Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej Ania a która u Cibie godzina ?? i kiedy Twój ślub??? ktoś z Polski przyjedzie ????
Magda co tam się stało ??? chodzi o Twoją koleżankę ????
Ania o ślubie coś tam kiedyś wspominałam ale miałam swoje wątpliwości nawet nie dotyczące P. ale takie bardziej "duchowe" ale myślałam , myślałam no i wymyśliłam 😉 na forum nie wspominałam ale można się było domyśleć jak szukałam białej sukienki i butów dla LENY 😉 😉
chociaż chyba dwóm czy trzem dziewczynom się pochwaliłam 😉 😉
a tu nie chciałam oficjalnie pisać bo nie wiedziałam czy w ogóle do tego ślubu dojdzie bo najpierw dwa razy przekładaliśmy datę potem godzinę więc nie byłabym zdziwona gdyby nic nie wyszło , a potem wyszłoby że coś kręce albo coś
u mnie nikt nie wiedział, tylko te kilka osób które były obecne , wszystko po cichaczu bez zamieszania bo musiałam uniknąć naszego księdza w tych całych procedurach i dlatego wszystko było w Przem
a ja jestem wkurwiona, zła i zryczana 😞

• Mamusia
Mati u mnie pierwsza dwadzieścia, ślub 29 września, a przyleci tylko mama, tata i sis.
Też chciałabym tak po cichaczu wszystko załatwić, ale będziemy mieć wesele i dziś już pierwsze wspólne planowanie zaliczone 😁
Lubię takie spontany, Leniuszkowi podobało się w kościele??? I gdzie kupiłaś sukienkę? Właśnie coś takiego chciałam ale nic nie znalazłam 😞

• Mamusia
U nas gorączki ciąg dalszy, byliśmy na ostrym dyżurze, zbijam tylko bo ciągle 39,7 z 3-godzinną przerwą po Nurofenie a potem na nowo.. Czeka nas nocne czuwanie..

Ania - na hemoroidy Posterisan czopki albo Proctoglyvenol ale nie wiem co tam w USA mają..
Generalnie sprawa musi być leczona i to szybko...

Idę po już padam, dziecko mam jak rozżarzony węgiel - biedna moja, majaczy przez sen.. Nawet na pogotowie dzwoniłam już.. Dobra idę i nie zanudzam

• Mamusia
bry

Ola, może to 3dniówka?? jak taka wysoka gorączka i nic więcej sie nie dzieje.. Ponoć dopiero po 3dniach jak gorączka nie maleje trzeba się niepokoić więc trzymajcie się tam dziewczyny - będzie dobrze 😘 😘

Magda co się stało?? Bo na fb pisałaś że przez Majke... 😮 😮 🥴 🥴

a ja mam drugi z kolei dzień taki że mam ochotę związać i zakneblować swoje dzieci 😠 😠 pal licho z Julką bo jeszcze pójdzie nieraz do koleżanki czy się pobawi z jakimiś dziećmi więc nie mam jej ciągle na głowie (a i tak swoimi odzywkami mnie tak ze 2 razy wyprowadzila z równowagi że mało brakowało...) ale młody to już jest przesadka co on robi. Jak mu tylko coś nie pasi to piszczy tak przeraźliwie że mi łeb rozsadza po prostu. A w związku z tym, że bardzo ważny chce być ostatnio to ciągle coś wymyśla, ja mu zabieram albo nie pozwalam a on pieje. A we mnie normalnie aż buzuje wszystko. Wczoraj mnie tak znienacka spoliczkował że mi aż łzy stanęły 🤢 🤢
Nerwa mam na nich. I na siebie że sie nakręcam. Wieczorem to już nawet z pokoju musiałam wyjść jak się bawili bo ganiali się i piszczeli i myślałam że mnie trafi na miejscu szlag.
Może by mi się urlop tak ze 2-3 dni na bezludnej wyspie przydał. Tylko nie wiem kto mi da. Na żądanie musze wziąć i tyle 🤢 🤢

