.Albo przez karte i wtedy wpisujesz wszytkie dane z karty.Plusem jest to,ze jak placisz przez paypala a ktos cie wystai,to oni ci kase zwroca.Ja juz tak mialam

• Mamusia
Maju, paypal rejestruje Twoje dane np z karty (ja tak mam, byc moze mozna polaczyc z kontem bankowym, tego nie wiem) i pozniej jesli chcesz zaplacic za cos wlasnie przez paypal, to po prostu przekierowuje Cie do zalogowania na paypal, tam pyta sie Ciebie czy transakcja jest parwiidlowa (cena itd) i pozniej tylko potwierdzasz. Czyli to tak jakbys placila karta normalnie karta, ale nie musisz na jakis podejrzanych stronach wpisywac numerow tej karty, wiec jest bezpieczniej. A do tego jest chyba jeszcze gwarancja 30-o dniowa na zakupy przez paypal - dobrze mowie Monia? Ty na pewno wiesz. Jesli cos by bylo nie tak z zakupem a nie moglabys dojsc do porozumienia ze sprzedajacym ,to mozesz wtedy probowac cos zrobic przez paypal, ale jest limit czasowy.

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
MajaCh napisał(a):

Masz opcje zaplac przez paypal i wtedy cie przeniesie do twojego konta paypala o ile je masz juz ustwione.Albo przez karte i wtedy wpisujesz wszytkie dane z karty.Plusem jest to,ze jak placisz przez paypala a ktos cie wystai,to oni ci kase zwroca.Ja juz tak mialam

Czy Ty mi czytasz w myslach??? 😆

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
aaa juz kumam, bo moge miec jakby oddzielne konto na paypalu i tam sobie wrzucic powiedzmu 50 funtow i nimi placic ,zeby nie bylo dostepu do konta albo bezposrednio z konta placic bez ograniczen, yhhyyyyyy 😁

Jak za cos bedziesz placic,to po ok tygodniu te pieniadze zostana ci automatycznie sciagniete z twojego konta bankowego.Nie musisz nic wrzucac na paypala.To jest takie jakby wirtualne konto polaczone z twoim prawdziwym

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Madziu najelpiej jest dodac cos do watch list i dopiero na koniec bidowac.Bo jesli ktos bedzie chcial cos kupic tak jak i ty,to przebije twoja oferte i niepotrzebnie w ten sposob podniesiesz cene.Maz mnie tego nauczyl.A jesli nie mozesz byc w domu jak sie konczy aukcja to faktycznie zrob tak jak mowisz.Jak ustawisz cene maksymalna,to jest to kwota do jakiej bedziesz sie bila.Jesli np dasz 10f max a ktos bedzie chcial dac 2f to automatycznie przebije go do 2,5.I jesli juz nikt nie bedzie bidowal,to za taka kwote to dostaniesz.Mam nadzieje,ze rozumiesz o co mi chodzi,bo moja siostra nie mogla tego zajarzyc.A co do sprzedawania to jest to moja ostatnia aukcja 😁 We wtorek musze isc to wyslac
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290558595820&ssPageName=STRK:MESOX:IT

Calkiem rozumiem o czy mowisz 🙂 Czasem sobie dodawalam do Watch item rzeczy, zeby ich nie poracic, ale nigdy nie bidowalam. I wlasnie tez sie zastanawialam odnosnie bidownia i ludzi mnie przebijajacych. Watch item - to jest strategia, ha! Dzieki! 🙂 Powiedz mi tylko, czy jak dodam cos, zeby sledzic, czy sprzedajacy bedzie widzial, ze sledze? Chyba nie, prawda?

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Widze,ze mam do czynienia ze starymi wyjadaczkami ebayowymi 😁

e tam :P Ja sobie zroblam paypal, zeby numerow kart nie podawac wlasnie na jakis podejrzanych stronach a poza tym jestem len i latwiej mi sie na paypala zalogowac niz isc po torbe, wyciagac portfel, pozniek karte itd. Bezpieczenstwo - to raz. Szczyt lenistwa - to dwa 😁

• Mamusia
Bedzie widzial,ze ktos dana rzecz obserwuje,ale nie bedzie wiedzial kto.I zazwyczaj liczba obserwujacych w ciagu dnia sie zmienia.A to,ze ktos obserwuje,to wcale nie znaczy,ze kupi.A jesli cos sprzedajesz,to kasa zostaje przelana wlasnie na paypala.I masz 2 opcje,albo cos za to kupujesz i ci z konta nie ciagnie,albo przelwasz na swoje konto za pomoca opcji transfer to bank account

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
fajne tez sa baby cloth boundle.Ale to tez trzeba trafic i zazwyczaj trzeba samemu to odebrac.Ja kiedys kupilam 84 ciuszki na 3-6 za 10f 🙂I to naprawde fajne ciuszki wiekszosc z nexta

Kochana to ja Ci dam jeszcze jedna cenna wskazowke 😁
Jest cos takiego jak Freecycle 🙂 Ludzie, ktorzy sie chca pozbyc rzeczy jakich juz nie potrzebuja, a jakie innym jeszcze sie moga przydac i posluzc, rozdaja rzeczy za friko! Wszsytko , od mebli, do sprzetu domowego, nie mowiac o zabawkach i ubrankach dla dzieci. My nei wiedzielismy czy bedziem miec chlopca czy dziewczynke, wiec chcielismy neutralne ubranka. Dalam ogloszenie, czy ktos oglaszal (to jest zazwczaj lokalnie i samemu sie po to jedzie, ale ze lokalnie, to nie jedziesz za daleko), udalo mi sie zaklepac i dostalismy cala czarna reklamowe do kosza wypelniona pajacykami, koszulkami, reczniczkami, no masa!!! Bardzo polecam.

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Bedzie widzial,ze ktos dana rzecz obserwuje,ale nie bedzie wiedzial kto.I zazwyczaj liczba obserwujacych w ciagu dnia sie zmienia.A to,ze ktos obserwuje,to wcale nie znaczy,ze kupi.A jesli cos sprzedajesz,to kasa zostaje przelana wlasnie na paypala.I masz 2 opcje,albo cos za to kupujesz i ci z konta nie ciagnie,albo przelwasz na swoje konto za pomoca opcji transfer to bank account

Czyli jesli cos obserwuje to jest szansa, ze ten kto sprzedaje zabiduje i tym samym cena sprzedazy automatycznie sie podwyzszy? 😉