Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

Ola - a to skąd Ci goście przyjeżdżaja?
Uwielbiam dostawać takie nie potrzebne prezenty 😠 😠
typu hustawka która zajmuje cały pokój - na szczescie teraz jest wyniesiona na strych do siostry....

Aneta - co Ty??? Ja mogę jechać do Szwecji na Twoje miejsce 😉 a serio przeglądam ofertypodróży do Disneylandu ☺️ ☺️

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Matylda - moi goście nie dadzą kasy, bo już kupili bez porozumienia jakiś rowerek nie wiem po co.. Będzie stał 2 lata i chałupę zagracał 😠 Ja nie miałam w ogóle zamiaru Lenie kupować roweru, dopiero jakby gdzieś ze 4 lata miała, a wcześniej taki jakby rowerek ale bez pedałów żeby się nóżkami odpychała sama.. Nie wiem czy widziałyście, to podobno doskonale wpływa na dziecko i uczy utrzymać równowagę a oni dosyć że kupili rower to jeszcze dokupili taką rączkę dla rodzica do trzymania roweru z tyłu - dla mnie to porażka największa z możliwych bo kalekę można sobie takim czymś wychować - tzn mówię o wpływie na kręgosłup.. Więc sama widzisz - dosyć że goście przyjadą to jeszcze z niechcianym rowerem który przez 2 lata będzie stał jako eksponat i będzie się kurzył 😠
Co do bluzeczek to ja Lence zakładam body ale bez rękawów o takie tylko mam białe a nie w różu
http://allegro.pl/hm-nowy-3pack-nowe-body-bielizna-lato-2-4m-62-i2286338844.html

A zwiedzać nie pójdą bo jak sami? 🤨

Chłopaki już fajnie sobie radzą, Józuś to tylko na tym filmie taki spokojny, normalnie to lata jak przeciąg 😁 Wszędzie go pełno 😉

Coś jeszcze miałam napisać ale nie pamiętam ooo

Pola dostala rowerek na swieta od K.matki i tez nie wiem po cholere on jej teraz na szczescie mamy strych i tam jego miejsce:P

Ja nie mam strychu i już na samą myśl ch... mnie strzela..
Sami mają dzieci i jakoś tak w ogóle bez pomyślunku.... 🥴
Ech.. szkoda słów, idę brać się za robotę 🤢

• Mamusia
Ola o takie body mi chodziło
mamy ze 3 sztuki ale jakieś takie lewe z nadrukami 😮
No właśnie co to za goście skoro rodzinę S. ma na miejscu - to nie muszą zjeżdżać a mama Twoja już jest to nie kumam
a ja bym chciała rowerek i sama jej niebawem kupię no może w przyszłym roku na wiosnę
ale nie taki jakiś kurwa kolorowy z baldachimami i rączkami do pchania bo tego nienawidzę
sąsiad miał taki rower jak był mały , ten rower miał pedały/pedała 😁 ale babki i tak go zawsze tym kijem pchały żeby się nie przemęczał i zawsze był takim spaślakiem , teraz ma 9 lat a waży może 100 kilo serio , a pamiętam jak taki kon miał może ze 4 lata siedział na tym rowerze a one ciągle go pchały
P. siostrzenica miała 2 lata jak jeździła na na normalnym rowerze bez żadnych kółek dodatkowych i zabezpieczeń PRZYSIĘGAM ale ona to w ogóle to ewenement , siedziała sama jak miała 3 mce , chodziła jak miała 9 a mówiła już komunikatywnie jak miała rok
i pamiętam to jak dziś jak dostała rower z Włoch taki zwykły, miniaturka takiego dla dorosłych i mu sie przyglądała, sadzali ją na niego i trzymali za siodełko a pewnego dnia jak siedzieliśmy tam na grilu ona wzięła ten rower usiadła zaczęła pedałować i POJECHAŁA 😁
i ja też bym chciała taki zwykły , nie "niemowlęcy "
o i tak się rozpisałam o rowerze że zapomniałam co jeszcze
aha spadam zaraz na dwór
chyba P.dziś przyjeżdża to zniknę na dłuuuuuuuugo 😞

• Mamusia
Masz racje Olu, że on to tylko na filmie tak... ostatnio dał popis u Ciebie ☺️

Co do rowerku , ja zakazałam czegos takiego kupowac, Anielka nie miała do tej pory a;le teraz kupujemy jej taki
http://www.decathlon.com.pl/PL/kikodil-96270471/ na urodziny 🙂 faaaaaaaaaaaaaaaajny jest!