yyyyyyyyyyh

• Mamusia
Ola a trzydniówkę Lenka przechodziła???
dziwne , może to jakaś infekcja wiesz i tamte kobiece sprawy może jakies ogólne osłabienie , nie wiem a co lekarze powiedzieli ???
Ania zapomniałam o co pytałaś ??? ☺️
na TAMTO co tam masz nie znam lekarstwa i nic nie wiem 😞
pytałaś o moją sukienkę czy LENY ??
Leny to jakaś amerykańska z GAP'a a moja kupiona w pierwszym lepszym butiku gdzie wisiało parę sukienek na krzyz ale nazywał się VISSAVI czy jakoś tak , kosztowała 259 zł , wydaje mi się że to i tak dużo jak na taką szmatę , ale na żywo chyba lepiej wygląda bo na wieszchu ma taką siateczkę ze srebrną nitką i trochę się błyszczy 😉
a LENA w kościele no cóż na czas "ślubu" była z moją mamą i Wiktorią (P. siostrzenicą ) była nawet grzeczna , siedziała w ławce, kilka razy slyszałam jak głośno krzyknęła MAMA, albo TATA ( to drugiej chyba ze 20 razy 😉 )
problem w tym że była mega zmeczona i głodna , bo ona w dzien śpi około 3 godz a wtedy tylko w podróży 40 min ( a jechaliśmy w upale półtora godz) , no i jak dojechaliśmy do mieszkania to szybko rosół ze słoika zabrany z domu ale nie za bardzo chciała jeść bo dużo się działo, my się ubieraliśmy , goście wchodzili, wychodzili więc zjadła kilka łyżeczek 😮
no więc jak ksiądz zaprosił ją do nas to już była naburmuszona , jeszcze nie wyła tylko się boczyła i kwekała i wyrywała się Pawłowi , no i jak ksiądz położył jej ręce na głowie to się zaczęło, WYŁA JAK SYRENA dosłownie , mnie tam to nie przeszkadzało ale widziałam jak P. sie denerwował i babcie również bo jak to tak wyć w kościele ??? bo przecież gdyby była mniejsza i niczego nieświadoma to by tak nie było ,
potem rzuciła szatkę na ziemię 🤢
no i się skonczyło, zaczeła sie Eucharystia to ktoś ją zabrał , chyba P. siostra ,
niestety na zdjecia też musiała z nami pojechać, bo mama z Piotrkiem pojechali od razu do dou zająć się obiadem , a pozostali mieli już komplet no a u nas był fotelik ehhh no wiadomo , nie chciała tam z nami chodzić , a że były tam ścieżki wysypane kamykami to chciała je od razu zjadać 🤢
także z sesji też nie bedzie rewelacji bo i P. był spiety , i fotograf się wkurzył, mówił że dawno nie widział tak zestresowanej i spieszącej się PARY MŁODEJ 😉
no ale nic coś tam pstryknął, ze dwie fotki mi się podobały

• Mamusia
Ola moja też przy trzydniówce dostała antybiotyk na gardło ale nie podałam ☺️

ato tak z nudy, moi żołnierze
[URL=http://iv.pl/][IMG]http://iv.pl/images/86344133935447044176.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://iv.pl/][IMG]http://iv.pl/images/28471045419739470465.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Mati wyglądałaś prześlicznie, skromnie a elegancko, świetnie. Lena to księżniczka dosłownie 😆
Madzia fiu, fiu królowa normalnie 😆 i CO SIĘ STAŁO, że taka roztrzęsiona byłaś??? 🤢
Aniu tylko Ci zazdrościć 🤢 Ola ma rację, że Posterisan, ja poleciłabym Ci Hemorol wg. mnie najbardziej skuteczny mimo, że ziołowy, ale wątpię czy tam go dostaniesz bo to z Herbapolu 🥴
Ola co z Lenką???? Mój też miał 3 dniówkę, masakra, lekarz również podał mu antybiotyk na gardło... bez komentarza 😠
Lena, ale z Cb piękna żołnierka 🙂
U mnie pada, aż w domu ciemno, ogólnie mega problemów i ciągle przybywa. Czuję się jak w jakiejś pułapce, chociaż chcę coś zrobić to i tak jest to poza moim zasięgiem. Czy ta dorosłość tak wygląda czy to po prostu ja mam takie "szczęście" w życiu???

• Mamusia
Nina tak dorosłość tak wygląda
ja też nie ogarniam wielu rzeczy ani spraw i się poddaje i udaję ze jestem NIEZARADNA ŻYCIOWO ( chociaż udawać nie muszę 😉 ) a potem ktoś robi coś za mnie albo problemy same się rozwiązują - chociaż pewnie do czasu
a co się tam stało ???? z czym sobie nie radzisz ???

