Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

nie no jestem w szoku po tej wodzie teraz mróz i taka ślizgawka że mało co orła nie wywinęłam pod domem
na pocieszenie dwa jabłka, banan, pomarańcza i trzy mandarynki- nie wiem czy wystarczy jak nie to jeszcze cała szuflada czekolad

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
kmatus - i jak bylo wtedy widac dzieciatko?

Wszystko było widać, niesamowite wrażenie i od razu też powiedział mi płeć. Badanie trwało ok. 40 min bo mała się wierciła i nie mógł pobrać wymiarów ale pokazuje wszystko łącznie z przepływem krwi w łożysku. Ja byłam zachwycona, mój mąż też bo na normalnym usg u mojej gin nic nie mogłam dostrzec rozmazane białe kreski i tyle.

Myslalam, ze nie widac dobrze w 14 tyg 🙂 Tez chciala bym isc, tylko zastanawiam sie kiedy, bo wiem, ze w jakims tyg juz sie nie oplaca i jest za pozno, tylko nie wiem dokladnie w ktorym 😁

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):
Myslalam, ze nie widac dobrze w 14 tyg 🙂 Tez chciala bym isc, tylko zastanawiam sie kiedy, bo wiem, ze w jakims tyg juz sie nie oplaca i jest za pozno, tylko nie wiem dokladnie w ktorym 😁

Mnie mówił że najlepiej do 25 tyg sobie zrobić

• Mamusia
Frytus150 napisał(a):
Hmmmm...właśnie też się zastanawiam nad tym badaniem 3D u Nas W Gorzowie kosztuje 200 zł....ale co tam fajna pamiątka 🙂
witamy nową kwietnioweczke:*

Bardzo polecam, jak mam zły dzień właczam sobie płytkę i podglądam jak mała fika - od razu chandra mija :-)

No wlasnie! Trzeba sie wybrac 🙂 Odrazu zaloze album 😁
A moj mezulek dzis kupil pieknie pachnaca choinke 😁 😁 😁 😁
Ubralam ja juz i pieknie sie prezentuje 😁

• Mamusia
magda-d87 napisał(a):

Madzia ja też w 14 tygodniu się dowiedziałam odnośnie płci. Ale na zwykłym USG 🙂

witam Sylwię
no właśnie ja też nie wiem czy będzie jeszcze sens iść na to 3D bo to byłoby około 26 tygodnia i może wtedy zobaczę tylko jakąś poszczególną część ciała np główkę i tyle bo zwyczajnie będzie już za późno więc nie wiem jak to rozegrać

alexia_79 napisał(a):
Matylda ja właśnie smażę mielone - wymarzone od miesiąca 😁 A Ty w końcu zrobiłaś?

tak skarbie robiłam udały się nic nie spaliłam ani nic nie przesoliłam, jestem już po obiadku i niebawem następny jak mama coś przyniesie