Skocz do zawartości

Masa dzidziusia w ciązy | Forum o ciąży

k@siulek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 575
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam wszystkie przyszle mamusie, jestem po raz pierwszy na forum.. mam nadzieje, ze w razie potrzeby bede mogla liczyc na Wasze cenne wskazowki.
Mam na imie eliza i mama (wg planu) bede za 5 tygodni... Mieszkam na wyspach brytyjskichi tutejsze polozne ciagle mnie strasza, ze moj brzuszek jest za maly... Moj synek w 33 tygodniu ciazy wazyl 1969g 🙂 🙂 , wydaje mi sie, ze to nie jest malo? Co myslicie? Z gory dziekuje za kazda opinie, pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Witam
moja córka w 34tc wwg/usg ważyła 1660g,a urodziłam w 37+5tc i jej waga urodzeniowa była 2600g,więc to pod koniec ciąży dziecko przybiera najwiecej.Przestancie sie martwic bo stres zle wpływa na wasze maluszki,a tylko spokój i odpoczynek w ostatniej fazie ciązy pomoze maluszkowi rosnąć,tak poradziła mi pani gin,bo wszyscy wkoło straszyli mnie co ja to nosze w brzuchu i co ,jak urodziłam to moje maleństwo było pupilkiem wszystkich połoznych bo była malutka ,kochana, i sliczna .
Najwazniejsze jest zdrówko,a dziecko nawet takie malutkie rosnie w oczach!Pozdrawiam 😘

Ja byłam u lekarza w zeszły poniedziałek to wchodziłam w 28 tydzień a mój synuś ważył wtedy 1350 gram ale lekarz powiedział mi że to kawał chłopiska jak na ten tydzień 🙂 🙂 🙂

• 2 tygodnie później...