Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
no nusia ja caly czas pamietam Twoja fotke tutaj co mialas na koniec 😁 siedzialas na takim mega fotelu z brzucholem :P

chyba na mega fotelu z mega brzucholem 🤪 pamietam jak mamie pokazywalam sie na skypie i ona mowila ze bedzie duza dzidzia a ja sie smialam ze nie - ze bedzie malutka i bedzie miala mala glowke i sie szybko sliznie przez mamusie. a jak pojechalam do szpitala to badajaca mnie polozna powiedziala ze na oko to dzidzius ma z 8 funtow (czy jaka tam oni maja jednostke miary) i ona mnie bada a moj maz przeliczyl na komorce ze to 4kg a ja mu palca pokazalam i powiedzialam zeby sam sobie rodzil 🤪

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bylam z mala u lekarza dzisiaj bo jest przeziebiona dalej i koles mi powiedzial ze dzieci przeziebiaja sie srednio co 3 miesiace i poki nie goraczkuje to nic jej nie dawac i samo przejdzie 🤪 angielska sluzba zdrowia nie ma co 😜

• Mamusia
Witam spowrotem moje kochane 🙂Gosiu Vanessa to male cudo jest 🙂Juz nie moge sie doczekac,az dasz wiecej zdjec.Ciesze sie,ze kwestia tesciowej sie wyjasnila.Mowilam ci,ze samemu najlepiej jest 😁 Sylvianko faktycznie juz niedlugo i zdjec Milanka sie doczekam.Czas szybko leci 🙂Nusia ja tez pamietam to zdjecie w fotelu.Marudzilam wtedy do meza,ze ty taka seksi mama jestes,a ja to taki prosiaczek 😉 😉Gosiu jak juz pojdziesz na pierwszy spacer,to sie od nich uzaleznisz tak jak i ja 😁 😁

• Mamusia
Dziewczyny kochane jestem dzisiaj szczesliwa i spokojniejsza. Milalam usg i wszystko wporzadku. Moja fasolka ma 10,5mm i termin mam na 19/12 hehe..obym zdazyla przed BN 🙂

Ale serduszko bilo i wszystko dobrze sie rozwija.
PRZESZCZESLIWI JESTESMY Z MEZEM.
🤪
Pozdrawiam 🙃

• Mamusia
Atus napisał(a):
Dziewczyny kochane jestem dzisiaj szczesliwa i spokojniejsza. Milalam usg i wszystko wporzadku. Moja fasolka ma 10,5mm i termin mam na 19/12 hehe..obym zdazyla przed BN 🙂

Ale serduszko bilo i wszystko dobrze sie rozwija.
PRZESZCZESLIWI JESTESMY Z MEZEM.
🤪
Pozdrawiam 🙃

Mowilam,ze bedzie dobrze 🙂 🙂Pozytywne myslenie przy komplikacjach to polowa sukcesu.Wiem to z wlasnego doswiadczenia 🙂 🙂Maja to ty mlodsza ode mnie jestes hihi:P

• Mamusia
Nusia haha palca pokazalaś mężowi ! no tego się też właśnie boję ,że będzie chłopak duży po tatusiu i dziadkach 😁 mój tato ważył 5 kg jak się urodził....
No Monia leci mi czas leci 🙂 a Ciebie cały dzień u nas nie było 🙂
Atus cieszymy się razem z Tobą i gratuluję w takim razie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Sylvianko podadza ci w kg 😁 Pamietam jak mi mowili,ze tydzien przed porodem Juli wazyla 4100 i ze przy porodzie bedzie z 4500...nawet w dniu porodu jak mi wody odeszly to mi mowili::"oj,jakie pani ma duze dziecko,bedzie tak ciezko urodzic" a tu taki maly kurczak wyszedl 😁 a nie bylo mnie,bo caly dzien z Ania latalam-ta dziewczyna od poloznej 😉trzeba jej kiedys podziekowac,ze nas poznala 🙂

• Mamusia
No i po szkole, Monia to ile masz lat?
Atus super,ze jest super tak 😁

Mala wywija w brzuchu fikolki teraz, takich rzeczy to jeszcze nie widzialam 🙂)) Jutro znow mamy wizyte u midwife, i co ona tak co tydzien bedzie sprawdzac? znow nas zmierzy miarka krawiecka?:P

• Mamusia
MadziaW napisał(a):
A my wlasnie obejrzelismy 'Czarnego Labedzia' - widzialyscie?? Niesamowity!

chyba nie widzialam

byl dzis u nas landrod i powiedzial, ze w zwiazku z tym, ze kontrakt nam sie konczy teraz w czerwcu, bedzie chcial podpisac z nami juz nie przez agencje 🙂. powiedzial, ze przez 2 lata juz mu starczy z agencja. 😉

• Mamusia
kaasiaak napisał(a):
MadziaW napisał(a):
A my wlasnie obejrzelismy 'Czarnego Labedzia' - widzialyscie?? Niesamowity!

chyba nie widzialam

byl dzis u nas landrod i powiedzial, ze w zwiazku z tym, ze kontrakt nam sie konczy teraz w czerwcu, bedzie chcial podpisac z nami juz nie przez agencje 🙂. powiedzial, ze przez 2 lata juz mu starczy z agencja. 😉

Z Natalie Portman 🙂
Pewnie, co ma przez agencje, jak ma dobrych lokatorow 🙂

• Mamusia
pewnie, ze ma dobrych lokatorow - w koncu mu niezly remont w chacie zrobilismy na wlasny koszt.
teraz tez doprowadzamy do porzadku malej pokoj. 🙂
ale fakt, ze mamy zupelna swobode - nie ma ograniczen w kolorach scian, wierceniu dziur, czy nawet posiadaniu zwierzat. zreszta od poczatku, po pierwszej wizycie (i do wczoraj jedynej), jak zobaczyl co zrobilismy z tym domem, to powiedzial, ze mozemy mieszkac ile chcemy 😉
spytalismy sie go wczoraj o ewentualne kupno - powiedzial, ze - any time. wiec kto wie, moze potem kupimy, kwestia ceny i jeszcze mysle ok. 3 lat. 🙂
ale sie rozpisalam... ☺️

• Mamusia
Czesc dziewczyny 🙂
Ja ogladalam juz dawno labedzia, taki niezly film przyznam, psychologiczny.
Kasia a landorda macie super. Ja mam przez agencje wynajmowane ale ona od raz powiedziala,ze teraz my tu mieszkamy to mozemy robic co chcemy, wiec ja maltretuje Michala o kolory scian, a teraz auto sprzedalismy wiec ma klopocik zeby te farby do domu dostarczyc, on mowi,ze jeszcze dwa miesiace.....ale ten czas tak leci a ja mam syndrom wicia gniazda 🙂)))))))