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
gizelda napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
.Jaka w Polsce pogoda??? Tu kur....a snieg z dszczem pada dzieciak juz dwa dni na dworze nie byl;/ ochujeje tu!

nie wiem jak u reszty ale u mnei jakieś 12 st słońce ale jakaś burza się zbliża a ja już sram po gaciach
wariatka 😁

śmiej się
ciebie piorun nie pierdolną
grzmiało już 4 razy 😞

• Mamusia
Wyję kurde z bezsilności, znowu babkę przyłapałam jak karmiła Helkę.
Ciastem. Tak słodkim że po dwóch kęsach rzygać mi się chciało.
Nic nie dają moje prośby, że ma jej nic do jedzenia nie dawać, a zwłaszcza słodkiego.
Przecież ona chce, tak prosi. Nic jej się nie stanie.
Co z tego, że obiadów nie chce jeść i czasem je tylko mleko i chleb przez cały dzień.
A zaczęło się kurwa od tego jak jej ciastka zaczęła stara rura dawać.
Ja już nie mogę 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
brechti napisał(a):
Nic nie dają moje prośby, że ma jej nic do jedzenia nie dawać, a zwłaszcza słodkiego.
Co z tego, że obiadów nie chce jeść i czasem je tylko mleko i chleb przez cały dzień.

Spierdalaj Ty stamtąd Ania czym prędzej 🤨

• Mamusia
brechti napisał(a):

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
sory ☺️
mój P. tak karmi córkę , ważne żeby to było oś taniego i cos co jest pod ręką 😉 😉

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
brechti napisał(a):

Spierdalaj Ty stamtąd Ania czym prędzej 🤨

OLA uwierz
Ania spierdoli ja tylko będzie mogła 🙃

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
brechti napisał(a):
Kurwa Ola nawet nie wiesz jak bardzo chcę, ale nie mam gdzie.
Nie stać mnie na wynajem mieszkania czy nawet zasranego pokoju.
😞

Ja Cię przygarnę, dawaj do mnie - będziemy chodzić na meetingi z dziewczynami 🙃 I Kasi barana zobaczysz 😁

O co chodzi w ogóle z tym baranem? Mnie się skojarzyło z trwałą na głowie 😁

• Mamusia
brechti napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
brechti napisał(a):
Kurwa Ola nawet nie wiesz jak bardzo chcę, ale nie mam gdzie.
Nie stać mnie na wynajem mieszkania czy nawet zasranego pokoju.
😞

Ja Cię przygarnę, dawaj do mnie - będziemy chodzić na meetingi z dziewczynami 🙃 I Kasi barana zobaczysz 😁

O co chodzi w ogóle z tym baranem? Mnie się skojarzyło z trwałą na głowie 😁

BO TO PEWNE TO ALE NIKT NIC NIE WIE 😉

• Mamusia
Ania wspólczuję 🥴 mój dostaje ciastko od czasu do czasu zwłaszcza jak marudzi a ja muszę szybko coś zrobić ☺️

co do rowerka to my dostaniemy od szwagierki właśnie taki z budka i kijkiem do popychania ale moze mi się przyda, żeby szybko z nim do sklepu podskoczyć za ulicę i nie pakować go w wózek ale myślę właśnie o kupnie tego biegowego, ale tak wyczytałam, że to od 2,5 roku, myślałam, że wcześniej

Czy Wasze dzieciaczki jak zaczynały chodzić to wstawały same z podłogi, tak jak Józio i Lenka na filmiku?
Pamiętam, że jak Maks zaczynał chodzić to stawał sam robił kilka kroczków i bęc na pupę a Gabryś podchodzi do mebli albo do ściany i dopiero puszcza się i idzie, dzisiaj już cały pokój przemierzył 😁