Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tyska_1 napisał(a):
Oj To ciezka sprawa Matyldusia 🙂 Ale co tam.. ja tam kiedys bylam zimna jak lod 🤪 Nic mi sie nie chcialo i seks mogl dla mnie nie istniec, ale dzieki Bogu sie zmienilo 🙂

nie no mój facet oczywiście najlepszy w te klocki i stara się ale ja już taka jestem trochę wymyślam , trochę sobie wmawiam i ciągle czekam na coś lepszego wyjątkowego no ale w normalnych okolicznościach tragedii nie ma po prostu teraz nie chce mi sie i już

Wiola1983 napisał(a):
Cześć dziewczyny 🙂 Mój luby jest u mnie więc za bardzo czasu nie mam 🙂
Tyska - Kamila jest u lekarza - miała na 19.30
Matylda - o jaki obiad ci chodzi? Napisz co masz to coś wymyślimy 🙂 I masz rację - byłam na KFC ale zjadłam tylko twistera 🙂

ja też chcę do KFC albo Mc Donald's teraz już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie już wymysliłam pomożesz mi następnym razem- jutro makaron z tuńczykiem i chłop tez zadowolony
ej Wiola lubu jest to u Ciebie też bara bara będzie???????????
ale głuota się mnie trzyma sama tego nie robię a ciągle o tym myślę 🤪

Frytus150 napisał(a):
Ja to kiedyś byłam bardziej szalona,ale teraz tak coś mój temperament opadł...Kurcze przeraża mnie myśl,że niby z jednym już do końca zycia na zawsze OOooo NIE!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

że co?????????????????jak z jednym???????????????????????????????? nie rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Mnie akurat taka wizja nie przeraza, wszystko wszystkim ale seks z moim facetem uwiewlbiam. Moze mnie wkurzac niemilosier nie i draznic mnie wieloma sprawami ale w te klocki to jest dobry, wiec ja tak nie panikuje 🙂 Zreszta jestem z tych staroswieckich, i wierze i chce zeby to juz tak byl ten jeden jedyny do konca 🙂

Frytus150 napisał(a):
Tzn.zę już więcej nie będzie innych chłopów,z innym bara bara tylko jeden chujek do konca zycia-hahahaha 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

e tam gadanie
co ty myślisz ze co jak mój pojedzie gdzieś na miesięczne szkolenie albo poligon to ja co mam pościć??????? o nie nie ma bata- oby tylko ktoś chciał taką "rozklapiuchę" jak toś to kiedyś ładnie ujął

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
nie wiem jak to będzie bo znowu mnie ciągle wywala już mam dosyć tego neta
alexia chyba z wdzięczności za te róże poszła się z mężem migdalić - ale to dobrze to bardzo dobrze

🤪 🤪 🤪 🤪 ja Bogu ducha winna - teściowa nas odwiedziła

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
nie wiem jak to będzie bo znowu mnie ciągle wywala już mam dosyć tego neta
alexia chyba z wdzięczności za te róże poszła się z mężem migdalić - ale to dobrze to bardzo dobrze

🤪 🤪 🤪 🤪 ja Bogu ducha winna - teściowa nas odwiedziła

ojej bidulka- te udawane uśmieszki, wdzięczności itp. właśnie uświadomiłaś mi że moja będzie za dwa tyg a raczej tydzień 😲

Frytus150 napisał(a):
No Ty chyba zwariowałaś, przecież Ciebie nie ciągnie do sexu a męza chcesz po rogach walić;p

ale wtedy jest ciekawiej nie ma takiej monotonii w związku no a co do tej pory Wam się nie zdarzało????????????nie wierzę

Tyska_1 napisał(a):
ja sobie chyba jednak frytki pierdzielne. ale cholera musze ziemniaki obierac bo nie mam gotowych 😞

daj już spokój z zarciem i to jeszcze frytki, jutro sobie kupisz gotowe a nie takie wymyślanie, wciągnij jakieś ciastko i wystarczy

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
No Ty chyba zwariowałaś, przecież Ciebie nie ciągnie do sexu a męza chcesz po rogach walić;p

ale wtedy jest ciekawiej nie ma takiej monotonii w związku no a co do tej pory Wam się nie zdarzało????????????nie wierzę
A jesli mi sie nie zdarzylo to jakas nie dzisiejsza jestem 🤨.. ??