Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj Monia zeby kazde dziecko tak fajnie spalo jak Twoja mala!!!!
Ale miellismy fajny dzien 🙂 tylko pojezdzic nie moglam bo akurat policja byla na tym wielkim parkingu gdzie ja sie oswajac mialam z autem:/
Ej a moze lewatywa mozna przyspieszyc porod? 😁 tzn jak sie niby po schodach chodzi, czy ciepla kapiele albo seksem 😁 to ja bym poszla na latwizne 😁
Ja sie boje,ze nie bede wiedziala,ze ten a ten bol to akurat juz skurcze........
Nawet dzis mnie tak mocno cos zabolalo to jak bol jajnika ale to pewnie z glowki mi dala w cos 🙂

• Mamusia
MajaCh napisał(a):
Ale miellismy fajny dzien 🙂 tylko pojezdzic nie moglam bo akurat policja byla na tym wielkim parkingu gdzie ja sie oswajac mialam z autem:/
Ej a moze lewatywa mozna przyspieszyc porod? 😁 tzn jak sie niby po schodach chodzi, czy ciepla kapiele albo seksem 😁 to ja bym poszla na latwizne 😁
Ja sie boje,ze nie bede wiedziala,ze ten a ten bol to akurat juz skurcze........
Nawet dzis mnie tak mocno cos zabolalo to jak bol jajnika ale to pewnie z glowki mi dala w cos 🙂

Plasam znowu ze sie wtracam....
Tak lewatywa moze ruszyc skurcze...
podobnie jak szorowanie podlog po kolanach,, okien i inna praca fizyczna.
Seks, i olejek rycynowy 😉
malenka buteleczka ma ok 3 lyzek.. z sokiem cytrynowm lub pomaranczowy- najlepiej nie oddalac sie od wc 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
nusia to teraz juz nie musisz wstwac bo marylka sama sobie butle wezmie;p
moja poszla spac o 21ej i obudzila sie dopiero o 4ej 🙂

mojej kolezank synek tak ma 🙂 ma ponad rok i dwie butle mu na noc klada - z woda i mlekiem i on sobie bierze co mu sie tam zachce 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
nusia to teraz juz nie musisz wstwac bo marylka sama sobie butle wezmie;p
moja poszla spac o 21ej i obudzila sie dopiero o 4ej 🙂

mojej kolezank synek tak ma 🙂 ma ponad rok i dwie butle mu na noc klada - z woda i mlekiem i on sobie bierze co mu sie tam zachce 🙂

szkoda ze moja tak juz teraz nie potrafi ...

• Mamusia
E tam,ja do mojej raz nad ranem wstac moge hehe 😁 😁 Maju te wszystkie rzeczy pomoga pod warunkiem,ze dzidzia jest gotowa do wyjscia.Ja o ile pamietacie robilam juz wszystko,a ona i tak nie chciala wyjsc 😉A ja wlasnie zabieram sie za mase prasowania.Ostatnie 3 dni mi sie nie chcialo i nazbieralo mi sie 2 tony na 3-6 😉Do polnocy pewnie skoncze hehe 😁

• Mamusia
To zagladaj Monia w miedzyczasie tutaj 😁
Obejrzalam jeszcze film, ale za drugim podejsciem - Jak sie pozbyc cellulitu, taki popieprzony troszke 🙂

Olejek rycynowy, slyszalam ,ze niezle czysci 😁 najlepsza rzecz jakbym kiedys sie chciala na kims zemscic okrutnie 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Zajrzalam wlasnie,bo juz mi sie nie chce,a nawet polowy nie zrobilam 😉U nas wlasnie leci "pieniadze to nie wszystko" 😁 A co do oleju rycynowego,to poczytaj sobie o tym w internecie..To byla jedyna opcja jakiej nie wzielam pod uwage bo mozna tym wyrzadzic wiecej zlego niz dobrego...

• Mamusia
MajaCh napisał(a):

Wierz mi - bedziesz wiedziala 🙂 Tego sie nie da 'przegapic' 😉

• Mamusia
Mi nic kompletnie nie pomogło ,żeby poród przyśpieszyć ,pamiętacie same jak Wam się żaliłam 🙂
Ahh mój Milanek daje mi póki co popalić hihi i strasznie dużo je... nie starcza mi pokarmu w piersiach i musze dokarmiać Go butelką. I cwaniaczek mały już pokazuje swój charakterek :P hihi najlepiej śpi Mu sie z mamusią w łożku obok cycka ojj wtedy daje mi pospać 🙂 ale jest cudowny 🙂

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
Mi nic kompletnie nie pomogło ,żeby poród przyśpieszyć ,pamiętacie same jak Wam się żaliłam 🙂
Ahh mój Milanek daje mi póki co popalić hihi i strasznie dużo je... nie starcza mi pokarmu w piersiach i musze dokarmiać Go butelką. I cwaniaczek mały już pokazuje swój charakterek :P hihi najlepiej śpi Mu sie z mamusią w łożku obok cycka ojj wtedy daje mi pospać 🙂 ale jest cudowny 🙂

No ba! Pewnie, ze jest 🙂

• Mamusia
a u nas slonca brak ale przynajmniej przestalo padac 😁 i tak udalo mi sie Michala wyciagnac na carboot::: 😁 i dla swietego spokoju wybieral ciuszki dla malej 😁 taki piekny komplecik kupilismy, jak sie wypierze to zrobie zdjecie 🙂 a teraz idziemy dalej latac po miescie 🙂