Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Heja! Powróciłam z weekendu majowego 😆
Wypoczęłam, ale nie zabrakło mi też rozrywek w postaci alergicznego kataru Jasia i co gorsze alergii na światło słoneczne 🥴
Dziadostwo takie, że masakra do tej pory ma to na buźce i tak wolno schodzi 😞 A jak swędzi 🤢
Ot tyle i jeszcze więcej, ale jakoś teraz nie mam większej weny i mały rozrabia, spał od 18.00 do 6.00 rano bez przerwy 😲 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

bry,
weźta się zbierzta to wtedy pokażę, bo wstawiam co godzinę a i tak nikt nie widzi 😜 😉a kasuje szybko bo na zdjęciach jest mój Ł. który chyba by mnie zabił za to że wrzucam z nim zdjęcia 😉

noc masakryczna, mała sie kręciła pół nocy - nie mogła zasnąć.

• Mamusia
bry
ja też dzisiaj nie pospałam 🥴 w dodatku panicz się obraził na mleko - je z takim przymusem i na siłę podtykane że aż mnie strzyka 😠 😠 i lata za mna rano i woła amam a jak mu daje to nie chce pić. i gadaj z takim 🤢

a z rana stuknęłam kogoś pod przedszkolem Julki, tzn nie kogoś a samochód i nie jestem pewna czyj ale znajomego na pewno, albo sąsiada albo listonosza - w każdym razie obydwaj mnie znają ale obydwaj w tym czasie byli w szatni więc żaden nie widział, nikt nie widział a ja się szybko zawinęłam i odjechałam. u mnie jest małe obtarcie, na tamtym lekkie wgniecenie w drzwiach, może sie nie zorientuja ze to ja 😁 😁 trza było normalnie parkowac a nie zastawiac ludziom drogę wyjazdu 😉

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
dobry 🙂
Ola-super zdjecia 🙂 Lenka jaka sliczna 🙂

Dzięki Andzia 😘

ach jak te nasze dzieci urosly a tak niedawno byly takie malutkie 🙂

a ja dzisiaj jak zwykle dzien z tych gorszych 🥴

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
alexia_79 napisał(a):
Chciałam się jeszcze pochwalić, że po śniadaniu i w ubraniu ważę 49 kg ☺️

😮 🤪 🤪
to ja przy tobie spasnieta jestem 🥴

Ale Ty wyższa i ciężarna 😉

tylko ze ja nic jeszcze nie przytylam ☺️
no tak ja mam 176 cm i waga to 68 kg ☺️

• Mamusia
dobry
Lenka śliczna i jaka blondi, szok 🤪
u mnie od wczoraj leje 😠
ja nic nie robię a roboty w chuj ale to żadna nowość 😁
jak P. wróci to kurde do sądu musimy jechać i do banku i nie wiem jak to ogarnę bo młoda ma wtedy drzemkę a sąd do 15.30 a bank do 18.00 i oddalone od siebie o 6 km 😮, no nie wiem zobaczymy
ja dziś nie gotuję bo po tym co OLA napisała definitywnie się odchudzam
od dziś tylko piwo, kawa i fajki i może osiągnę moje 50 kg bo jak na razie 60kg o zgroooooooooozo 🤨 😮
ale dziś z rana mnie naszło na jakieś śmieszne galaretki z owocami i bitą śmiet, wyszło mi 6 pucharków to ja tylko jednym zgrzeszę 😉 ☺️
i dalej szukam inspiracji na firanki a dokładniej do bolku czyli salonik, kuchnia i mały pokój , nie mam pojęcia co to ma być i wszystko mnie denerwuje , to już 3 raz szukam 😠 😠 😠 😠, najpierw do mamy, potem na wieś do siebie ( i skończyło sie na pożyczonych firanach od mamy) a teraz do mieszkania
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

• Mamusia
aha Nikolina , moja zawsze byłą niejadkiem ale teraz to już przechodzi sama siebie ,
butlę mleka 210 ml zjada w dwie godz ale nie całą zostaje około 40 ml czyli zjada 170ml mleka 2 razy dziennie tj rano i wieczorem
po drzemce w wielkich męczarniach i ciągłym krzyczeniu NIE zje pół miseczki sinlacu z owocem , czyli taki zrobiony z 80ml wody i 4 łyżek kaszy i coś tam jeszcze
i po drugiej drzemce nie chce absolutnie żadnej zupy ani słoika ani mojej no po prostu nic 😮
czasem zadowoli się kawałkiem chleba i paroma chrupkami i to wszystko
podsumowując w ciągu dnia zjada tylko 340 ml mleka, kilka łyżek kaszy i zupy ( kilka to jest tak od 5do 10) parę chrupek, i kilka okruszków chleba, do tego trochę papieru i śmieci z podłogi i około 0.5 l wody mineralnej niegazowanej - bo teraz codziennie dostaje swoją butelkę i widzę ile z niej wypija
o i tyle
a uda to ma takie że już nie mogę jej obstać moimi palcami a jeszcze miesiąc temu mogłam 😮

• Mamusia
gizelda napisał(a):
aha Nikolina , moja zawsze byłą niejadkiem ale teraz to już przechodzi sama siebie ,
butlę mleka 210 ml zjada w dwie godz ale nie całą zostaje około 40 ml czyli zjada 170ml mleka 2 razy dziennie tj rano i wieczorem
po drzemce w wielkich męczarniach i ciągłym krzyczeniu NIE zje pół miseczki sinlacu z owocem , czyli taki zrobiony z 80ml wody i 4 łyżek kaszy i coś tam jeszcze
i po drugiej drzemce nie chce absolutnie żadnej zupy ani słoika ani mojej no po prostu nic 😮
czasem zadowoli się kawałkiem chleba i paroma chrupkami i to wszystko
podsumowując w ciągu dnia zjada tylko 340 ml mleka, kilka łyżek kaszy i zupy ( kilka to jest tak od 5do 10) parę chrupek, i kilka okruszków chleba, do tego trochę papieru i śmieci z podłogi i około 0.5 l wody mineralnej niegazowanej - bo teraz codziennie dostaje swoją butelkę i widzę ile z niej wypija
o i tyle
a uda to ma takie że już nie mogę jej obsrać moimi palcami a jeszcze miesiąc temu mogłam 😮

nie wiem co to znaczy obsrać palcami 😁 😁 😁
no Lenka faktycznie chucherko jest, mojemu za to sie fałdeczki słodkie az wylewają wiec szkody jakiejs nie bedzie mial jak mniej poje 😁 😁 mleka wyrabia w ostatnich dniach tak mniej wiecej jak twoja Lena plus obiad i jakies cos kaszkowo-owocowo-deserowe
i musze go pochwalić: od 3 dni jest baaaaaaaaaaaaardzo grzeczny, sam sie bawi, nie miunczy nie skiełczy i gada gada gada 😜 tylko w nocy daje czadu. i rozdrapał mi znamie takie wystajace do krwi 🤨 🤨