Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Rozstepuchy mi sie robia na dole brzuszka..........:/ i tam gdzie mala siedzi czesto czyli z prawej strony .
Dzis mi sie snilo,ze juz mialam rodzic i bardzo sie balam,takim dziwnym strachem.No coz, to akurat jest nieuniknione.... 😁

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam.To i ja wam poklaskalam po tak cudownej nocce 🙂 🙂Juli zasnela przed 22 obudzila sie o 3:48,zjada,poszla spac i wstala o 7:30,znowu zjadla i znowu kima 😁 😁 Szkoda tylko,ze pogoda jest taka do dupy 😞 To ja wam tez wszystkim poklaskalam tak na poprawe nastrojow.Maja rozstepami sie nie przejmuj,ja mam krajobraz ksiezycowy zamiast brzucha 😁

• Mamusia
oj mi teraz też się taka pogoda podoba ,bo o wiele lepiej się czuje niż jak jest gorąc 🙂
miłego dnia laseczki 🙂 ja też uciekam do siebie do pracy wyjaśnić dlaczego nie dostałam tej wypłaty?!
Zadarli z babą w ciąży ,więc lepiej niech się boją :P
Buuuuuziaki 😁

• Mamusia
sylvianka3 napisał(a):
oj mi teraz też się taka pogoda podoba ,bo o wiele lepiej się czuje niż jak jest gorąc 🙂
miłego dnia laseczki 🙂 ja też uciekam do siebie do pracy wyjaśnić dlaczego nie dostałam tej wypłaty?!
Zadarli z babą w ciąży ,więc lepiej niech się boją :P
Buuuuuziaki 😁

no z baba w ciazy lepiej nie zadzierac a z matka polka to juz w ogole strach 😜

• Mamusia
a mala wczoraj od 20stej do 23ej meczyla sie z brzuszkiem, chyba kolke miala bo co baczka puscila to ryk, dostala pozniej mleko to poszla spac i az 5 godzin ze zmeczenia spala 🤪 jak ona tak plakala a ja jej nie moglam pomoc to razem z nia mi sie plakac chcialo. a jak zadzwonilismy do poloznej to ta zzeby dac dziecku zimnej wody przegotowanej, albo dac jesc bo jest glodne co za babsko pojebane!
a my dzis znowu na spacer nie wyjdziemy bo pada jak na zlosc 😞

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
mam juz dosc tego siedzenia w domu cale 2 tygodnie na powietrzu nie bylam przez ta jebana pogode mozg mi sie lasuje 😮

gosia jak masz przykrycie przeciwdeszczowe do wozka to idz na spacer chociaz na chwile bo na prawde zwariujesz 🤪 albo jak twoj facet bedzie mial wolne to wyjdz na chwile do sklepu czy cos 🙂 ja tak robilam. karmilam mala moj mezus zostawal z nia i gral sobie na play station a ja w tym czasie na zakupach takich zwyklych spozywczych 🙂

• Mamusia
nusia27 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
dostalam dzis list ze w srode musze isc do szpitala z mala na badania sluchu, mialyscie takie cos??

ja mialam w szpitalu

do nas polozna srodowiskowa przyszla i w domu robila. Nie pamietam, zebysmy gdzies szli..hmm...

• Mamusia
Jestem spowrotem 🙂Dziewczyny,ale jestem szczesliwa 🙂 🙂Wlasnie dostalam list,ze przyznali mi becikowe i ze 10.05 wplaca mi 500f 😁 😁 Na chrzciny jak znalazl 🙂Niech jeszcze uda nam sie w koncu jakies fajne auto znalesc i kupic,to juz calkiem bede szczesliwa 😁 Gosiu jak mala ma problem z brzuszkiem i kupki nie bedzie mogla zrobic,to daj jej espumisanu.Daj jej z 4krople,bo jeszcze miesiaca nie ma i powinno przejsc.A na spacer idz,tylko z folia albo sama jak Marcin bedzie w domku,nawet po glupi chleb

• Mamusia
Gosiu ja mialam badanie sluchu w szpitalu,ale to dlatego,ze bylam tam dluzej niz 1 dzien.To jest rutynowe badanie,wloza malej sluchawki do uszek i beda sprawdzali reakcje fal mozgowych na dzwieki.Maja ciesze sie,ze chociaz tobie sie podoba 😁 😁 A Gosiu jak nie masz espumisanu,to Nusia kiedys mowila,ze infacol ma taki sam sklad,a jest tu oglnodostepny

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
monia podziel sie kasa:P

Gosiaczku tobie tez napewno becikowe przysluguje 🙂Masz moze working tax credit?Jak nie to skladaj szybko o child tax credit,a jak juz to bedziesz miala,to ci dadza 🙂Maja dobra kapela.Koles faktycznie podobny do Grabaza...no ale Grabaz to Grabaz.echhh

• Mamusia
Maja gdzies pod wozem strazackim tancowalam 😁 I Owsiak cala mnie woda zlal...Kurcze,jak ja bym sie chociaz raz jeszcze tak pobawila..Juz mowilam mezowi,ze jak mala bedzie miala z 3-4 lata to ja na woodstock zabiore 🙂Na poczatku byl sceptyczny,ale teraz juz coraz mniej marudzi 😁
http://www.youtube.com/watch?v=jKuKPQAlMEA