Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiola1983 napisał(a):
Klaudia - gratulacje 🙂 Paru chłopaków nam tu się przyda.
Dziewczynki uciekam bo mój już się denerwuje a poza tym klocek mnie ciśnie i na kibelek siąść muszę (chyba po tym twisterze). W takim razie dobrej nocki i do juterka 🙂
Buźki.

Oooo matko i już analne tematy nawet 🤪

no ja też zaraz idę bo mnie głowa boli i mój mnie tu ręczy telefonami
wskakuj pod kołdrę i grzej miejscówę dla mężusia
ja mam dość już nawet nie wiem gdzie mam tego laptopa trzymać tak mi niewygodnie

• Mamusia
Mój mąż gra, ma kierownicę i pedały i słuchawki na łbie i jeździ w Formule 1 😁 Takiego mam mężusia. Nawet mnie nie słyszy. Nie będę mu nic grzała, sam niech sobie grzeje jak mnie tu samą zostawił 😉 To ja w takim razie idę się myć i pooglądam tv. To do juterka kochana 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Formuła 1 ojej też bym pojeździła
a co meldunku nie masz??????????nie wypieraj się Warszawianka może nie rodowita ale jednak
buziaki i kolorowych snów

Hihihih mam meldunek ale nie czuję się Warszawianką, nie lubię Warszawy. Oki to do jutra 🙂

Klaudia gratuluję synka !!
Tu uwaga do Matyldy: ja też będę miała chłopaka 😠
chyba trzeba jednak zrobić tą tabelkę o której była mowa, bo się w końcu pogubimy co która mieć będzie 😁 😁

Alexia bardzo, bardzo Ci dziękuję za wyszperanie placówek i poświęcony czas. Korci mnie jeszcze przed świętami zrobić sobie taki prezent, ale zobaczę jak to z kasą będzie.

A tak w ogóle, to dobranoc: idę łóżko pogrzać 😉)

Dzien dobry
rozpoczynam kolejny dzionek a później też może w końcu zajmę się domem i obiadem - bo w piętki mi się to czasem zdarza
wiecie co moje dziecko miało wczoraj czkawkę, nie potrafię tego opisać, te co tego doświadczyły wiedzą o czym mówię i na prawdę nie da się tego z niczym innym pomylić i po dwóch dniach ciszy w końcu sobie wczoraj ulżyła bo szalała dwie godziny non stop
jeju muszę do babci na chwilkę pojechać ale mi się nie chce 🥴

Dzien doberek! Tak czytam Wasze wczorajsze posty i tak sie usmialam, ze hej 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Klaudiadga - gratuluje synka!!!
Matyldusia - rozumiem Cie swietnie... przezywalam bardzo okres w ktorym nie znalam jeszcze plci... Nie chcialam chlopaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Modlilam sie o to codziennie. Mowilam wszystkim, ze jak uslysze ze to chlopak to sie poplacze ze zlosci i bede ze 3 miesiace miec depresje, dopoki sie z tym nie pogodze....Na szczescie intuicja mnie nie zawiodla i jest dziewczynka. Takze wiem o co chodzi....
Na pocieszenie moge Ci powiedziec, ze do konca nigdy nie wiadomo 😁
Znam wieleeeeeeeeee par, ktore rozczarowaly sie na sali porodowej, bo okazalo sie ze maja dziecko innej plci niz mysleli.... Naprawde to sie zdarza 😁

• Mamusia
Dzień dobry śnieżynki 🙂
Tutliputli -nie ma za co dziękować, polecam się na przyszłość 🙂
Ja dzisiaj nie mam pojęcia co na obiad zrobić, chyba sobie zrobię makaronu z twarogiem i masełkiem i cukrem a mężuś jak wróci to dzisiaj będzie musiał pizze jeść, bo żonka wybywa z domu o 18-tej i wróci późnoooo 😉 Ale on pewnie się ucieszy, że pizzę będzie jadł. Jakaś niewyspana jestem - chyba sobie kawki zrobię, chociaż unikam takich rzeczy w ciąży. Tylko czasem się skuszę. Dobrze, że jutro weekend, nie będę sama w domu siedziała 🙃

no do mnie powolutku dociera że to jednak mała "babeczka" będzie no ale mam jeszcze 20% to mam się czego trzymać hehe
alexia jak to wybywasz i to jeszcze w czasie największej aktywności forum, to z kim ja będę pisac co??????????????????
u mnie makaron z pomidorami i tuńczykiem czyli bardziej ITALIANO!!!!!!!
rozpaliłam w piecu i chyba musze do tej babci pojechać ale tylko na chwilkę bo mi się nie chce i znowu musze auto odśnieżać

• Mamusia
No wybywam na wigilię firmową na 20-tą zobaczyć się z ludźmi, których daaawno nie widziałam, posiedzę ze 2 godzinki i wrócę. Nie wiem która to będzie godzina, pewnie po 23-ej więc pewnie już nikogo nie będzie na forum 🙂
Matylda Ty sobie nie rób nadziei na synka bo dziecko Ci się urodzi z obniżoną samooceną, jakieś niedowartościowane 🥴 Nie cieszy Cię fakt, że będziesz kitki czesać, skakać w gumę i mieć towarzyszkę na zakupach? 🥴