• Mamusia
Witojcie.
Matylda, wygladałaś tak ślicznie i sukienka jest bajeczna 🙂 Lena jaka piękna 🙂 tak patrzyłam na Was i tez bym może jeszcze raz chciała przeżyć to samo 🙂 to jest takie niesamowite 🙂
Ola, jak Lenka?

Magda, wyglądałaś pieknie 🙂

ja czesto robie papryke farszerowaną 🙂 bardzo ja lubie 🙂

u nas nic sie nie zmieniło. tylko w ogóle nie mam na nic czasu.

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Nina tak dorosłość tak wygląda
ja też nie ogarniam wielu rzeczy ani spraw i się poddaje i udaję ze jestem NIEZARADNA ŻYCIOWO ( chociaż udawać nie muszę 😉 ) a potem ktoś robi coś za mnie albo problemy same się rozwiązują - chociaż pewnie do czasu
a co się tam stało ???? z czym sobie nie radzisz ???

Oj Mati za dużo by gadać 🥴 Najogólniej mówiąc jak to w życiu zdrowie, pieniądze, podli ludzie...

• Mamusia
dzięki Marina , zawsze na jakąś rocznicę czy cóś możecie sobie odnowić przysięgę z taką samą pompą 😉
Nina u mnie podobnie , tj zdrowie jako tako o pieniądzach się nie wypowiadam bo napisałam już wszystko a podli ludzie no cóż byli są i będą, szkoda tylko że okazuje się że ktoś komu ufamy , ktoś kto z pozoru okazuje się super człowiekiem , potem okazuje sie skur........ i wtedy zawód jest jeszcze większy 😞

• Mamusia
gizelda napisał(a):
dzięki Marina , zawsze na jakąś rocznicę czy cóś możecie sobie odnowić przysięgę z taką samą pompą 😉
Nina u mnie podobnie , tj zdrowie jako tako o pieniądzach się nie wypowiadam bo napisałam już wszystko a podli ludzie no cóż byli są i będą, szkoda tylko że okazuje się że ktoś komu ufamy , ktoś kto z pozoru okazuje się super człowiekiem , potem okazuje sie skur........ i wtedy zawód jest jeszcze większy 😞

Mati ja już wiele razy zawiodłam się na ludziach pseudo przyjaciołach, którzy są tylko wtedy kiedy masz kupę kasy i piastujesz super stanowisko. Mówię też o rodzinie, ale to temat rzeka...
Ja to głupia szczera Kasia jestem, a szczerej Kasi to jak mówią du.. widać.

• Mamusia
gizelda napisał(a):

taaaa ale kasy by poszło na to zaduzo. Idę po paczke 🙂

miłego dnia wszystkim

• Mamusia
jejju jeju ja niewiele myślac zapakowałam LENĘ i poszłyśmy do lasu, w dwie godz znalazłam chyba z 60 prawdziwków ale czad tzn godzinę samą zajęło mi pchanie wózka i zabawianie LENY ale sa grzyby że szok, spotkałam mnóstwo ludzi i mieli tyle samo albo i więcej, jak tylko wyszłyśmy na szosę to LENA padła teraz już śpi w łóżeczku
ale dużo mi się pogniotło i połamało bo wzięłam tylko małą reklamówkę i to bez noża, wszystko brudne ale coś tam zostało
teraz ogarnę ciut w kuchni i czekam na mamę a potem znikam aż do wieczora 😉

• Mamusia
Hej dziewczyny.
Z gory przepraszam, ze pisze tutaj a nie na watku SPRZEDAM,ale mam do sprzedania nowe Conversy dla dziewczynki, rozowe za kostke. Rozmiar 20, dlugosc wkladki 12cm. Na moja coreczke (urodzona w lutym) sa w sam raz i chce kupic rozmiar wieksze, a te sprzedac. Jakby ktoras z was byla chetna to piszcie na maila [email protected]
Pozdrawiam

• Mamusia
dzięki Angela 😉
no widzisz Magda żadna nie widziała Twoich zdjęć ze ślubu więc ich nie pokazałaś 😜
no i co tam się stało wczoraj co ??? co ta Maja narobiła??? podpaliła coś??? weszła gdzieś?? zaklinowała się ??? no co ??????, Mam nadzieję że wszystko z nią OK i że WY żadnych problemów z tego powodu nie będziecie mieć
Ola ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ej no a gdzie Linka zaginęła ??? dwójka tak ją pochłonęła ze czasu dla nas nie ma
a Klaudia
a Dagi
a Maja
a Raczek
no i oczywiście pozostałe 😞