Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Frytus150 napisał(a):
W ogóle wszystki gdzieś pouciekały,chyba wszystkie się migdala!!!!! 😁 😁 😁Też chceeeeeeeeeee!!!!!

ble a ja nie mam ochoty nigdy nie miałam a teraz to już w ogóle, jeju ale coś musze zorganizować na weekend bo mojemu żołnierzowi uschnie w końcu

Frytus150 napisał(a):
A co mój ma powiedzieć,dwa miesiace nie bzykał,no ja mam nadzieje 😁 Ale migdalić w sensie to bym się poprzytulała;p

nie no zrozumiałe mnie po tygodniu jak go nie widze już cholernie tęskni się za przytulaniem w ogóle nawet bez przytulanie śpi mi się z nim lepiej niz samej-zawsze to cieplej hehe

• Mamusia
tak sobie czytam Wasze wpisy i wcale się nie dziwię że wyglądam jak słoń. Wy bez przerwy piszecie o jedzeniu a ja co chwila chodzę do kuchni po kolejny talerz bo każda robi mi apetyt na co innego a że ja wszystkożerna jestem to pochłaniam cała lodówkę 🙂)) A ja bym chciała się pomigdalić tylko mój mąż jeśli już do czegoś dojdzie bez przerwy pyta ""wszystko ok?" "nic cie nie boli?" "z moim synkiem w porządku?" więc jak myślę o seksie to na koniec uśmiecham się pod nosem i wszystkiego mi się odechciewa!!! Masakra...

hehe też tak mam
kurde nie wiem co obejrzeć nic ciekawego nie ma
alexia miała mi dać pomysła na obiad i milczy więc muszę czegoś na necie poszukać, bo mój jutro w pracy tylko o suchym prowiancie więc chciałbym go zaskoczyć i w końcu coś ugotować

Frytus150 napisał(a):
U Nas to jest tak,że ja nie bardzo chce bo się boje,że on walnie moje dziecko w głowke albo nie daj Bóg w pupke;p hehe wiem ,że to nie możliwe ale co tam....Wkrecam sobie 😁 i czesto go oszukuje;p

ja może nie tego że walnie bardziej w ogóle że coś uszkodzi albo zaszkodzi i przez tą fazę nie ,mogę się rozluźnić, jakoś tam ciasno sucho i w ogóle beznadzieja

Frytus150 napisał(a):
U mnie to sucho nie było,ale kurcze bolało mnie,bo nie potrafie się rozluźnić:/
A pozatym ja llubie konkrety,a tu nie poszalejemy i jak pomysle,że to ma być takie pitu-pitu to się odechciewa zaczynać i się nakręcać 🙂 😁 😁 😁 😁 😁

ej u mnie to samo moje pewne, prowadzące do najlepszego pozycje odpadają więc jak do niczego to nie prowadzi to po co mam się wysilać

• Mamusia
Chyba jeszcze troche.. jeju wiecie co nie sadzilam ze tyle bedzie roboty, i jeszcze tak duzo przede mna .. Ale dam rade. Jutro mama wpada z jej extra odkurzaczem i zaczynamy koncowe porzadki. Ale koniec to ja dopiero widze w sobote 🙂 Bo trzeba dokonczyc klasc panele i poprzenosic wszystkie meble i PODLACZYC W KONCU TELEWIZOR !! 🤪

• Mamusia
A co do seksu to widze ze maCIE JAKIES DUZO PROBLEMY I ZACHAMOWANIA. nIE WIEM O CZYM TO SWIADCZY ALE JA ICH NIE MAM 🤢 Jak juz cos sie kroi to zapominam o bozym swiecie, nawet o swoim dziecku ale za to blyskawicznie sobie o nim przypominam po.. i mam wyrzuty i strasznie nasluchuje i czekam na ruchy, bo ja to z takich co raczej romantycznego seksu nie lubia..

Tyska_1 napisał(a):
Chyba jeszcze troche.. jeju wiecie co nie sadzilam ze tyle bedzie roboty, i jeszcze tak duzo przede mna .. Ale dam rade. Jutro mama wpada z jej extra odkurzaczem i zaczynamy koncowe porzadki. Ale koniec to ja dopiero widze w sobote 🙂 Bo trzeba dokonczyc klasc panele i poprzenosic wszystkie meble i PODLACZYC W KONCU TELEWIZOR !! 🤪

he he no u mnie jak się skończyło to akurat dwie ciotki przyjechały i jeszcze mamusia i wszystko mi zrobiły nawet palcem nie kiwnęłam
jeju jedna u lekarza , Wiola pewnie coś je, alexia sex uprawia a resztę gdzie wywiało??????????

• Mamusia
🤪 🤪 🤪Tynka dasz rade wierzymy w Ciebie 🙂
No dokladnie Matylkuś,po co się wysilać skoro nam to nie daje satysfakcji,no ale dbać o swoich mężczyzn musimy,bo sie pojdą gdzie indziej pocieszyc;/ kurcze i znów zaczyna dzikie fazy -cholleeeraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Tyska_1 napisał(a):
A co do seksu to widze ze maCIE JAKIES DUZO PROBLEMY I ZACHAMOWANIA. nIE WIEM O CZYM TO SWIADCZY ALE JA ICH NIE MAM 🤢 Jak juz cos sie kroi to zapominam o bozym swiecie, nawet o swoim dziecku ale za to blyskawicznie sobie o nim przypominam po.. i mam wyrzuty i strasznie nasluchuje i czekam na ruchy, bo ja to z takich co raczej romantycznego seksu nie lubia..

jeju to ja to tylko romantyczka jestem- nic spontanicznego nic, nie raz słyszałam jak mi wypominał i pytał czy ja go kiedyś zaskoczę o a gra wstępna to normalnie godzina musi być