Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej,

ja też postaram się dziś być.. Te które czytały Greya to wiedzą jak ciężko się od niego oderwać a kończę ostatni tom więc czuję się jak naćpana 😁 Uzależnia ta książka na maxa i mam mega nostalgiczny nastrój bo co ja z sobą zrobię jak skończę? 😁
Mam już następną trylogię na szczęście - Dotyk Crossa - podobno bardzo podobna więc mam nadzieję, że dam radę na chwilę zapomnieć o Greyu 😉 ☺️

Nikola - miałam pisać - zazdroszczę wakacji.. Zdjęć Lenki jakoś nie mam świeżych, a z kwietnia nie będę wklejać bo w zasadzie nieaktualne, już inna fryzurka, włoski ma obcięte za ucho 🙂 I nie chce mi się, leniwa się zrobiłam ☺️

Dziś podobno fotograf ma wysłać moje zdjęcia kurierem więc może po weekendzie Wam coś tu zaprezentuję 😉

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też chcę przeczytać Greya, ale nie mam jak, nikt z moich znajomych nie ma, a kupować jakoś mi się nie widzi... 🙂 chociaż pewnie dojdzie do tego, że będę musiała 😞 😞 😞 😞 😞

Moja Maja - buntu ciąg dalszy.
Maja wraca do żłobka od 19stego sierpnia dopiero. Teraz spędza czas z moją siostrą, podczas mojej nieobecności (kiedy jestem w pracy), codziennie są na basenie, jest już tak opalona na machoń, że już chyba bardziej się nie da 🙂

Wiola, gratuluję!!!!!! i jak zwykle - zazdroszczę 😁

Na spotkaniu postaram się być, ale nie obiecuje 😞 Bo o 5 rano muszę wstać.

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
Ja też chcę przeczytać Greya, ale nie mam jak, nikt z moich znajomych nie ma, a kupować jakoś mi się nie widzi... 🙂 chociaż pewnie dojdzie do tego, że będę musiała 😞 😞 😞 😞 😞

Moja Maja - buntu ciąg dalszy.
Maja wraca do żłobka od 19stego sierpnia dopiero. Teraz spędza czas z moją siostrą, podczas mojej nieobecności (kiedy jestem w pracy), codziennie są na basenie, jest już tak opalona na machoń, że już chyba bardziej się nie da 🙂

Wiola, gratuluję!!!!!! i jak zwykle - zazdroszczę 😁

Na spotkaniu postaram się być, ale nie obiecuje 😞 Bo o 5 rano muszę wstać.

Magda zapytaj w bibliotece bo np u mnie na Bemowie mają, tyle, że kolejka i trza się zapisywać i rezerwować, no ale skoro nie chcesz kupować to zaczekasz... Poza tym są wersje w pdf-ie - ściągnij sobie jeśli lubisz czytać z kompa - ja musiałam mieć wersję papierową więc zamówiłam sobie na allegro - koszt trylogii niecałe 70 zł i przesyłka gratis 🙂 Proszę - tu masz: 67 zł

http://allegro.pl/trylogia-greya-piedziesiat-twarzy-greya-james-i3447447890.html

• Mamusia
a ja miałam kupić greya w zimie jak w ciąży byłam ale mi szkoda kasy było
Ola moze streścisz co ???

ej zaczekajta na mnie jak w ogóle ktoś będzie bo my dopiero z podwórka wrócili , LENA już w wannie , młody się rozgląda muszę TO ogarnąć i potem siebie i Grażynkę i w ogóle się ogolic i te sprawy bo jutro być może mój mąż przyjedzie a już dwa tygodnie go nie wiedziałam , wiec nawet jak kłótnia wyskoczy to lepiej być odpicowanym, zwłaszcza ze dawno mnie takiej nie widział 😉

• Mamusia
Matylda - tego się nie da streścić, prócz tego że na okrągło odbywają regularne rżnięcie jest jeszcze wątek miłosny a mówiąc poważnie - nigdy w takim tempie nie przeczytałam prawie 2000 stron książki - NEVER 😁 Dlatego jeśli masz czas to naprawdę polecam, nie będziesz żałować. A tak BTW to nasi faceci powinni przeczytać tę książkę a nie my, może czegoś konkretnego by się nauczyli ☺️

• Mamusia
jestem i ja 🙂
Greya już mam i czeka aż go otworzę 😉 ale poczekam aż mój Ł. wróci 😜
dziś miałam połówkowe, wszystko jest ok, moja dziewczynka rośnie.
Nikola przechodzi bunt o 7 rano i o 19 wieczorem codziennie...
Poza tym wszystkim opowiada że będzie miała dzidzię. Gada chyba już wszystko, a na pewno wszystko powtórzy 🙂
O to tyle u mnie 😉

• Mamusia
Hejo!!!

jestem na chwilkę bo moje dziecko mnie molestuje abym jej bajki na dobranoc opowiadała 😮

Byłam u lekarza - powiększona macica, pęcherzyk ciążowy jest ale jeszcze bardzo malutki i niewiele widać bo zapłodnienie było 19 lipca więc mam przyjść za 2-3 tygodnie 🙂

A ja po kolacji - pizza domowej roboty 🙂 mniam - i mega sos czosnkowy. Do tego zimna kolcia z lodem - mmmmm. Jestem szczęśliwa 🙂

• Mamusia
brechti napisał(a):
Wiolus GRATUL:ACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cofajac sie pare stron wstecz zobaczylam co sie dzieje!!!!!!!!!!!!

Mati Tobie tez nie zdazylam pogratulowac!!!!!!! jejciu alez to zlecialo!!! No i Antek super imie! Mialam takie przezwisko w podstawowce 😁

Dzięki - jakoś na razie się nie nastawiam dopóki bicia serducha nie zobaczę, Nigdy nic nie wiadomo co może się jeszcze wydarzyć. Ania pisz co u ciebie. Jak ci się żyje w tej Hameryce 🙂)