Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Probowalam juz kilku termometrow i bardzo mnie to wkurzalo,ze kazdy co innego pokazywal.A tym ile razy sobie czy malej mierzylam,to pokazywal to samo.I naprawde nie jest drogi.No i szybko mierzy 🙂Moja siostra go kupila na ebayu za 20f i ja go tez tam szukalam,ale nigdzie go nie bylo.A tu prosze ogladam reklamy i jest 😁 😁

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
nusia27 napisał(a):
cos bym zjadla i nie wiem co 😜

To jest nas dwie 😉Coz,ja sie napije...wody z cytryna 😁 U nas tata karmi Julke a potem bedzie ja usypial 😁

kaya juz daaaawnoooo spi 🙂 na szczescie nie musimy jej usypiac. po kapieli je, klade ja do lozeczka, wlaczam albo karuzele i nastawiam klasyke, albo wlaczam pozostalosc po innej karuzeli ( tylko ta czasc z muzyka) i wlaczam "nature" i dziecko zasypia 🙂

• Mamusia
A ja posprzatalam caly dom bo mnie nosi jakos, myslalam,ze zostawie sobie to na jutro ale jutro bede prac do upadlego ciuszki 🙂 Ale masakra, nie sadzilam,ze to prawda,ze sie ma taka energie!!!
Ja tez sie z w pn wybiore do Lidla ,jak tak Monia zachecasz 😁 powinni Ci go za free oddac tylu klientow nakrecilas:P ja mam digital z bootsa ale pokazuje mi za kazdym razem za niska temperature! jakis zart.......

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
Julka zasypia po ok 15 minutach,ale w tym czasie trzeba jej smoczka wtykac 😉Kurcze juz od 2 godzin wrzucam filmik z jabluszka a tu mi pokazuje,ze jeszcze 3 godziny bedzie sie wgrywal...

moze dlugi filmik nagralas, internet slabiej chodzi i inne stronki masz pootwierane 😜 😉

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
MonisiaD napisał(a):
Kazalam mezowi podpaski kupic i myslalam,ze bedzie mial z tym problem,i bede mogla sie posmiac,a on do mnie wlasnie zadzwonil i pyta,czy ma wziasc te co zawsze,czy moze chlonniejsze chce skoro tak ze mnie leci.To mnie chlopina zaskoczyl 😁 😁

Masz wspanialego meza, moj by w efekcie kupil jakiekolwiek zeby mnie zatkac i by powiedzial,ze mam sama isc jak mi nie pasuje:/

ja mojego tez instruowalam dokladnie jakie maja byc....cienkie, nie wiecej niz 3mm, ze skrzydelkami... 😁 Przyszedl i powiedzial 'podekscytowany' - kupilem te lepsze, bo byly w promocji 😁 bless him, kochany. Moj tata by mojej mamie w zyciu podpasek nie kupil. Powiedziaby pewnie, ze sobie jaja z niego robi 😉