Skocz do zawartości

Ciazowki w UK :) | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
buziaki dla Julci 😘

dziewczyny, a co wy robicie z tymi pieluchami? 😲 ja mam kilka, nawet nie wiem dokladnie ile, idzie mi mniej wiecej jedna dziennie. 😉
Sylvianka, ale przeciez pierwsze kilka tygodni dostajesz 90% swojej pensji, chyba ze wychodzi mniej niz maternity normalne. u nas w firmie ksiegowosc od razu wrzuca to do systemu i pieniadze z regoly sa naliczane od razu przez revenue. z tym ze tydzien jest zaokraglany do przodu i zaczyna sie niedziela i placony jest "z dolu" a wszelkie wyrownania placa potem na koniec maternity.

• Odpowiedzi 11 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• nusia27

1457

• MonisiaD

2339

• gosiaa21

1542

• MajaCh

1981

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzieki kaasiaak 🙂Teraz to juz tyle pieluch nie idzie,bo Jula juz nie sika i nie kupka na wszystko naokolo 😁 😁 Ale ja mam zawsze 2 ze soba w torbie,do tego na mate klade przy przebieraniu,no i do karmienia.Sylvianko a od kiedy jestes na maternity?

• Mamusia
u mnie tez caly dzien byla piekna pogoda, cieplutko jest nawet i teraz 🙂
bylam dzis kayke zwazyc, 6440 - nie jest to kolos, ale wage ma prawidlowa.
Sylwianka, jesli jestes na zwolnieniu lekarskim, to nie masz jeszcze maternity, chyba ze wypisalas juz maternity notification. a jak jestes na zwolnieniu, to grosze tu placa.

a kaya juz wykapana, nakarmiona i juz nawet smacznie spi. 🙂

• Mamusia
A ja dzis nawet nosa z domu nie wynurzylam,caly dzien przelezalam.A Julka dla odmiany chyba czula sie wysmienicie,bo przez caly dzien spala az 30 minut 😉Kaasiaak sylvianka mowila,ze jest na macierzynskim,a nie na zwolnieniu.A powiedz mi karmisz cyckiem czy butelka?I ile Kayka wazyla po urodzeniu?Tak z ciekawosci pytam,bo Julka juz 5 kg wazy a ma dopiero 2 miesiace.Z tym,ze ja ja niestety modyfikowanym karmie

• Mamusia
MonisiaD napisał(a):
A ja dzis nawet nosa z domu nie wynurzylam,caly dzien przelezalam.A Julka dla odmiany chyba czula sie wysmienicie,bo przez caly dzien spala az 30 minut 😉Kaasiaak sylvianka mowila,ze jest na macierzynskim,a nie na zwolnieniu.A powiedz mi karmisz cyckiem czy butelka?I ile Kayka wazyla po urodzeniu?Tak z ciekawosci pytam,bo Julka juz 5 kg wazy a ma dopiero 2 miesiace.Z tym,ze ja ja niestety modyfikowanym karmie

Kaya wazyla 3460, byla 1 miesiac na piersi a potem butla 🙂