Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Niunia26 napisał(a):
A Ja się pójdę umyć i poczytam, bo mam z 50 str. jeszcze do czytania książki i ciekawi mnie zakończenie. Mam nadzieję, że dziś zasnę i nie będę wstawać w nocy. A tyłek to mam wielki, zdjęcie małe to nie widzisz 😜

taaaaaaa, pewnie wzrok mi się od laptopa już popsuł :PPP
głupoty gadasz Niuniaczku :P

• Mamusia
No musisz odwiedzić okulistę 😜 Zawsze miała wielkie cztery litery 😜 Ale teraz to już jest największy ze wszystkich czasów. Ja po ciąży to ze 25kg muszę zgubić, ale na serio, bo już przed miałam nadwagę, a teraz to aż strach napisać ile wazę ;-( Mały grubasek ze mnie ;-)

• Mamusia
Neli znam to, ostatnie dwa dni miałam dobre, ale płakanie wróciło ;-) Takie uroki ciąży. Wczoraj wieczorem płakałam bo mi się śmieci wysypały, a mąż miał z tego ubaw ;-) Dziś płakałam czytając poród lutówki, ciekawe co jutro będzie. Pewnie na USG się rozryczę.
Kurdę ale mnie zgaga meczy 😠 😠 😠 😠 😠
Miałam się iść myć, ale nie chce mi się z łóżka wstać 😜

• Mamusia
Mój mały niestety z sadełka mi nie ciągnie i ja co miesiąc 2 kg mam więcej... mój Miś się strasznie bał o mnie jak będę w ciąży... muszę przyznać, że miałam ED i dlatego. Mam nadzieję, że to już nie wróci... chociaż podobno z ED jak z alkoholizmem. Do końca życia się na to choruje... 😞

• Mamusia
emka ja przez cholestaze musialam calkowicie diete zmienic.Ograniczylam smazone,fast foody(a tak je uwielbiam)gazowane napoje i inne najlepsze pysznosci.I pewnie dlatego nie przybywa mi kilogramow.Ale ja zawsze mialam zwolniony metabolizm,wiec jak znam zycie,to te 15 kg bede 2 lata gubic 😉Zawsze zylam na 2 kanapkach dziennie,a dopoki mala piersia bede karmic to o drastycznych dietach moge zapomniec.Ale jak o malutkiej sobie pomysle,to jakos sie tymi kilogramami nie przejmuje 😁

• Mamusia
Znam 2 dziewczyny,ktore sie w ciazy odchudzaly.Fakt,duzo nie przytyly,ale w obu przypadkach malenstwa mialy problemy ze zdrowiem po porodzie badz tez w trakcie.Ja tam moge sie odchudzac,ale dopoki moj skarb jest ode mnie zalezny,to napewno nie bede jej krzywdzic.W koncu kochanego cialka nigdy nie za wiele 😉 A link dobry,usmialam sie 😁

• Mamusia
Niusia ja nawet nie probuje sie wczesniej klasc.Wczoraj polozylam sie o 22 to i tak do 3 nad ranem sie meczylam.A myslalam,ze szybko zasne,bo bylam wykonczona.Z reszta,tak juz pewnie do konca bedzie.Matka natura przyzwyczaja nas do nieprzespanych nocek po porodzie 😉