Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gizelda napisał(a):
ja tam mogę Ewelinka zawsze no może w wyjątkiem tego weekendu bo P. przyjeżdża i Piotrek dotrze z Woodstock'a i siora p. i nie wiem kto jeszcze 😮
mogę zawsze najwyżej bedę pisać z błędami z ssakiem przy cycu 😉

super troche jest chętnych to bedzie fajnie 🙂

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a to LEŃ JAK MIAŁ 2 TYG
[URL=http://www.iv.pl/][IMG]http://www.iv.pl/images/85118683719037784334.jpg[/IMG][/URL]
a to Tosiek
[URL=http://www.iv.pl/][IMG]http://www.iv.pl/images/95331971905184579586.jpg[/IMG][/URL]
wiadomo ujecie inne ale jak dla mnie podobieństwo żadne tzn takie jak u 90 % noworodków na tym etapie

• Mamusia
hej dziewuszki!!!!
zaglądam regularnie, ale nie piszę, bo zawsze coś. Np teraz pisałam posta i mi się skasował ;/

Wiola gratulacje!!!!!! owocne te Wasze wakacje 😁
Jak oglądam zdjęcia takich maluchów, to odzywa się instynkt... ale jeszcze nie czas na mnie.
Matylda, jak dla mnie też widać podobieństwo między Leną, a Antosiem.
Marina, trzymam kciuki, żebyś wytrzymała do 38 tyg 🙂 Choć wcale się nie zdziwię, jak dasz radę do 40 tyg. Wiesz sama jak to jest 😁
Nina, nie skomentuję Waszego rodzinnego wyjazdu, bo mnie zazdrość zżera 😁 pięknie!
Ola, czekam na zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
AAA i dodam, że Kacper zdecydowanie ma "bunt dwulatka". Potrafi być kochany, ale czasami jak mu coś strzeli do głowy to koniec. Mam wtedy dość, ale liczę, że to kiedyś minie 🙂
Mówi bardzo dużo, właściwie już wszystko. Jest cwany jak nie wiem.
Ale mamy problem z nocnikowaniem. Było dobrze, a teraz jakby się z tym cofnął. Nie przeszkadza mu, że lata np w mokrych spodenkach po dworze 😮

• Mamusia
klaudiagda napisał(a):
AAA i dodam, że Kacper zdecydowanie ma "bunt dwulatka". Potrafi być kochany, ale czasami jak mu coś strzeli do głowy to koniec. Mam wtedy dość, ale liczę, że to kiedyś minie 🙂
Mówi bardzo dużo, właściwie już wszystko. Jest cwany jak nie wiem.
Ale mamy problem z nocnikowaniem. Było dobrze, a teraz jakby się z tym cofnął. Nie przeszkadza mu, że lata np w mokrych spodenkach po dworze 😮

Mój poszedł o krok dalej nie zrobi nic w domu, ale za to wychodzi na podwórko i na posadzkę daje bez zdejmowania majteczek i też mu nic nie przeszkadza 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny dawno mnie nie było 😞 nawet bardzo pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i mamusie no i gratuluje każdej która została mamusią po raz drugi i tym co w ciąży 😘
U nas prócz choroby którą teraz z Dawidem przechodzimy a oboje na antybiotyku jesteśmy wszystko okej młody rośnie jak na drożdzach energii ma za 5-cioro 🙃 w pampersy już nie robi, zaczyna wkońcu gadać i pokazywać charakterek hehe.

• Mamusia
Hej 🙂
U nas też postępy z sikaniem 😜 Wojtek na dworzu woła siusiu za każdym razem i ''podlewa kwiatki'', w domu czasami na kibelek, nocnika nie lubi i nic nie udaje mu się tam zrobić..ale jak robi kupe to się chowa, mnie wygania i w pampersa wali..ale mysle, ze z czasem się tez nauczy 😉
może jutro będę z Wami na forumowym spotkniu ale nie obiecuje, bo do piątku jestem na szkoleniu w Gdansku..mam nadzieje, ze częściej takie spotkania już będą 😁
A gdzie jest Ola ? 🙂

• Mamusia
Hejo.

Wpadłam na chwilę się przywitać. Ostatnio chodzę spać z kurami więc sił nie mam nawet na to aby zrobić podstawowe rzeczy. Dopada mnie to wczesnociążowe zmęczenie - wieeeeeelkie zmęczenie. Zwłaszcza w pracy, kiedy nawet kawa nie pomaga a ja się zastanawiam czy częściej ziewam czy chodzę siku. Masakra jakaś. A tu 3 wesela przede mną i nie wiem jak to ogarnąć. Jeszcze Laura ze swoim ADHD. No szok 😮 😮 Gdzie te czasy gdy w pierwszej ciąży człowiek chodził spać kiedy chciał.

Postaram się jutro na chwilę wpaść ale nie obiecuję. Zależy o której zasnę 😁 🙃

Pozdrowionka dziewczynki.

Ps. zdrówka dla tych co chorzy i wytrwania dla tych, które przechodzą bunty dwulatków 🙂

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
ewelinka1007 napisał(a):
Hej.
Srraszny skwar dziś ale dobrze dobrze od tego jest lato 🙂

no dobrze dobrze tylko było by lepiej jak by sie choróbska nie przyklejały do człowieka do zwariowac idzie w domu w taką pogode 🥴

no fakt nie dobrze chorowac a zwłaszcza w tak pogode ...współczuje i dużo zdrówka 😘

• Mamusia
Cześć kobity
Ja również postaram się być, tak jak piałam Ewci 😉
Nie pamiętam co miałam komu napisać
na pewno Mati mnie rozbawił kebab 😁 musiał twój mąż niezle wygladać, no i dziekujemy za opis, fajnie sie czytało, kiedy ty kobitko masz czas na pisanie 🤪
Madzia życze ci powodzenia, szczesci i miłości bo zasługujesz na to 😘
Nikola zazdroszczę wakacjowania 😉 baw cie dobrze
Chorowitym zdrówka 😘
sukcesów w odpieluchowaniu 😘
no i mało buntowników w domach waszych 😉 ja też mam buntowniczkę 🤔
Wioluś ja wiesz co ci życze, obojętnie czy chłopczyk czy dziewczynka, najważniejsze zdrowe,
daj znać jak dziś po wizycie 😘